Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pīrāgu mīkla

 
Reitings 2
Reģ: 29.08.2024
Čau visām!
Varbūt kādai ir ieteikumi, kādēļ pīrāga mīkla neizdodas poraina, gaisīga?
Šodien cepu ābolmaizi. Visu darīju pēc proporcijām, sakūlu olas ar cukuru, iecilāju miltus ar cepamo pulveri, pievienoju kefīru.
Gala rezultātā mīkla izdevās tāda lipīga, gumijota - pavisam noteikti ne gaisīga un poraina kā video.
Vai kādai ir ieteikumi, kāpēc tā? Varbūt pie vainas miltu daudzums (par maz/par daudz) vai kvalitāte? Visas sastāvdaļas tiešām svēru un visu darīju pēc norādēm receptē. Miltus iecilāju, nemaisīju ilgi.
Būšu pateicīga par ieteikumiem! 😊
29.08.2024 13:31 |
 
Reitings 2
Reģ: 29.08.2024
P.S. Pīrāgu cepu pat ilgāk, nekā norādīts receptē, jo sākumā likās, ka negatava, jēla mīkla. Tomēr arī pēc ilgākas cepšanas nekas nemainījās. Pēc garšas ir okey, bet tieši tā tekstūra sarūgtināja. 😔
29.08.2024 13:33 |
 
Reitings 11337
Reģ: 19.09.2023
Ja par maz sāls, tad sanāk gumijota. Sāls ir ļoti svarīga, neesi minējusi ka liki sāli.
Ja kārtīgi neizrūgst, tad sanak jēla.
30.08.2024 13:15 |
 
10 gadi
Reitings 486
Reģ: 26.06.2012
Iespējams par daudz milti, iespējams, ka oriģinālreceptes autoram milti bija ar mazāku glutēna daudzumu, mīkla uzreiz šķidrāka.
04.09.2024 20:16 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!