Man šķiet tāda ir sievietes daba- nolikt citas sievietes, tāpati Didrihsone pieņemtos mazliet svarā, visas viņu par resnu sauktu. Mēs pret sevi esam tik nepieņemošas, tāpēc tas nāk uz āru un izpaužas pret citiem, savādāk to izskaidrot nevar, jo tiešām, šajā forumā esot, šķiet, ka neviena sieviete nav skaista, jo redziet… Krētā nebija neviens skaistas sievietes. Nu, vai tiešām?! Man lielā Laura un Nadīne patīk, manam vīram patīk lielā Laura, viņam, laikam, slikta gaume. 🤷♀️😁Danaja @ 30.08.2024 09:03Tām kas saka, ka Rīgas Laura ir resna, jums kaut kas ar galvu nav labi.. Jā, viņa nav anoreksiķe kā Didrene, normālas miesasbūves sieviete.
garsigs_persiks @ 29.08.2024 21:30
Izskatās, ka Lielā Laura izmisīgi mēģina Niku jau 2. dienu tagot savos storijos un dabūt kādu reakciju, bet viņam ne silts, ne auksts no tā. Ne kaut ko atbild, ne pārpublicē, ne arī tago viņu kā Top 3 šova dalībnieku un pat pēdējā postā nepiemin vispār. Te nu bija lielā mīla ?
LabaDabaDa @ 30.08.2024 11:53Mans pozitīvais pārsteigums ir Simona, jo no bildēm likās diezgan pabaisa, sorry, bet TV ekrānā tīri mīlīga dūdiņa.
Nepatīkami pārsteidza Eduards. Sākumā likās simpātisks džeks, tad tagad izskatās pēc reāla intriganta, kas mēģina izšķirt citus pārus. Baigais kristietis. Un ar tādam krūtīm tomēr ir jāvelk krūšturis, tur nav variantu. :D
SSaulespuķe @ 31.08.2024 00:46Njaaa, varu piekrist viedoklim,ka Nikam Lielā Laura neinteresē, tas bija nolasāms epizodēs,bet tēlot kaut kā prata:)) Man Simona iepatikās, mazā Lauriņa smieklīga, patiesas likās,tādas kādas ir,pārsteidza,tas,ka šovā gaidīju "stervu" no Simonas,jo šeit tika iepriekš minēts,bet tā nebija,plus par to. Mainījušās ļoti domas par L.Lauru, tāda uzpūtība liekas,bet nu piedodams,jaunības maximālisms čaļa dēļ?
Visā visumā šova kontentu taisīja Raivo un lai kāds balamute nebūtu, arī Eduards!
Paldies par darbadienu vakariem?
Vai tiešām viņa ir TIK naiva, ka domāja, ka tas pa īstam? 🤦♀️juveliere @ 05.09.2024 14:28Nu redz, skatītājiem bija taisnība. :D
“Nika attieksme pret mani pilnībā mainījās brīdī, kad tika izslēgtas kameras. Viņš momentā kļuva vēsāks, un man uzreiz sāka likties – vai tiešām tas bija šova pēc?” abu ekrāna stāstu analizē Laura.”
https://www.tv3.lv/raidijumi/karsti-kreta/vai-nikam-kremt-lauras-uzvara-lauras-versija-par-abu-skirsanos/
Ireeen @ 05.09.2024 16:01Vai tiešām viņa ir TIK naiva, ka domāja, ka tas pa īstam? ?♀️
Nu kā, audzēt auditoriju. Pirms šova Laurai bija nepilns tūkstotis sekotāju, tagad 4000.oneOne @ 05.09.2024 17:29Smieklīgi, ka šovs beidzies, bet dalībnieki nevar beigt par to runāt likt savas vecās bildes, tktokot, taisīt kopīgos laivus utt... vnk priekš kam...
SSaulespuķe @ 05.09.2024 17:02
Pēc abiem rakstiem radās iespaids,ka Laura grib iekost ar smaidu, viņai bija pa īstam. Ko padarīsi,ja nav, tad nav un ar varu mīļš nebūsi,lai kā tur grozītos riņķī. Veiksmi abiem atrast savus cilvēkus!
garsigs_persiks @ 06.09.2024 11:20
Bet taču šovā tā centās Nikam izpatikt un tēlot to, kas nav. Skaidrs, ka viņam tur nekāda interese nebija un šis arī nav nekāds pārsteigums. Tikai priekš kam tagad tādus rakstus cept un censties kaut ko skaidrot vai pasīvi agresīvi viņam virsū braukt?
Tāpēc jau laikam nav otras pusītes tādai jaunai, simpātiskai dāmai. Ātri iemīlējās, bet tagad otrs vainīgs un nevar vien rimties kladzināt 😕garsigs_persiks @ 06.09.2024 11:20
Bet taču šovā tā centās Nikam izpatikt un tēlot to, kas nav. Skaidrs, ka viņam tur nekāda interese nebija un šis arī nav nekāds pārsteigums. Tikai priekš kam tagad tādus rakstus cept un censties kaut ko skaidrot vai pasīvi agresīvi viņam virsū braukt?
Redīss @ 21.09.2024 13:52Tā Nadīna ir tāda cūka! Šitā pret Oskaru viņa Dzimšanas dienā! Tad jau labāk būtu pasūtījusi pirms tam caur telefonu! Un atkal tas pārgrieztais iedomu ģīmis kā toreiz, kad nevarēja izvēlēties starp Osi un Niku. Nu taaaaaaaaada cuuuuuuuka!
. https://www.tv3.lv/raidijumi/karsti-kreta/ekskluzivi-oskara-randins-ar-nadinu-riga-izversanas-skandala-paris-oficiali-skiras/sauliiite.paula @ 21.09.2024 17:19
Kas notika? Kur var redzēt info?