Douglas tirgo fake kosmētiku?

Reitings 4
Reģ: 24.08.2024
Šodien nopirku Clarins dezodorantu, man mājās ir vēl divi citi iepriekš pirkti. Šis atšķiras. Rullītis ir caurspīdīgs, nevis balts, smarža nav tik intensīva, uz iepakojuma pilnīgi cits ref numurs kā abiem citiem un vispār nevar googlē atrast tādu ref numuru. Uz kastes nav ražošanas datums vai derīguma termiņš. Pievienošu bildes salīdzinājumam. Kā Jums šķiet? Vai atgriezīs naudu?
24.08.2024 20:11 |

Reitings 131
Reģ: 22.03.2022
Džinga @ 29.08.2024 22:54

Kā jūs tajos tax free kaut ko lētāku atrodat? :D Es neko lētāku kā LV veikalos neesmu redzējusi, max 20 eur starpība, ja ir kādas īpašas atlaides
Nav diži lētāk. Vnk izdevīgāk, jo viņas noturās un tpc ir mazāk jāpūš. :)
31.08.2024 12:12 |

Reitings 2738
Reģ: 15.09.2023
Vispār ar tām Douglas smaržām kaut kas nav labi. Iepūšu uz vietas testeri, viss ok, smaržo kā oriģināls. Nopērku smaržas. Sāku lietot un smaržo pilnīgi savādāk. Es protu atšķirt EDT un EDP, par to nav runa. Kaut kas tām Douglas tirgotajām smaržām nav labi. Un ir ļoti dārgas. Skatos tagad uz Douglas DE, tur ir ļoti daudz akciju, kas nav Latvijas Douglas, var ļoti viegli nopirkt caur perceu. Ko vēl ievēroju, ja Vācijas Doglas ir milzu atlaides precēm, Latvijas Douglas tās preces izņem ārā no internetveikala, kad prasu, kad būs pieejams, saka, lai eju un pērku uz vietas veikalā, kur protams nav tā akcijas cena, kas pieejama Douglas Vācijas veikalā. Biju ļoti bieža Douglas pircēja, bet šobrīd iepauzēšu, jo visas smaržas, kuras pērku pēdējā laikā, vairs nesmaržo kā oriģināli, kurus esmu lietojusi gadiem. Pamēģināšu sūtīt no Vācijas Douglas caur perceu, jo tur ar visu piegādes maksu sanāk lētāk. Pēdējās pirku Chloe smaržas Douglas, testeris ļoti labs, uzpūtu uz rokas, nākamajā rītā jutu. Tās kuras nopirku, mājās pamanīju, ka iepakojums kaut kāds ne tāds, tas plastmasas apvākojums kaut kāds ļumīgs, kā no Aliexpress. Smarža vispār nav kā no testera, kas bija pieejams veikalā.
31.08.2024 21:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits