Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Latviesi vaji

Reitings 1
Reģ: 23.08.2024
Labdien!
Esmu latvijas krievs un es redz loti biezi latviesu meitenes kopa ar indiesi, negeri un citiem tautas parstavjim, kas man skiet dijvaini. No krievu puses ta nav. Skola ari latisi tik daudz sisti un pazemoti mutjiski. skola ari latiski meitenes ar bij kopa ar krieviem. Man ir jautajumi, kas notiek latviesu gimenes? Kapec latviesi ir tik bailigi. Liela dala latviesu baidas no konfrontacijas. Latvijas krievi ir daudz lojali neka pasi latviesi. Man draugi un gimene aprecas ar savejiem. Vai latvijas nakotne ir krievu rokas?
От судьбы не уйти.
23.08.2024 15:15 |

Moderators
Reitings 4733
Reģ: 13.11.2016
Nē, nav krievu rokās. Krievu īpatsvars Latvijā ir 23% un turpina samazināties. No nepilngadīgajiem 12% ir krievi. No pērn jaundzimušajiem vien 10% ir krievi.
Ja tomēr ir vēlme palielināt krievu ietekmi Latvijā, tad katrai Latvijas krievu sievietei, kura to spēj, jārada ne mazāk kā 3 bērni.
23.08.2024 15:20 |

Reitings 1313
Reģ: 03.11.2023
Cik tev maksā par šito troļļošanu?
23.08.2024 15:28 |

Reitings 945
Reģ: 05.07.2024
Paldies Dievam, ka manā paziņu lokā neviena sevis cienīga latviešu sieviete neieprecās starp krieviem, kuri savas sievietes neciena!
23.08.2024 15:31 |

10 gadi
Reitings 3176
Reģ: 29.01.2009
Vispār ir daļēja taisnība, latvietes naski metas zem visādiem sveštautiešiem.
Es pati esmu šad tad ar ārzemniekiem uz randiņiem aizgājusi vai pačatojusi, attiecībās gan nē.
Senos padsmitnieka laikos bija tā, ka manā pilsētā bija 2 skolas - krievu un latviešu. Kad klubā bija balles, tad jau nāca no abām skolām. Pa laikam ar krieviem gāju dejot, jo bija vismaz interesantāk, kas jauns, savējie visi jau zināmi. Bet tas arī tāds flirts tikai. Krievietes gan mēdza latvietes iespiest tualetē un pa purnu piesolīt, ja likās, ka kāda grib nocelt. Viņas pašas ar latviešiem nedejoja.
23.08.2024 18:26 |

Reitings 88
Reģ: 22.05.2024
Grisha @ 23.08.2024 15:15
Labdien!
Esmu latvijas krievs un es redz loti biezi latviesu meitenes kopa ar indiesi, negeri un citiem tautas parstavjim, kas man skiet dijvaini. No krievu puses ta nav. Skola ari latisi tik daudz sisti un pazemoti mutjiski. skola ari latiski meitenes ar bij kopa ar krieviem. Man ir jautajumi, kas notiek latviesu gimenes? Kapec latviesi ir tik bailigi. Liela dala latviesu baidas no konfrontacijas. Latvijas krievi ir daudz lojali neka pasi latviesi. Man draugi un gimene aprecas ar savejiem. Vai latvijas nakotne ir krievu rokas?
От судьбы не уйти.
Latvijas nākotne ir kreiso pretvalstiski noskaņoto multikulturālistu pedarastu rokās. Paskaties kas notiek rietumvalstīs, laika jautājums līdz viņi uzspiedīs arī Latvijai pieņemt islāmistus būvēt mošejas un paralēli tam, vicināt varavīksnes karogus - ja nepiekritīsim tad sodi, sankcijas un piegriezts budžets.
25.08.2024 16:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!