partymakerrr @ 15.07.2026 11:26Lapsas Kāja - tu esi smieklīga. Noliec Ilonu, slavē Evelīnu un Reini, beigās pasaki, ka esi Reiņa paziņa. 😀 Tad jau skaidra tava motivācija redzēt slikto Ilonā, slavēt Evelīnu un Reini, bet tagad pēc Evelīnas drāmas - tikai Reini. 😀 😀😀
Tiem, kam interesē šis šovs, iesaku lasīt Threads #karstikreta.
partymakerrr @ 15.07.2026 11:26Lapsas Kāja - tu esi smieklīga. Noliec Ilonu, slavē Evelīnu un Reini, beigās pasaki, ka esi Reiņa paziņa. 😀 Tad jau skaidra tava motivācija redzēt slikto Ilonā, slavēt Evelīnu un Reini, bet tagad pēc Evelīnas drāmas - tikai Reini. 😀 😀😀
Tiem, kam interesē šis šovs, iesaku lasīt Threads #karstikreta.
Lapsas Kāja @ 15.07.2026 10:40
Jā, man šķiet, ka tas ir mēģinājums līdz šova beigām kaut ko sabūvēt, neko romantisku vai attāli saderīgu tur nevar saskatīt.
Par Tomu man ir citas sajūtas - viņš rīkojas raksturīgi vecākiem vīriešiem - nelec uzreiz iekšā, drusku iedod mazo pirkstiņu, pavelk atpakaļ. Ir sievietes, kurām šis ļoti patīk - ne uzreiz, bet viņš savā ziņā ar savu "nerīcību" pavelk.
Toties šorīt atkal Ilončika drāmiņas, kas nav drāmiņas. Ir arī skaidrs, ka Antonio patīk Ramona :D
LabaDabaDa @ 15.07.2026 14:44
Ne gluži par tēmu, bet par aprakstīto "pavecāku vīriešu flirta" modeli. Ja sievietēm tiešām patiktu tādi "šurpu - turpu, it kā jā, it kā nē", tad tie vīrieši nebūtu vieni paši līdz kapa malai.
Mana pieredze liecina, ka pretrunīga reakcija visbiežāk ir "nē". Lai kā nabaga meitenes un sievietes nesapņotu par pretējo... 😭
Tā kā - dievietes, netērējiet velti laiku uz vīriešiem, kas grib, lai viņus medī. Nav tā vērts! 🍾
kas bija šorīt?Lapsas Kāja @ 15.07.2026 13:59
Un, starp citu, ja izlasīsi pašu pirmo komentāru par Ilonas un Evelīnas situāciju, redzēsi, ka jau tad norādīju, ka Evelīnā saskatu "merkantilas" iezīmes. :) Un joprojām - arī šorīt Ilončiks ir absolūta čūsku tantīte.
Šī Krēta galīgi nerullē, varbūt tiešraides, bet TV epizodes ir garlaicīgas.
Šis šovs ir viena liela nodzeršanās.
Ja šova veidotājiem aptrūkstas idejas, tad lai paskatās kādu no Loveiland sērijām, tur vismaz kādi konkursi, iespēja nomainīt partneri vai piespiedu pāru maiņa, kad ienāk kāds jaunais, bet te Evelīna ar Ilonu kā ieķērās kaklā “saviem” čaļiem, tā vairāk nekas nenotiek.
Pfff…. 😑😴
RozīneE @ 16.07.2026 09:02Šī Krēta galīgi nerullē, varbūt tiešraides, bet TV epizodes ir garlaicīgas.
Šis šovs ir viena liela nodzeršanās.
Ja šova veidotājiem aptrūkstas idejas, tad lai paskatās kādu no Loveiland sērijām, tur vismaz kādi konkursi, iespēja nomainīt partneri vai piespiedu pāru maiņa, kad ienāk kāds jaunais, bet te Evelīna ar Ilonu kā ieķērās kaklā “saviem” čaļiem, tā vairāk nekas nenotiek.
Pfff…. 😑😴
MegijaN2 @ 16.07.2026 21:20Nezinu kā jūs, bet es gribētu redzēt ejot uz randiņu Ramonu un Enriko, man ir sajūta, ka viņi būtu ļoti labs pāris.
Kurus dalībniekus jūs vēlētos "savest kopā"?
Zandinaja @ 16.07.2026 13:54atkal enriko un Ilonai draaaama vakarnakt bijusi 😭🤣🤣 un tāpat cilvēki slavē viņu un nomelno Eveliiinu 😃😃😃
es kaut kà ticu par to, ko Gobzems lika par Ilonu, nu paskatoties vakardienu, tā lete, acu skatieni, runāšana, flirtēšana, kaut vai tā pati lūpas košana😃 dejošana (arī privātā deja enriko, striptīzs vai kas tajā vakarā bija) nu viņa iedod to vaibu, ka šitā māk ar večiem appieties.Lapsas Kāja @ 16.07.2026 20:22Man atkal šī Krēta patīk labāk par citām sezonām - jā, varbūt nedaudz garlaicīgāk, bet nav tik izteikta amēbisma, kā citās sezonās. Šie vairāk cenšas priekšnesumos un tā.Piekrītu, ka interesantāk būtu "pajaukt" arī stabilos pārus - sūtīt randiņos ar citiem un lai nav tā, ka, ienākot jauniem, viņiem pat nav iespējas aprunāties ar "aizņemtajiem".
Nu, vakardiena no Ilonas puses atkal bija epic - viņa ir gaslightinga final boss. Un ja atklāsies, ka savu lielo naudu, ar ko lepojas, tiešām pelna ar veču vaņģošanu klubos, maka tuksošanu "prieka meita style", tad būs skaidrs, ka "roka ietrenēta" un Antonio tiek "aptīts" līdzīgā stilā. Jezu, jezu.
Un situācija ar Nadeždu un interviju - skaidrs, kāpēc Toms viņu izbalsoja, pārāk jauns, uzbāzīgs meitēns - čalis tikai iepērtos.
Lapsas Kāja @ 16.07.2026 21:47
Jā, man arī šķiet, ka Antonio un Ramona būtu arī variants. Ramona gan tāda diezgan valšķīga - gan jau arī Mareku varētu atvērt. Tomēr šķiet, ka ar Tomu viņai varētu būt laba seksuālā saderība - arī Toms šķiet tāds "nestandarta" un ar "noslēpumu", viņiem tur varētu būt interesanti.
Ilona ar Antonio man tiešām šķiet kā māte ar dēlu - neredzu tur pāri. Kamēr Ilona nebija galēji aizgājusi kosmosā ar uzvedību, likās pat, ka Reinim drusku tā kā patiktu. Ilonu raksturā varētu salipināt ar Helmutu :D
Bet citādāk grūti tur kādus citus pārus salipināt. Loretai neviens tā īsti tur nepiestāv, arī Evai nē. Loretai prasās kāds augumā raženāks, inteleģentāks pus-hipsters, Evai kaut kas vīrišķīgāks, vairāk ar "stāju".
Zandinaja @ 16.07.2026 22:40es kaut kà ticu par to, ko Gobzems lika par Ilonu, nu paskatoties vakardienu, tā lete, acu skatieni, runāšana, flirtēšana, kaut vai tā pati lūpas košana😃 dejošana (arī privātā deja enriko, striptīzs vai kas tajā vakarā bija) nu viņa iedod to vaibu, ka šitā māk ar večiem appieties.