Clarins @ 25.08.2024 13:17Mans update - jā, uz kastes nav absolūti nekāda datuma, skatījos youtube vienu blogeri, ir uz Clarins kastēm datums.
Atradu arī batch code - šis, kas pirkts vakar, ir ražots 2023.gada decembrī.
Mani abi iepriekšējie - 2022.gada jūlijā un decembrī.
Mani visvairāk mulsina, ka rullītis ir caurspīdīgs, jo tas dod tādu kā vizuālu lētumu, bet arī konsistence mazliet cita. Var jau būt, ka 2023.gadā sāka ražot ar citiem rullīšiem.
BET - vai arī batch code nav iespējams viltot?
Paldies, dāmas, par tik aktīvu iesaisti un palīdzību! ?
Mani tas necik nepārsteidz. Douglas pārdod arī kkādas ūdeņainas smaržas. Nesaku, ka 100% fake, jo smarža ir īstā, bet noturība ir 0.Clarins @ 24.08.2024 20:11Šodien nopirku Clarins dezodorantu, man mājās ir vēl divi citi iepriekš pirkti. Šis atšķiras. Rullītis ir caurspīdīgs, nevis balts, smarža nav tik intensīva, uz iepakojuma pilnīgi cits ref numurs kā abiem citiem un vispār nevar googlē atrast tādu ref numuru. Uz kastes nav ražošanas datums vai derīguma termiņš. Pievienošu bildes salīdzinājumam. Kā Jums šķiet? Vai atgriezīs naudu?
Clarins @ 24.08.2024 20:13https://failiem.lv/u/cey369bfmm
Te bildes. Kā Jūs rīkotos? Nestu atpakaļ un pieprasītu atgriešanu?
Marta007 @ 26.08.2024 16:58Nezinu, vai fake, vai ražots speciāli priekš Austrumeiropas, bet manas Boss Alive no Parīzes smaržo pavisam savādāk Douglasā. Lieki piebilst, ka arī cena šeit ir ×2☹️
Džinga @ 26.08.2024 18:22
Nevar būt x2, ārzemēs visās Sephorās cenas ir līdzīgas kā pie mums
Es arī tā agrāk domāju, bet es tik tiešām izmēģināju pirkt IDENTISKI tās pašas smaržas.cory @ 26.08.2024 20:33
Man arī šis liekas izdomāts mīts, cik nav dzirdēts internetā, ka Douglas, 220, 1a un pat Stockmann pārdodot fake smaržas un tā vien izklausās, ka Latvijā viss ir fake, atšķaidīts ar ūdeni, ražots Austrumeiropai, viss maksā 2x dārgāk un neko orģinālu te nevar nopirkt. Bieži vien šie "gudrie" pircēji nepaskatās vai pērk 'eau de toilette (EDT)' vai 'eau de parfume (EDP)', nezin starp abiem atšķirību un tad sūdzās. Tas pats te pieminētais Boss Alive ir pieejams gan EDT gan EDP versijā un jā, viens ir lētāks nekā otrs, noturība arī būs atšķirīga un EDP vienmēr būs intensīvāka smarža, kā EDT.
Man jau drīz izdevīgāk būs nopirkt kādu lēto ryanair biļeti, lai varu lidostā nopirkt. :DMelissaX @ 28.08.2024 18:30Smaržas reali fake,duty free Londona iegadajos Prada paradox,cena uz 1/3 ir lētāka nekā Latvijā un nemaksā ka pie mums pa 150€ 100 ml.Vīrs uz dzimšanas dienu uzdāvināja no mūsu Douglas to Pradu,un kāpēc no Anglijas turās pat līdz 48 stundām smarža un no mūsējā Douglas maksimāli 6 stundas par 150€
gabi717 @ 28.08.2024 20:34Man jau drīz izdevīgāk būs nopirkt kādu lēto ryanair biļeti, lai varu lidostā nopirkt. :D