Vēlos gūt baudu no sexa, vēlos gribēt savu vīru.
Bet ar vīru tas ir gandrīz katru dienu
ladybirdOO7 @ 21.08.2024 10:34Kuru speciālistu vajadzētu apmeklēt ? Pie psihoterapeita vai pie seksologa?
Vīrs dievināja taisīt kunilingu, bet kopš pāris reizēm ... viņam nav īsti vairs gribēšana
LifeLines @ 21.08.2024 12:45Ai, kā gribas Tevi sapurināt un pateikt - Tu neesi brāķis! Tavam ķermenim piemīt sava inteliģence, un tā izpausmes (vai to neesamība) atspoguļo dziļākas norises Tevī, kas ir cienāmas un pieņemamas. Arī - mīlēšanās ir kas krietni vairāk par vienkārši fizisku aktu, tur ir krietni vairāk slāņu un nianšu, kas jāizpēta un jāapgūst individuāli un kopā pārī.
Ja lasi angliski, silti iesaku papētīt sensate focus pieeju. Tas ir seksuālās terapijas novirziens, kas palīdz izveidot drošību un uzticēšanos partneru starpā, kā arī atraisīt sensualitāti. Iemāca arī cieņu pret savu un partnera ķermeni, palīdz saprast savas un partnera robežas un vajadzības un vēl citas labas lietas.
Vēl rekomendēju Emily Nagoski grāmatu "Come as you are". Lasīt abiem kopā ar vīru, pārrunāt lasīto un veidot jaunu pamatu jūsu seksuālajām attiecībām (kā arī Tev pašai - jaunu, veselīgu attieksmi pret savu seksualitāti).
man liekas, ka jums pašiem jāatrod tas zelta viduscełš seksā. Ja tu beidz klitoriāli un vīram patīk minets, kapēc tās lietas nevar apvienot? Ir pilnīgi normāli, ka visiem nav vienādi un katram tās sajūtas ir savādākas. Liekas ka vīrs tev jau ieborejis ka esi sačakarēta un neko necenšas vairs darīt, un līdz ar to arī tev ir iestājies jau bloks uz jebkādām viņa darbībām. Atsāc ar klitoriālo, atslābinies vispirms tajā un gūsti baudu no tā, un pēc tam varat mēgināt ko citu+ analīzes+seksologs.ladybirdOO7 @ 21.08.2024 10:19Ar palīgierīci stimulējot varu beigt kliktoriāli, bet arī tas tiek darīts no sērijas retu reizi "ķekša pēc", nevis tādēļ, ka "prasās".
Pie vīra tiku, jo viņš ir mans labākais draugs un vēlamies lai esam viens otra dzīvē, par savu "sexa negribēšanu" es viņam uzreiz atklāti pateicu, viņš teica, ka nekas iemācīsimies to mainīt. Nu ir pagājuši 5 gadi un neesam iemācījušies ? mainījies ir tas, ka no 1, 2, 3 reizes mēnesī (pirmos 3 attiecību gadus ) mums šobrīd ir katru dienu sex vai minets. Vīrs dievināja taisīt kunilingu, bet kopš pāris reizēm, kas viņš 2 stundas bija man starp kājām, ar notirpušām lūpām un mēli, viņam nav īsti vairs gribēšana, sākumā, reizes trīs vai četras, vēl sanāca mani pabeigt, bet pēc tam ieslēdzās bezcerība. Mums visā saskan, esam harmonisks pāris , bet šis ir sāpīgais jautājums, tieši priekš manis. Kā arī vizuāli man ir viss kārtībā, vairāk šķiet, ka problēma ir manā galvā, bet es nezinu kā to atrisināt. Kā arī no 18+ video skatīšanās pārsvarā man ne silts ne auksts