Tā uzacu meistare it kā dikti sportiska, ar draugiem ceļo, bet paskatoties IG visu laiku dzer ar tiem draugiem, uz zāli aiziet patizloties, pakaļu pagorīt. Joki stulbi, tik par silikona pupiem sapņo un botoksējas tik agrā vecumā.debestinaa @ 07.08.2024 21:17Skatos, man šitie liekas rēcīgi ? pagaidām vēl nevar saprast kas ir kas. Eduards šķiet tāds kārtīgs vecis it kā, bet atkal tās runas dažbrīd, liekas ka viņš ir pārāks par visiem?? Oskars arī tāds ne šis ne tas pagaidām, nevaru teikt ka man patīk tādas gym galvas.
Vispār ļoti rēcīgi, man patīk. No meitenēm man liekas ka tāda sakarīgākā ir tā Laura laikam, ar tumšajiem garajiem matiek tā uzacu meistare vai kas, pārējas tādas so so
Persiks89 @ 07.08.2024 22:58Mani vairak šokē, ka tie visi džeki ir totāli lūzeri - virs 30 apsargs, kurjers, mehāniķis (reperis), ceturtais - imigrants bez darba. Meitenes vēl daudz maz ok, bet tie džeki. Tas Eduards (?) un imigrants vispār skumjā fiziskā formā.
law7 @ 07.08.2024 23:48
Man apkārt ir daudz labu džeku virs 30. Nevaru iedomāties, ka kaut vienam no viņiem būtu interese piedalīties tādos šovos. Viņi strādā labos darbos vai attīsta biznesu, brīvajā laikā ir stabili vaļasprieki, pārsvarā sportiski, daļai jau ir ģimenes.
LuckyStrike @ 07.08.2024 22:53Tā uzacu meistare it kā dikti sportiska, ar draugiem ceļo, bet paskatoties IG visu laiku dzer ar tiem draugiem, uz zāli aiziet patizloties, pakaļu pagorīt. Joki stulbi, tik par silikona pupiem sapņo un botoksējas tik agrā vecumā.
Tikpat tukša kā visas.
Greetaa @ 08.08.2024 11:59
Kā atrast IG viņu?
Tas tik laika jautājums, kad ieradīsies kāds sexy intelektuālis vai čalis kā no Ugunsdzēsēju kalendāra vāka. Skuķi ātri vien saies matos.akul12 @ 08.08.2024 15:48Šova veidotājiem laba humora izjūta ?
Ja meitenes kaut cik ok, tad vīrieši ne tikai par 10 gadiem vecāki nolasīti, bet neproporcionāli neglītāki par meitenēm. Kāda tur mīlestība?
Persiks89 @ 07.08.2024 22:58Mani vairak šokē, ka tie visi džeki ir totāli lūzeri - virs 30 apsargs, kurjers, mehāniķis (reperis), ceturtais - imigrants bez darba. Meitenes vēl daudz maz ok, bet tie džeki. Tas Eduards (?) un imigrants vispār skumjā fiziskā formā.