Krētas kaislības

Reitings 180
Reģ: 12.07.2024
Nu,nu? Skataties? Dažbrīd liekas no commmeeeennnntttt, varbūt pēc plkst. 00 sākt rādīt pa TV?:D🍿🙈
05.08.2024 21:47 |

Reitings 85
Reģ: 26.04.2017
partymakerrr @ 15.07.2026 11:26
Lapsas Kāja - tu esi smieklīga. Noliec Ilonu, slavē Evelīnu un Reini, beigās pasaki, ka esi Reiņa paziņa. 😀 Tad jau skaidra tava motivācija redzēt slikto Ilonā, slavēt Evelīnu un Reini, bet tagad pēc Evelīnas drāmas - tikai Reini. 😀 😀😀
Tiem, kam interesē šis šovs, iesaku lasīt Threads #karstikreta.

Reinis ir paziņu paziņa, 1x dzīvē redzēts :)
Threadi ir redzēti un tur novākušās mazas meitenītes - Ilonas masveidīgas fanes, īsti nav, ko lasīt - viena un tā pati "neķemmēto matu" dziesmiņa no vairākiem profiliem. Tas profils karstikreta3 vispār ir kaut kas slimīgs.
Jā, es balsoju par Reini un Tomu, arī Loretai balsis piemetu, kura visticamāk pretendēs uz uzvaru.
15.07.2026 13:42 |

Reitings 85
partymakerrr @ 15.07.2026 11:26
Lapsas Kāja - tu esi smieklīga. Noliec Ilonu, slavē Evelīnu un Reini, beigās pasaki, ka esi Reiņa paziņa. 😀 Tad jau skaidra tava motivācija redzēt slikto Ilonā, slavēt Evelīnu un Reini, bet tagad pēc Evelīnas drāmas - tikai Reini. 😀 😀😀
Tiem, kam interesē šis šovs, iesaku lasīt Threads #karstikreta.

Un, starp citu, ja izlasīsi pašu pirmo komentāru par Ilonas un Evelīnas situāciju, redzēsi, ka jau tad norādīju, ka Evelīnā saskatu "merkantilas" iezīmes. :) Un joprojām - arī šorīt Ilončiks ir absolūta čūsku tantīte.
15.07.2026 13:59 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 49955
Reģ: 06.11.2022
Lapsas Kāja @ 15.07.2026 10:40

Jā, man šķiet, ka tas ir mēģinājums līdz šova beigām kaut ko sabūvēt, neko romantisku vai attāli saderīgu tur nevar saskatīt.
Par Tomu man ir citas sajūtas - viņš rīkojas raksturīgi vecākiem vīriešiem - nelec uzreiz iekšā, drusku iedod mazo pirkstiņu, pavelk atpakaļ. Ir sievietes, kurām šis ļoti patīk - ne uzreiz, bet viņš savā ziņā ar savu "nerīcību" pavelk.
Toties šorīt atkal Ilončika drāmiņas, kas nav drāmiņas. Ir arī skaidrs, ka Antonio patīk Ramona :D

Ne gluži par tēmu, bet par aprakstīto "pavecāku vīriešu flirta" modeli. Ja sievietēm tiešām patiktu tādi "šurpu - turpu, it kā jā, it kā nē", tad tie vīrieši nebūtu vieni paši līdz kapa malai.
Mana pieredze liecina, ka pretrunīga reakcija visbiežāk ir "nē". Lai kā nabaga meitenes un sievietes nesapņotu par pretējo... 😭
Tā kā - dievietes, netērējiet velti laiku uz vīriešiem, kas grib, lai viņus medī. Nav tā vērts! 🍾
15.07.2026 14:44 |

Reitings 85
LabaDabaDa @ 15.07.2026 14:44

Ne gluži par tēmu, bet par aprakstīto "pavecāku vīriešu flirta" modeli. Ja sievietēm tiešām patiktu tādi "šurpu - turpu, it kā jā, it kā nē", tad tie vīrieši nebūtu vieni paši līdz kapa malai.
Mana pieredze liecina, ka pretrunīga reakcija visbiežāk ir "nē". Lai kā nabaga meitenes un sievietes nesapņotu par pretējo... 😭
Tā kā - dievietes, netērējiet velti laiku uz vīriešiem, kas grib, lai viņus medī. Nav tā vērts! 🍾

Zini, drošivien gadījums no gadījuma atšķiras. Es tādu nomedīju, apprecēju, esmu superhappy 10+ gadus. Varbūt arī Tomam pagātnē kādas attiecības, kur sievietes pamatīgi aplauzušas un tad rodas šis "šurpu turpu".
15.07.2026 14:52 |

Reitings 5219
Reģ: 25.11.2020
Lapsas Kāja @ 15.07.2026 13:59

Un, starp citu, ja izlasīsi pašu pirmo komentāru par Ilonas un Evelīnas situāciju, redzēsi, ka jau tad norādīju, ka Evelīnā saskatu "merkantilas" iezīmes. :) Un joprojām - arī šorīt Ilončiks ir absolūta čūsku tantīte.
kas bija šorīt?
15.07.2026 16:55 |

Reitings 122
Reģ: 13.07.2026
Kādas ir jūsu domas?
Ja Tu esi pārī un cita dalībniece pievērš uzmanību Tavam partnerim. Jūs pārmestu tai sievietei vai skatītos kas notiktu?
Manuprāt, tas ir labs veids paskatīties, ko Tavs partneris darīs, labāk uzreiz šovā redzēt nekā dzīvē.
15.07.2026 17:09 |

Reitings 5219
Nadja aizvainota? Kas tā par spriedelēšanu tiktok laivā/ig storijos? 🤣 saka, ka toms esot divkosis, Toms spēlē utt, bet nu es ar tādu sīko neizvēlētos, pilns rubulis nav!! 😃
15.07.2026 23:19 |

Reitings 5169
Reģ: 25.09.2023
Šī Krēta galīgi nerullē, varbūt tiešraides, bet TV epizodes ir garlaicīgas.
Šis šovs ir viena liela nodzeršanās.
Ja šova veidotājiem aptrūkstas idejas, tad lai paskatās kādu no Loveiland sērijām, tur vismaz kādi konkursi, iespēja nomainīt partneri vai piespiedu pāru maiņa, kad ienāk kāds jaunais, bet te Evelīna ar Ilonu kā ieķērās kaklā “saviem” čaļiem, tā vairāk nekas nenotiek.
Pfff…. 😑😴
16.07.2026 09:02 |

Reitings 451
Reģ: 01.05.2022
Ja šova veidotājiem aptrūkstas idejas, tad lai paskatās kādu no Loveiland sērijām, tur vismaz kādi konkursi, iespēja nomainīt partneri vai piespiedu pāru maiņa, kad ienāk kāds jaunais, bet te Evelīna ar Ilonu kā ieķērās kaklā “saviem” čaļiem, tā vairāk nekas nenotiek.
Pfff…. 😑😴

Jā es piekrītu, nekādi pārbaudījumi, nekādas spēles, izbalsošana arī 1x nedeļa. Tās spēles kas tur notiek ir kā skolnieku spēles. Randiņi arī- iziet tikai pastaigā tur pat pa pilsētu vai pie okeāna sēž piknikā.
Ja nevar paši izdomāt, tad lai nošpiko idejas no Loveisland.
16.07.2026 10:15 |

Reitings 5219
atkal enriko un Ilonai draaaama vakarnakt bijusi 😭🤣🤣 un tāpat cilvēki slavē viņu un nomelno Eveliiinu 😃😃😃
16.07.2026 13:54 |

Reitings 85
Man atkal šī Krēta patīk labāk par citām sezonām - jā, varbūt nedaudz garlaicīgāk, bet nav tik izteikta amēbisma, kā citās sezonās. Šie vairāk cenšas priekšnesumos un tā.Piekrītu, ka interesantāk būtu "pajaukt" arī stabilos pārus - sūtīt randiņos ar citiem un lai nav tā, ka, ienākot jauniem, viņiem pat nav iespējas aprunāties ar "aizņemtajiem".
Nu, vakardiena no Ilonas puses atkal bija epic - viņa ir gaslightinga final boss. Un ja atklāsies, ka savu lielo naudu, ar ko lepojas, tiešām pelna ar veču vaņģošanu klubos, maka tuksošanu "prieka meita style", tad būs skaidrs, ka "roka ietrenēta" un Antonio tiek "aptīts" līdzīgā stilā. Jezu, jezu.
Un situācija ar Nadeždu un interviju - skaidrs, kāpēc Toms viņu izbalsoja, pārāk jauns, uzbāzīgs meitēns - čalis tikai iepērtos.
16.07.2026 20:22 |

Reitings 122
RozīneE @ 16.07.2026 09:02
Pfff…. 😑😴

Piekrītu. Man patīk tas, ka cilvēki mazāk dzer, ja salīdzina ar pagājušajām sezonām, bet man ļoti nepatika, ka netiek uzreiz sadalīti pāros un pēc tam lai viņi savā starpā iepazīstas kā Love island. Neliekas interesanti, ka katru reizi vakaros visi sēž tajās pašās vietās, ka vakara spēles spēlē puiši ar puišiem un meitenes ar meitenēm, jo man liekas tas būtu lielisks brīdis, kur pārbaudīt saderības vai savstarpēju saikni, līdzīgi kā dejojot. Arī randiņos vajadzēja, ka nevar atkārtoties pāri, jāmiana ar ko dodas. Zinu, ka vajadzētu lielāku budžetu, bet ļoti gribētu redzēt, kur pēkšņi atdala sievietes no vīriešiem un iesūta jaunus dalībniekus, pēc tam atkal apvieno visus un jāizvēlas vai pirmais partneris patika labāk( kā Casa Amor no Love island). Vēl vēlētos redzēt, ka tiek iesūtīti vairāki cilvēki uzreiz nevis tikai pa vienam. Man vienīgais Krētas randiņi labāk patīk, jo Love Island bieži bija vēl banālāki, kur trīs pāri vienlaicīgi iet. Un vispār man ir vēl 100 lietas ko gribētu citādāk, lai būtu interesantāk 😀
16.07.2026 20:51 |

Reitings 122
Vispār viņi varēja pamatepizodes taisīt 2h garas, lai vismaz ir ko parādīt, citādāk ļoti aprautas, piemēram, man vispār liekas neinteresantas. Vienīgais redzēt randiņus, bet nu tiem arī tāds iestudēts teksts un viss tāds nedabisks. Un tiešraides varēja saglabāt ilgāku laiku, lai paši dalībnieki var sevi redzēt no pirmās dienas.
16.07.2026 20:56 |

Reitings 122
Nezinu kā jūs, bet es gribētu redzēt ejot uz randiņu Ramonu un Enriko, man ir sajūta, ka viņi būtu ļoti labs pāris.
Kurus dalībniekus jūs vēlētos "savest kopā"?
16.07.2026 21:20 |

Reitings 85
MegijaN2 @ 16.07.2026 21:20
Nezinu kā jūs, bet es gribētu redzēt ejot uz randiņu Ramonu un Enriko, man ir sajūta, ka viņi būtu ļoti labs pāris.
Kurus dalībniekus jūs vēlētos "savest kopā"?

Jā, man arī šķiet, ka Antonio un Ramona būtu arī variants. Ramona gan tāda diezgan valšķīga - gan jau arī Mareku varētu atvērt. Tomēr šķiet, ka ar Tomu viņai varētu būt laba seksuālā saderība - arī Toms šķiet tāds "nestandarta" un ar "noslēpumu", viņiem tur varētu būt interesanti.
Ilona ar Antonio man tiešām šķiet kā māte ar dēlu - neredzu tur pāri. Kamēr Ilona nebija galēji aizgājusi kosmosā ar uzvedību, likās pat, ka Reinim drusku tā kā patiktu. Ilonu raksturā varētu salipināt ar Helmutu :D
Bet citādāk grūti tur kādus citus pārus salipināt. Loretai neviens tā īsti tur nepiestāv, arī Evai nē. Loretai prasās kāds augumā raženāks, inteleģentāks pus-hipsters, Evai kaut kas vīrišķīgāks, vairāk ar "stāju".
16.07.2026 21:47 |

Reitings 1013
Reģ: 16.07.2024
Zandinaja @ 16.07.2026 13:54
atkal enriko un Ilonai draaaama vakarnakt bijusi 😭🤣🤣 un tāpat cilvēki slavē viņu un nomelno Eveliiinu 😃😃😃

A kur palika “MĒS alkoholu nelietosim līdz šova beigām?????” Ilonai ieslēdzas mauku māja jau pie pirmā šotiņa. Un nav ko apvainoties un taisnoties. Viņa vakar uzvedās tā, kā uzvedās, ko tagad sapūtusies kā pūķis. Viss internets pilns ar viņas pretīgo uzvedību. Tak jāpasaka realitāte, ko visi slapstās… nu skarbi, bet patiesi. Lai atbild par sekām, tak būs godīga rīcība, kā viņai tas patīk. Viņa nedzeršot… piemāvās kā lops grieķu saimnieku priekšā… Un Antonio ir jāsaprot, ka tur nav vērts muti dzesēt, lai kundze nedara to un šo. Tur netiks palaista neviena izdevība garām… its reality. NEKAS nav pretīgāks par piemāvušos, jēlu, vulgāru bābieti…
16.07.2026 21:58 |

Reitings 5219
Lapsas Kāja @ 16.07.2026 20:22
Man atkal šī Krēta patīk labāk par citām sezonām - jā, varbūt nedaudz garlaicīgāk, bet nav tik izteikta amēbisma, kā citās sezonās. Šie vairāk cenšas priekšnesumos un tā.Piekrītu, ka interesantāk būtu "pajaukt" arī stabilos pārus - sūtīt randiņos ar citiem un lai nav tā, ka, ienākot jauniem, viņiem pat nav iespējas aprunāties ar "aizņemtajiem".
Nu, vakardiena no Ilonas puses atkal bija epic - viņa ir gaslightinga final boss. Un ja atklāsies, ka savu lielo naudu, ar ko lepojas, tiešām pelna ar veču vaņģošanu klubos, maka tuksošanu "prieka meita style", tad būs skaidrs, ka "roka ietrenēta" un Antonio tiek "aptīts" līdzīgā stilā. Jezu, jezu.
Un situācija ar Nadeždu un interviju - skaidrs, kāpēc Toms viņu izbalsoja, pārāk jauns, uzbāzīgs meitēns - čalis tikai iepērtos.
es kaut kà ticu par to, ko Gobzems lika par Ilonu, nu paskatoties vakardienu, tā lete, acu skatieni, runāšana, flirtēšana, kaut vai tā pati lūpas košana😃 dejošana (arī privātā deja enriko, striptīzs vai kas tajā vakarā bija) nu viņa iedod to vaibu, ka šitā māk ar večiem appieties.
16.07.2026 22:40 |

Reitings 122
Lapsas Kāja @ 16.07.2026 21:47

Jā, man arī šķiet, ka Antonio un Ramona būtu arī variants. Ramona gan tāda diezgan valšķīga - gan jau arī Mareku varētu atvērt. Tomēr šķiet, ka ar Tomu viņai varētu būt laba seksuālā saderība - arī Toms šķiet tāds "nestandarta" un ar "noslēpumu", viņiem tur varētu būt interesanti.
Ilona ar Antonio man tiešām šķiet kā māte ar dēlu - neredzu tur pāri. Kamēr Ilona nebija galēji aizgājusi kosmosā ar uzvedību, likās pat, ka Reinim drusku tā kā patiktu. Ilonu raksturā varētu salipināt ar Helmutu :D
Bet citādāk grūti tur kādus citus pārus salipināt. Loretai neviens tā īsti tur nepiestāv, arī Evai nē. Loretai prasās kāds augumā raženāks, inteleģentāks pus-hipsters, Evai kaut kas vīrišķīgāks, vairāk ar "stāju".

Jā, pilnīgi piekrītu. Vienīgais es Ilonu saliktu ar aizgājušo Robertu.
Ilonas vakardienas izgājieni arī pierāda, ka viņai tas Enriko tikai šovam, kā viņš pasaka to kas viņam nepatīk, tā viņa uzreiz "pagaidi... man ir tādas jūtas... nu pagaidi... mīlu..." un lai pozētu ar villas īpašniekiem asaras aizmirsa😀 Es mēģināju patīt atpakaļ virtuves ierakstu, lai redzētu vai viņa izgāja caur turieni, kā minēja. Varbūt kāds cits viņu tur redzēja?
Man Toms Ramonai liekas pārāk "mierīgs", ja tā var teikt. Ramonai vajadzētu vairāk Enriko, šim pārim būtu tāda dzirksteļojoša enerģija.
Piekrītu arī par Ēriku un Evu, saderīgi tikai vizuāli. Varbūt viņai vairāk derētu Toms, bet pēc sarunām man viņš liekas nenopietns.
Helmuts man liekas tāds miera mika, nekaitīgs, savā ziņā līdzīgs humors Loretai, bet tas arī viss😀
16.07.2026 22:49 |

Reitings 122
Zandinaja @ 16.07.2026 22:40
es kaut kà ticu par to, ko Gobzems lika par Ilonu, nu paskatoties vakardienu, tā lete, acu skatieni, runāšana, flirtēšana, kaut vai tā pati lūpas košana😃 dejošana (arī privātā deja enriko, striptīzs vai kas tajā vakarā bija) nu viņa iedod to vaibu, ka šitā māk ar večiem appieties.

No sākuma negribēju ticēt, jo nu bieži visi mētājas ar tādiem vārdiem, bet Ilonas uzvedība vakar bija tiešam dīvaina. Arī tas cik svarīgi viņai bija vairākas reizes pajautāt vai viņam pieder villa un tās visas galda dejas, kad aizmugurē stāv viens no īpašniekiem...
It kā nedaudz žēl Enriko, bet tajā pašā laikā tik daudz reizes viņai piedevis par neskaidrām rīcībām, ka nu jau vairs nav jēga komentēt. 😀
16.07.2026 22:55 |

10 gadi
Reitings 12
Reģ: 20.10.2013
Man šķiet Toms ar Helmūtu būtu labs pāris, visu laiku kopā, Toms viņam saka ka seksīgs, ar Ramonu viņam tāds meeeh
16.07.2026 22:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits