Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kafija

 
Reitings 12
Reģ: 24.02.2024
Sveikas! Esmu liela kafijas mīle. Ikdienā kafiju pērku kafejnīcās, bet pēdējā laikā sāku domāt, ka vēlos pati gatavot mājās. Daudz nezinu par kafijas pupiņām, bet zinu, ka man ļoti garšo rūgtās pupiņas nevis skābās (par šādu kafijas pupiņu dalījumu lasīju internetā). Vēršos pie Jums pēc padoma, varbūt ir kāda kvēla kafijas fane, kas var ieteikt labu kafiju. Varbūt vismaz ieteiks kā zināt, kāda grauzdējuma pupiņas tās ir - rūgtas vai skābas. Ļoti nevēlos lieki iztērēt naudu un saprast, ka nebūs mana īstā kafija. ☕️
14.08.2024 10:39 |
 
Reitings 1803
Reģ: 11.04.2023
Problēma tāda, ka visas lētās kafijas ir skābas 😁
Pats lietoju Lavazza pupiņas, liekas vismazāk skābas un cena puslīdz pieņemama.
14.08.2024 10:48 |
 
10 gadi
Reitings 486
Reģ: 26.06.2012
Es parasti ņemu espreso pupiņas, lai ir rūgtāks. Lavazza, caprisette ir labas opcijas.
14.08.2024 10:53 |
 
Reitings 12
Reģ: 24.02.2024
Cena man nav noteicošā, galvenais, lai tiešām ir garšīga, baudāma kafija. :)
14.08.2024 10:59 |
 
10 gadi
Reitings 486
Reģ: 26.06.2012
Kārums @ 14.08.2024 10:59
Cena man nav noteicošā, galvenais, lai tiešām ir garšīga, baudāma kafija. :)
Ja cena nav noteicošais, iesaku pamēģināt Kalve coffee.
14.08.2024 11:24 |
 
10 gadi
Reitings 241
Reģ: 07.09.2013
Ļoti patīk Andritto kafija. Kopš atklāju šo- citas grūti iedzert.
27.10.2024 07:25 |
 
Reitings 232
Reģ: 30.08.2024
ja mīl kafiju, tad pati visu izmēģina un vēlas pārmaksāt.
var tak ieiet kafejnīcā un paprasīt no viņiem lielo pupiņu paku lai pārdod. vai vismaz iedot nofočēt iepakojumu.
Vēl var sameklēt darbu kafejnīcā un visu kārtīgi izprast.
27.10.2024 07:28 |
 
Reitings 291
Reģ: 21.05.2023
Ja gribas labas pupiņas, ieteiktu iepazīties ar Kalve Coffee un Rocket Bean piedāvājumu, Rīgā ir vairākas viņu kafejnīcas. Baristas tur parasti ir ļoti atsaucīgi, vari droši lūgt, lai iesaka Tavai gaumei atbilstošāko variantu. Vēl vari sīkāk painteresēties par dažādajiem kafijas pagatavošanas veidiem: V60 vai Aeropress, piemēram, dos pavisam citu garšu kā moka kafijas kanniņa. Būtībā tā ir vesela zinātne, kurā var iet iekšā ļoti dziļi un ar katru detaļu, ko uzlabo, mainīt gala rezultātu: garšu ietekmēs gan ūdens, ko izmanto, gan tas, vai pērc jau maltas pupiņas, vai arī samal tās pati utt. utjpr.
29.10.2024 01:23 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits