lai jūs pacepaties 😀Diabolus @ 08.09.2024 21:53Kāpēc tevi interesē mūsu domas? Un kāpēc tu vienmēr parādies tad, kad forumā garlaicīgi? ?
Min91 @ 08.09.2024 22:14lai jūs pacepaties ?
ne, jautajums ir preškam to vispar vajag, kāds no tā labums? Dzīve garāka paliek, zirga veselību dod? Nauda kontā papildinās?Džinga @ 08.09.2024 22:53
Būtu jācepās par to, ka tu nemāki skūpstīties? :D
Godīgi sakot cik es jau kopš bērnības atceros, manā ģimenē neviens nav bučojies.
kādas ir jūsu domas ja vīrietis neprot un negrib mācīties skūpstīties?
Tā nu līdz, tulīt jau 33 gadiem esmu nodzīvojis to pat nemēģinot.
Min91 @ 09.09.2024 09:49ne, jautajums ir preškam to vispar vajag, kāds no tā labums? Dzīve garāka paliek, zirga veselību dod? Nauda kontā papildinās?
Līdz ar meitenes parādīšanos nauda tikai samazināsies un veselība pasliktināsies.
Sievietēm patīk skūpsti ar mēli (franču),
drīzāk jau liekas ka tiem, kas ir attiecībās ir jābrauc ar sabiedrisko jo tā nauda kas paredzēta degvielai un apkopēs bieži iet sievietes lutināšanā.akul12 @ 09.09.2024 10:03
Ne gluži, varbūt naudas daudzums fiziski samazinās, bet dzīves kvalitāte aug.
Dzīvojot attiecībās, laulībā visticamāk nedzīvosi vienistabas dzīvoklī un nebrauksi ar sabiedrisko transportu ?
Protams plašs dzīvoklis vai māja un auto maksā naudu un maks paliek plānāks.
Min91 @ 09.09.2024 10:42drīzāk jau liekas ka tiem, kas ir attiecībās ir jābrauc ar sabiedrisko jo tā nauda kas paredzēta degvielai un apkopēs bieži iet sievietes lutināšanā.
Kas vainas vienistabas dzīvoklim? Es vispar labprat būdu mežā gribētu, ja man būtu savs meža pleķis. ?
LuckyStrike @ 09.09.2024 10:06
Sievietēm patīk. Bet nesen man viena draudzene bija šokēta, ka viņas jaunajam brūtgānam ne pārāk patīkot skūpstīties, kur nu vēl ar mēli ( un tas ir vīrietis ar pieredzi). Tā ka tā nav tikai nevainīgo incelu prerogatīva.
Kas vainas vienistabas dzīvoklim? Es vispar labprat būdu mežā gribētu, ja man būtu savs meža pleķis.
bieži iet sievietes lutināšanā.
nu reku tak te pat bija tēma kur viena sieviete sūdzējās ka viņas jaunais vīrietis viņai katru dienu nenes dāvanas tur arī beigās tie simti savācās.akul12 @ 09.09.2024 11:45
Cilvēki dažādi, draudzenei jāmeklē jauns brūtgāns, šitas nebūs arī pisējs.
Nekāda, ja nav jārēķinās ar otru cilvēku vai jāaudzina bērni.
Mašīnas apkopēs un degvielā aiziet simti... Ne visām sievietēm vajag simtus un tūkstošus, lai justos lutināta.
Min91 @ 09.09.2024 16:39nu reku tak te pat bija tēma kur viena sieviete sūdzējās ka viņas jaunais vīrietis viņai katru dienu nenes dāvanas tur arī beigās tie simti savācās.