Kā izkopt savu stilu? Neesmu apmierināta ar to, kā ģērbjos. Cenšos iedvesmoties no internetā redzētā, meklēju līdzīgus apģērbus, iedomājos kā izskatīsies, bet realitātē neizskatās labi. Vai pērku ierastās lietas, kurās ģērbjos ik dienas.
Nauda it kā būtu, bet kaut kā neprotu atrast skaistu apģērbu. Ja nopērku, tad nepieiet nevieni no esošajiem apaviem, piemēram.
Piemēram, to pašu somu - Gribu atrast labu, skaistu, ērtu somu ikdienai, bet veikalos nekas nepatīk. Vajadzīga ietilpīga, bet ne sportiska...
Vienmēr attopos, ka esmu saģērbusies par sportisku.
Man ir 30+ gadi un negribu izskatīties kā 20 gadīga meitene kedās, džinsās un t-kreklā. Protams, ir kleitas, svārki, papēžu apavi, nav tā, ka nekā nav un nekad neizskatos skaisti, bet ikdienā tomēr nejūtos tā, kā gribētos izskatīties. Žaketē un buktētajās biksēs es arī neplānoju būt, bet ir taču pa vidu kaut kas.
Virsjakas arī - kāda ir normāla rudens, ziemas virsdrēbe, kas pieiet gan papēžiem, gan, teiksim, bezpapēžu apaviem un NAV mētelis klasiskais?
Tie paši džinsi, piemēram. Man ir vairāki džinsi, bet nevieni nav tādi, kas liktu labi izskatīties un būtu pievelkami pie papēžiem, piemēram. Vai arī nopērkot atgādina džegingus un izskatās, kā "retrūzēs" ieģērbusies. Tagadējā mode par platajām kļošenēm man nepatīk. Kāds ir viduceļš?
Parunājam par šo? Kā jūs iepērkaties un uz ko parasti skatāties veikalos? Vai pērkat komplektus? Cik bieži nopērkat sev jaunu apģērbu?