Visi narcisi attiecību sākuma fāzē prot ļoti apburt, bet ar laiku sāk līst laukā šis un tas. Mazi sarkani karodziņi, kurus nedrīkst ignorēt. Un vēl - narcisus nav iespējams izmainīt. Tā diemžēl ir diagnoze uz mūžu.Fifty @ 13.08.2024 00:26Vai jums ar šo dzīvē ir bijusi saskarsme? Un, kā jūs domājat, vai cilvēks, kurš to labi apzinās, ir gudrs - var šīs iezīmes noslēpt? Man šķiet dzīvē nācies ar tādu sastapties, tomēr es neteiktu, ka cilvēkam ir empātijas, līdzjūtības, uzklausīšanas problēmas. Līdz ar to varbūt ir jāuzmanās arī par šo uzklausīšanas lietu, varbūt tā ir tikai tāda izlikšanās un “jātinas” kamēr var. Protams, ar Zuta stāstu salīdzināt nevar, tomēr manipulatīva uzvedība, nereta agresija (ne pret mani, nedz arī dzīvniekiem ?? gan, bet tomēr), pašpārliecība, “uz visu ir atbildes” un, ja Tu neesi pietiekami gudrs, tad tam arī panesīsies līdzi.. nezinu. Šobrīd ļoti vēlos izprast šo tematu un saprast - vai ir tikai melns un balts, vai var būt arī pa vidam - vai tā ir ļoti meistarīga izlikšanās, kas ir vēl sliktāk, jo kādā brīdī viss pārējais var nākt ārā.
Fifty @ 13.08.2024 10:37Šķiet šo man arī nāksies pētīt dziļāk, jo iespējams šauju greizi. Manipulators viņš ir, bet nu jau saprotot, ka ar mani tas neies cauri, tas jau kļuvis par tādu joku, kad izceļu, ka saprotu, ko viņš dara. Bet nekas agresīvs. Patiesībā tieši attiecību sākumā - meloja, pēc tam visu pagrieza pret mani kādas lietas, bet nebiju muļķe, stāvēju tam pretim un gribētos teikt, ka tas viss zudis, nav bijusi vairs tik izteikta saskarsme ar to, jo bija traki, man šķita, ka es nojūgšos, ka man sarunas ir jāieraksta un viss pārējais. Agresija tikai dzērumā, skaidrā nav, ir diezgan harmoniski, tikai ļoti sāk riebties, ka ir tēma un stingri pastāv par savu, pat ja vispār tematā nav līdz galam iedziļinājies. Agrāk šķita, ka mums taču ir sarunas, bet tagad saprotot, sarunas izceļ viņa gudrību, zināšanas, lai gan bieži mums domas sakrīt. Tomēr šobrīd velkot paralēles, esmu apjukusi. Jo gan, jā, gan nē.. kā lai šo saprot.
Ko tu pētīsi dziļāk? Visas darbības pierakstīsi un taisīsi analīzi? Es nesaprotu. Ja tev ir jāuzdod šāds jautājums, tad čalim kaut kas nav īsti kārtībā, un jāatvadās. Vai arī, ja tu savā galvā pāranalizē visas situācijas līdz totālam apjukumam, tad arī atvadies, kamēr tiec ar sevi galā. Jebkurā gadījumā - saņem sevi rokās.
akul12 @ 13.08.2024 11:16Ja viss labi, tad par ko tēma, dzīvo kopā un izbaudi attiecības, nekas nav jāanalizē.
akul12 @ 13.08.2024 10:44Ko jūs meitenes no šādiem vīriešiem sagaidat turpinot attiecības? Tik daudz sarkani karogi tikai Ziemeļkorejā plīvo.
To brīdi, kad ērglis kļūs vardarbīgs arī ikdienā vai kādu sts no paralēlajām džusēm?
Atstājat šos ērgļus psihiatriem, lai pēta viņu paradumus un īpašības. Jeb jums tas zinātniskais darbs augstskolā?
Agresija tikai dzērumā, skaidrā nav,
akul12 @ 13.08.2024 11:31
Neko nenorokam, bet ar šo bija jāpieliek trekns punkts.
Normāli cilvēki nav agresīvi dzērumā un filtrē ko runā. Nekādus kašķus nemeklē ar svešiem cilvēkiem vai savu meiteni.