Paga, Mareks ar Ramonu? Vai tad Toms nav ar Ramonu? Nesen vēl ballīte bučojās :DMegijaN2 @ 19.07.2026 22:44Kādas ir jūsu domas?
Es īstenībā varētu iztēloties Loretu ar Helmutu ārpus šova, ja no sākuma likās, ka nekas tur nebūs, tad tagad viņi liekas vispiemīlīgākais pāris. Viņi to visu neizrāda, bet divatā ir ļoti mīlīgi, visas sarunas, bučas un pieskārieni, teiktu ka stiprākais pāris.
Otrs stiprākais pāris man liekas Mareks ar Ramonu, viņiem arī ir diezgan liela pievilkšanās, ja Ramonai ārpus šova neuzrakstīs Antonio, tad viss varētu būt labi, vienīgais attālums...😀
Trešais Evelīna un Reinis, ja ārpus šova Reinis nepaliks citādāks, tad viņi varētu būt ļoti ilgi kopā, bet ja viss ko par viņu apkārt saka ir taisnība...
Pēc šova kopā nepaliks Ēriks ar Evu - šeit nav daudz komentāru. Un Ilona ar Antonio - šeit arī īsti nav ko komentēt, bet ja viņi paliks kopā, tad tās būs vienkārši mokošas un toksiskas attiecības.
skylie @ 19.07.2026 23:08Piekrītu katram tavam vārdam, izņemot par Mareku un Ramonu. Viņi vizuāli ir saderīgi, bet lai tur kaut kas sanāktu, vienam no viņiem ir jābūt ļoti drosmīgiem un uzstājīgiem. Ja abi ir tādi bailulīši un ķiķinātāji, viss ātri beigsies. Arī tagad tiešraidēs bija redzams, ka Ramona cenšas uzturēt sarunu, uzdot jautājumus, kamēr Mareks uz visu atbild ar - nezinu, neesu par to domājis. Turklāt, viņai pēc šova būs daudz vairāk citu vīriešu uzmanības, kas, visticamāk, izkonkurēs ieturēto Mareku.
Varēja redzēt, ka Antonio pēdējās dienas ļoti cietās, bija pacietīgs un izdabāja Ilonai. Savukārt viņa vēl vairāk deva viņam virsū, te viņa dziesmas nepatīk, te vēl kaut kas. Būs brīnums, ja vispār vēl uz Latviju atlidos kā pāris, domāju, ka tagad aiz izslēgtām kamerām atklāsies cilvēku patiesās ainas un jūtas.
sokoladeszemene @ 19.07.2026 23:09Paga, Mareks ar Ramonu? Vai tad Toms nav ar Ramonu? Nesen vēl ballīte bučojās :D
MegijaN2 @ 19.07.2026 22:44Kādas ir jūsu domas?
Es īstenībā varētu iztēloties Loretu ar Helmutu ārpus šova, ja no sākuma likās, ka nekas tur nebūs, tad tagad viņi liekas vispiemīlīgākais pāris. Viņi to visu neizrāda, bet divatā ir ļoti mīlīgi, visas sarunas, bučas un pieskārieni, teiktu ka stiprākais pāris.
Otrs stiprākais pāris man liekas Mareks ar Ramonu, viņiem arī ir diezgan liela pievilkšanās, ja Ramonai ārpus šova neuzrakstīs Antonio, tad viss varētu būt labi, vienīgais attālums...😀
Trešais Evelīna un Reinis, ja ārpus šova Reinis nepaliks citādāks, tad viņi varētu būt ļoti ilgi kopā, bet ja viss ko par viņu apkārt saka ir taisnība...
Pēc šova kopā nepaliks Ēriks ar Evu - šeit nav daudz komentāru. Un Ilona ar Antonio - šeit arī īsti nav ko komentēt, bet ja viņi paliks kopā, tad tās būs vienkārši mokošas un toksiskas attiecības.
Lishe @ 20.07.2026 00:15Man vienīgajai izņemts Krētas kanāls un nevar redzēt finālu un arī to kas pa dienu notika??
67 @ 20.07.2026 00:33
es ari neredzu 🙄
es par to pašu iedomājos un cik sapratu pēc storijiem vai tur nebija daži čaļi aizgājuši iedzert ar random čiepām? 😂 aaa nu varbūt tas ir no filmēšanas komandasLishe @ 20.07.2026 08:22Antonio ielika ka viņam saplēsta pase story Instagram, vai tik Ilona nav saplēsusi 🤭🤭🤭
Lishe @ 20.07.2026 08:22Antonio ielika ka viņam saplēsta pase story Instagram, vai tik Ilona nav saplēsusi 🤭🤭🤭
Lishe @ 20.07.2026 00:19
Helmutam it kā seja rakstīts ka babaniks un teica ka skaistiem vīriešiem ir grūti dēļ meiteņu uzmanības 😀 bet tajā paša laikā tāds diezgan sakarīgs un lādzīgs, nezinu kāpēc šķiet ka varētu ar Loretu būt saderīgi
Helmuts ir no tiem kam patīk mākslīgas barbijas, Ilona arī, bet tomēr Loreta viņam ir iepatikusies
MegijaN2 @ 20.07.2026 11:16Vispār Viktorija arī likas īpatnēja, aizbrauc uz Krētu, lai gan mājās ir bērns, kuram nav pat 2 gadi, visu šova laiku pieminēja bērnu ienākot un izbalsošanā, raudāja tikai par Robertu, par bērnu ne reizi.
Arī tagad ar Nadeždu tiekas un dzer līdz naktij, vienā storijā abas guļ un Viktorijai uz krūtīm veips, bet blakus bērns.
67 @ 20.07.2026 11:57
Jā,arī pabrīnījos. Mašina brauc- veipo,gul gulta- veipo, lieto alko un visur blakus berns. Viena storija Nadežda bija piespradzejusies , bet Vika ar bernu ne!
Threads karstikreta3 kontā ielikts, ka pats saplēsis. Loretas pēdejā video arī var redzēt, ka viņam rokās ir id karteEsgribuest @ 20.07.2026 14:18Nuuu, ja nemaldos, var dabūt sodu par pases/id kartes sabojāšanu. Interesē, kādu skaidrojumu Antonio sniegs PMLP :D
Noklausījos viņas interviju ar tv3 pēc šova, secināju, ka man ir grūti saprast, kurā brīdī viņai zvaigžņu slimība, kurā jaunības naivums un maksimālisms vai abi divi kopā. Smējos, ka plāno podkāstu ar šova dalībniekiem, bet pēc brīža noliek to pašu Evelīnu un Reini. Jā, pēc šitādiem izteicieniem viņi noteikti skries ar tevi runāt :DCipuks8 @ 20.07.2026 10:16Nadeždai laikam zvaigžņu slimība piemetusies.