Māka skaisti apģērbties

Reitings 669
Reģ: 05.08.2024
Kā izkopt savu stilu? Neesmu apmierināta ar to, kā ģērbjos. Cenšos iedvesmoties no internetā redzētā, meklēju līdzīgus apģērbus, iedomājos kā izskatīsies, bet realitātē neizskatās labi. Vai pērku ierastās lietas, kurās ģērbjos ik dienas.
Nauda it kā būtu, bet kaut kā neprotu atrast skaistu apģērbu. Ja nopērku, tad nepieiet nevieni no esošajiem apaviem, piemēram.
Piemēram, to pašu somu - Gribu atrast labu, skaistu, ērtu somu ikdienai, bet veikalos nekas nepatīk. Vajadzīga ietilpīga, bet ne sportiska...
Vienmēr attopos, ka esmu saģērbusies par sportisku.
Man ir 30+ gadi un negribu izskatīties kā 20 gadīga meitene kedās, džinsās un t-kreklā. Protams, ir kleitas, svārki, papēžu apavi, nav tā, ka nekā nav un nekad neizskatos skaisti, bet ikdienā tomēr nejūtos tā, kā gribētos izskatīties. Žaketē un buktētajās biksēs es arī neplānoju būt, bet ir taču pa vidu kaut kas.
Virsjakas arī - kāda ir normāla rudens, ziemas virsdrēbe, kas pieiet gan papēžiem, gan, teiksim, bezpapēžu apaviem un NAV mētelis klasiskais?
Tie paši džinsi, piemēram. Man ir vairāki džinsi, bet nevieni nav tādi, kas liktu labi izskatīties un būtu pievelkami pie papēžiem, piemēram. Vai arī nopērkot atgādina džegingus un izskatās, kā "retrūzēs" ieģērbusies. Tagadējā mode par platajām kļošenēm man nepatīk. Kāds ir viduceļš?
Parunājam par šo? Kā jūs iepērkaties un uz ko parasti skatāties veikalos? Vai pērkat komplektus? Cik bieži nopērkat sev jaunu apģērbu?
05.08.2024 14:30 |

Reitings 669
Ir iziešana, kurā es jūtos labi esot kedās, džemperī un ir, kad nejūtos labi un saprotu, ka esmu apģērbusies ērti un uzvilkusi to, kas ir un zinu, ka izskatos labi, bet būtu gribējies izskatīties sievišķīgāk, bet nav īsti ko uzvilkt. Ir vai nu par svinīgu, vai par ofisīgu. Gribētu tādu zelta visuaceļu kaut ar tām pašām kedām...
Patīk kā izskatās, piemēram, garās kleitas ar kedām un džinsu jakām. Šis ir tāds labais piemērs, kas man, manuprāt, izskatās labi. Bet noteikti var sakombinēt vēl dažādus apģērba gabalus, ko es neprotu ieraudzīt.
05.08.2024 22:21 |

Reitings 669
Vai arī tie paši adījumi. Ļoti patīk garās jakas, bet kad es tās mēģinu vilkt, izskatās kā halāts. 😀it kā uzvelc vienkārāu topu apakšā un tos pašus džinsus, bet nu kopaina nav tā, kā "ieraudzīju savā galvā" pērkot.
05.08.2024 22:26 |

Patīk
Reitings 2107
Reģ: 03.11.2023
Buža @ 05.08.2024 22:21
Ir iziešana, kurā es jūtos labi esot kedās, džemperī un ir, kad nejūtos labi un saprotu, ka esmu apģērbusies ērti un uzvilkusi to, kas ir un zinu, ka izskatos labi, bet būtu gribējies izskatīties sievišķīgāk, bet nav īsti ko uzvilkt. Ir vai nu par svinīgu, vai par ofisīgu. Gribētu tādu zelta visuaceļu kaut ar tām pašām kedām...
Patīk kā izskatās, piemēram, garās kleitas ar kedām un džinsu jakām. Šis ir tāds labais piemērs, kas man, manuprāt, izskatās labi. Bet noteikti var sakombinēt vēl dažādus apģērba gabalus, ko es neprotu ieraudzīt.

Ja pamēģināsi sadarboties ar stilisti, atrakstīsi šiet kā gāja?
05.08.2024 23:05 |

Reitings 607
Reģ: 13.06.2024
Džinga @ 05.08.2024 21:56

Es toties iesmīnu par cilvēkiem, kas saka, ka par citiem iesmīn. :D

Nu, reizēm nekas cits neatliek, kā vien iesmīnēt. Kā jau teicu, gan jau kāds iesmīn arī par manu gaumi un tas mani neuztrauc. Taču, jā, nereti ir smieklīgi noskatīties uz to, kā cilvēki pavelkas uz to, kas tajā brīdī ir modē, pat ja konkrētā lieta izskatās smieklīgi. Pirms pāris gadiem daudzi staigāja apkārt garās, baltās zeķēs, kurās bija sabāzuši bikšu staras. Īpaši labs skats bija ziemā, kad tās baltās zeķes daudziem bija pleķainas no dubļiem, bet, jā, galvenais saģērbties "modīgi". Tagad tas pats ar maisveidīgajām biksēm. Ir redzēts kā cilvēki iet un ar rokām uz augšu cenšas pavilkt bikses, kuras vazājas pa asfalta putekļiem vai peļķēm. Bet, jā, galvenais jau, lai ir tāpat kā visiem. Nekāda sava individualitāte, tikai prasta dzīšanās pakaļ jaunākajām tendencēm. Tāpēc arī tēmas autorei ieteicu vadīties pēc sajūtām un iegādāties apģērbu, kurš patīk pašai, nevis apģērbu, kurš ir modē, pat ja pašai šis apģērbs nepatīk/nepiestāv. Jo nereti tie, kuri izmisīgi cenšas saģērbties tā, kā visi pārējie, izskatās pēc klauniem, kuri vienkārši akli skrien pakaļ trendiem. Un tad nu es atļaujos pasmīnēt. Ja rodas vēlme šī iemesla dēļ pasmīnēt par mani, uz priekšu. 😀
05.08.2024 23:21 |

10 gadi
Reitings 1031
Reģ: 23.04.2014
Tu vienkārši neesi atradusi īstās bikses. Nu neder arī 1.70 garām visas platās bikses. Liela nozīme ir jostas vieta, pašai jostai, vai tur ir buktes vai nav, kopējais bikšu garums un materiāls. Man liekas tev nav uztrenēta acs, tu neredzi detaļas un atšķirības.
Kolēģe darbā labi,ja 1.64. Valkā klasiskas taisnas, brīvas bikses. Izskatās ideāli.
Vēl tāds ieteikums: fotografē sevi tajās nepierastajās drēbēs. Tas ir kā skats no malas.
Iesaku piesekot IG skola_shopinga, ja neesi principiāli pret krievu valodu. Uztenēt aci ir ļoti svarīgi.
06.08.2024 08:25 |

Reitings 926
Reģ: 29.05.2023
Man joprojām interesē tas Michael Corr - es zinu tikai Michael Kors, bet tur divreiz bija komentārā rakstīts Corr - jauns brends, kas īpaši jāuzsver vai kas?
06.08.2024 08:53 |

Reitings 1110
Reģ: 13.12.2023
Merilda @ 06.08.2024 08:53
Man joprojām interesē tas Michael Corr - es zinu tikai Michael Kors, bet tur divreiz bija komentārā rakstīts Corr - jauns brends, kas īpaši jāuzsver vai kas?

Ja nezināji, šosezon topā jaunie brendi - Louis Wonton, Goochie, Abidas un, jā, arī Michael Corr. 🙏
06.08.2024 08:58 |

Reitings 1599
Reģ: 19.05.2016
Diabolus @ 05.08.2024 22:18

Šodien varbūt kaut kādas īpašās mēness fāzes?
Nesaprotami. Cilvēks prasa padomu, jo nepatīk izskatīties pārāk sportiski. Saskrien apbižotas vecenes aizstāvēt savas kedas ??
Jums neviens neprasīja, kāda ir jūsu personīgā gaume. Prasīja, kā jūs izvēlaties apģērbu, kur un kā meklējat. Tagad pieleca??
Bet tieši tā jau arī ir problēma - kā mēs varam ielīst autores galvā lai specifiski VIŅAI palīdzētu, jautājums ir pārāk virspusējs un mēs nezinam ne kā autore izskatās, ne kā viņa ģērbjās, ne ko tieši viņai vajag. Es izvēlos apģērbu pēc citiem kritērijiem, ko tieši autore grib no foruma? Ieteikt stilistu? Ja godīgi, es uzmetu aci vienreiz stila patruļai - jā tādi ir LV stilisti, tad paldies, nē.
06.08.2024 16:39 |

Reitings 1599
Reģ: 19.05.2016
Diabolus @ 06.08.2024 08:58

Ja nezināji, šosezon topā jaunie brendi - Louis Wonton, Goochie, Abidas un, jā, arī Michael Corr. ?

Michael Corr is a contemporary Scottish painter whose work focuses on portraiture and figurative art.
06.08.2024 16:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits