Sveikas. Mana friziere ir izdomājusi paņemt pauzi no sava aroda, nepieņems nedz draugus, nedz paziņas, ne arī klientus, kas pie viņas jau iet 12 gadus kā es. Pie friziera eju katru mēnesi, jo ir nepieciešams nokrāsot saknes. Šobrīd esmu atradusi jaunu meistaru, bet mani satrauc, kā friziere strādā, piemēram, vai viņai rūp klientu vēlmes un matu stāvoklis. Vai viņa strādā uz kvalitāti vai kvantitāti. Tā kā esmu blondīne, man ir svarīgi, lai meistarei nav klasiskā izpratne, ka blondi mati nozīmē pārtonēti pelēki mati.
Redzēju meistares darbus, ļoti skaisti, arī atsauksmes par viņu labas, bet, laikam ir grūti pēc 12 gadiem aiziet pie cita meistara. Ļoti pierasts, ka aizej pie sava un viņa zina, kas un kā jādara, un man par rezultātu arī nav jāstreso.
Vēlos pirmajā reizē meistarei pateikt, ka man ir svarīgi, lai viņa neizmanto visstiprākos oksidantus, karstāko gaisu fēnā, lai krāso tikai saknes nevis visu garumu. Vēlos arī uzzināt ar kādām krāsām strādā. Bet domāju, vai tas nebūs par traku! Nevēlos ne meistari aizvainot, ne sabojāt garastāvokli. Kā Jums liekas, vai ir normāli tā visu noskaidrot un izzināt ejot pie jauna meistara?