Sveikas meitenes!
Ko varētu ieteikt darīt pa atvaļinājumu, kas būs trīs nedēļas? Pati nezinu ko pasākt, jo visas mājas jau ir iztīrītas, skapji izkārtoti, protams, ļoti gribētos jau kaut kur aizbraukt ceļojumā, vai tepat Latvijā kaut kur aizbraukt, bet to neļauj finanses. Vispār nezinu ko pasākt, jo nauda ir tīri šobrīd pārtikai un nepieciešamākajām precēm un ēšana ārpus mājām vai braukšana atkrīt.
Vispār šī tēma baigi gruzī nost, jo līdz ko atveru kādu soc.tīklu, tā redzu, ka manas draudzenes/paziņas kaut kur brauc, kaut ko dara, bet man tādas iespējas šobrīd nav. Pēc atvaļinājuma aiziešu uz darbu un sāksies jautājumi par to, kur biji, ko darīji, bet man pat atbildēt nav ko, jo īsti neko neesmu darījusi.
Labi, runa nav par to, runa par ieteikumiem, kā sevi nodarbināt trīs nedēļu garumā? Šodien ir pirmā atvaļinājuma diena, neko neesmu darījusi, visu dienu nogulējusi, skatījos tv, no dušas iznācu pirms stundas, tagad sēžu un saprotu, ka nezinu ar ko sevi aizņemt un bail domāt, ka tās būs trīs nedēļas.
Draugu man īsti arî nav, tādas dažas draudzenes ar kurām reti satiekos, bet viņas ir aizņemtas ar savām otrajām pusītēm un vasaras nogales baudīšanu.