Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ko darīt atvaļinājumā

Reitings 4
Reģ: 23.08.2024
Sveikas meitenes!
Ko varētu ieteikt darīt pa atvaļinājumu, kas būs trīs nedēļas? Pati nezinu ko pasākt, jo visas mājas jau ir iztīrītas, skapji izkārtoti, protams, ļoti gribētos jau kaut kur aizbraukt ceļojumā, vai tepat Latvijā kaut kur aizbraukt, bet to neļauj finanses. Vispār nezinu ko pasākt, jo nauda ir tīri šobrīd pārtikai un nepieciešamākajām precēm un ēšana ārpus mājām vai braukšana atkrīt.
Vispār šī tēma baigi gruzī nost, jo līdz ko atveru kādu soc.tīklu, tā redzu, ka manas draudzenes/paziņas kaut kur brauc, kaut ko dara, bet man tādas iespējas šobrīd nav. Pēc atvaļinājuma aiziešu uz darbu un sāksies jautājumi par to, kur biji, ko darīji, bet man pat atbildēt nav ko, jo īsti neko neesmu darījusi.
Labi, runa nav par to, runa par ieteikumiem, kā sevi nodarbināt trīs nedēļu garumā? Šodien ir pirmā atvaļinājuma diena, neko neesmu darījusi, visu dienu nogulējusi, skatījos tv, no dušas iznācu pirms stundas, tagad sēžu un saprotu, ka nezinu ar ko sevi aizņemt un bail domāt, ka tās būs trīs nedēļas.
Draugu man īsti arî nav, tādas dažas draudzenes ar kurām reti satiekos, bet viņas ir aizņemtas ar savām otrajām pusītēm un vasaras nogales baudīšanu.
23.08.2024 19:35 |

Reitings 4
Pēc dabas esmu baigais darba mīlis vispār un bez darba šķiet ka neko nezinu. Pa visu dienu mājās esmu runājusi tik cik ar kaķi, un uzzvanīju mammai apjautāties vai viss labi.
Viņa man prasīja, ko nu darīšu pa atvaļinājumu, bet teikt nav ko jo vispàr nekādu plānu nav. Smieties vai raudāt tāds ir jautājums😂
Ir arī attiecības, taču šobrīd esam abi uz pauzes un domājam par to, vai mums to vispār vajag, katrs pa savām lietām. Viņš savu laiku kaut kā aizņem, jo ir draugi, darîšanas, man kaut kā tas nesanāk
23.08.2024 19:39 |

Reitings 4
Pati par sevi esmu sportiska, sports ir manā ikdienā, pastaigas katru dienu, gatavoju dažādus ēdienus, ko tik varu atrast, gan pamatēdienus, gan saldos. Arī lasu dažādas grāmatas, tāpēc mans ideju krājums izsmelts😂
23.08.2024 19:42 |

Reitings 1830
Reģ: 03.11.2023
Varbūt tu tikai tā domā, ka draudzenes ir super aizņemtas, bet patiesībā tā nemaz nav. Pamēģini aizrakstīt, sarunā kaut ko padarīt
23.08.2024 19:52 |

Patīk
Reitings 471
Reģ: 01.03.2015
Paciemojies pie mammas, draudzenēm, staigā svaigā gaisā, brauc ar riteni, ej uz sporta zāli, adi zeķes ziemai,tamborē, dziedi dejo un vienkārši baudi dzīvi laimīgā 3 nedēļas atvaļinājumā un darīt nav ko 😃
23.08.2024 20:20 |

Reitings 29
Reģ: 25.06.2024
Man gan nekad nav garlaicīgi, vienmēr atrodu ko darīt. Var aizbraukt uz blakus pilsētu vai pilsētas citu rajonu, ja dzīvo Rīgā, uz jūru, kaut kur, kur var ar sabiedrisko, tur daudz naudas nevajag. Klausīties kādus kursus, lekcijas par tēmu, kas interesē.
23.08.2024 20:44 |

Reitings 798
Reģ: 14.05.2019
Es brauktu ar riteni, dotos pastaigā un garākos pārgājienos ( gar jūru vai ir daudz skaisti pastaigu maršruti Latvijā, piemēram, Cēsu pusē utt), lasītu grāmatas, apskatītu dabu, dotos braucienā ar sup dēli, lēni pastaigātos pa pilsētu, pārkiem utt. Veltītu laiku sev, savām intersēm, hobijiem, satiktu cilvēkus, ko ikdienā varbūt nesanāk satikt tik bieži. Apciemotu omīti, paliktu pa nakti kaut kādā kempingā vai dotos apskatīt Igauniju utt
23.08.2024 22:29 |

Reitings 2493
Reģ: 11.10.2022
var aizbraukt lidz jurai un iet pargajiena gar juras malu ari viena.Galva atputisies.
bet citreiz ir derigi vnk neko nedarit un atpusties no sirds
23.08.2024 22:29 |

Reitings 4
mangos @ 23.08.2024 22:29
Es brauktu ar riteni, dotos pastaigā un garākos pārgājienos ( gar jūru vai ir daudz skaisti pastaigu maršruti Latvijā, piemēram, Cēsu pusē utt), lasītu grāmatas, apskatītu dabu, dotos braucienā ar sup dēli, lēni pastaigātos pa pilsētu, pārkiem utt. Veltītu laiku sev, savām intersēm, hobijiem, satiktu cilvēkus, ko ikdienā varbūt nesanāk satikt tik bieži. Apciemotu omīti, paliktu pa nakti kaut kādā kempingā vai dotos apskatīt Igauniju utt
paldies par ideju, biju aizmirsusi par tādu lietu kā sup dēlis un laikam jā, aizdošos uz laukiem pie omas uz pāris dienām:)
24.08.2024 00:19 |

Reitings 1063
Reģ: 13.12.2023
Tu drīksti nedarīt neko. Tas ir TAVS atvaļinājums. Jopcik. Un izbeidz lūrēt soctīklos, tas ir visātrākais veids, kā sabeigt savu pašvērtējumu.
25.08.2024 19:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits