Džinga @ 31.07.2024 10:25
un cik gadi tev ir zaudēti brutāli čīkstot?
Aminoskabe @ 30.07.2024 23:35
Es nesaprotu, kas tev par problēmu. Tev sasolīja, tev neiedeva, tev meloja.. Ko tieši tu nesaprati pirms studijām? Ka būs jāmācās, ka nevar sarunāt pa draugam atzīmes? Tu domāji, ka, ja esi, kā pats saki, no nabadzīgas ģimenes, tad tev visu pasniegs uz paplātes, ka tev pienākas? Ko tu nesaprati pirms 12.klases pabeigšanas? Ka mūsdienās angļu valodu mācoties no 3. līdz 12.klasei jāzina augstākā līmenī par A?
Cilvēki parasti šādas lietas saprot ātrāk par 12.klases beigām. Citi nobriest lēnāk. Tā kā tev vēl ir iespēja kaut ko mainīt savā dzīvē, esi vēl jauns.
MR @ 17.08.2024 18:33Paturpinot šo tēmu. Kāda gadījumā nezināt, vai nepildot uzdoto armijā var dienestu pagarināt un vai tiešām skaitās likumīgi brīvdienās nelaist mājās par nenokārtotiem testiem armijā? Ja kāda zin, lūdzu padalies ar info ?
Latvian pagan @ 18.08.2024 06:36
Man ķīmijas eksāmena sagatavošanās kursos RTU MLĶF neinformēja par atbirumu RTU. Reāli iedeva bukletu, kur 35 dabaszinātņu ķīmiķu (četrgadīgie bakalauri) un 70 inženierķīmiķu (četrgadīgie bakalauri) budžeta vietas. Pēcāk izrādījās, ka no tiem 35 cilvēkiem ķīmiķiem viss kurss jau kuro gadu izkrīt nesekmības dēļ. Sīkstākie tiek vien līdz 3. kursa pavasara semestrim. Bet ķīmijas tehnologos ir ap 20 absolventu. Pie tam pašlaik RTU ķīmiju reklamē puisis, kam no pirmā kursa bija normāla mašīna. Tāda tā dzīvīte. Neēdušais ēdušo nesapratīs.
LU BF 60 budžata vietas. Absolventi bakalauros 53 cilvēki. Diplomdarbam reģistrēti 58. 5 aizstāv rudenī diplomus.
Mani vecāki angliski neprot, nu viņi ir jau pensionāri. Labi ka pensija viņiem ir. Būtu forši ja LU Cēsīs docētu kaut ko no bioloģijas maģistros. Tā būtu laime. Varbūt tuvāko gadu laikā, ko Cēsīs uzbūvēs?
MR @ 17.08.2024 18:33Paturpinot šo tēmu. Kāda gadījumā nezināt, vai nepildot uzdoto armijā var dienestu pagarināt un vai tiešām skaitās likumīgi brīvdienās nelaist mājās par nenokārtotiem testiem armijā? Ja kāda zin, lūdzu padalies ar info ?
Es te jau esmu sadirsies ar visiem armijniekiem. Protestēju te katru dienu. Plānoju iziet no bāzes, bet nezinu, kāda tur sistēma un vai tā vienkārši izlaižDžinga @ 18.08.2024 09:01
Tak saņemies un izdari ko tev prasa. Vairāk laika pačakarēsi meklējot visus iespējamos apkārt ceļus.
MR @ 18.08.2024 09:34Es te jau esmu sadirsies ar visiem armijniekiem. Protestēju te katru dienu. Plānoju iziet no bāzes, bet nezinu, kāda tur sistēma un vai tā vienkārši izlaiž
Latvian pagan @ 18.08.2024 09:31
Nelamājies kā orku mātīte.
Jā, tas ir likumīgi, gan obligātajā dienestā, gan brīvprātīgi iestājoties armijā.MR @ 17.08.2024 18:33Paturpinot šo tēmu. Kāda gadījumā nezināt, vai nepildot uzdoto armijā var dienestu pagarināt un vai tiešām skaitās likumīgi brīvdienās nelaist mājās par nenokārtotiem testiem armijā? Ja kāda zin, lūdzu padalies ar info ?
Nu kā tu justos ja tev katru dienu būtu slikts garīgais tpc, ka esi vietaa, kur neparko negribi būt?Džinga @ 18.08.2024 10:50
Nu stulbi, te nu bija potenciāls būt sakarīgam džekam.
Laikam sēdēšana sieviešu forumā ir rādītājs ?
MR @ 18.08.2024 11:47Nu kā tu justos ja tev katru dienu būtu slikts garīgais tpc, ka esi vietaa, kur neparko negribi būt?
ja tik daudz nīdēsi tūlīt uzzvanīšu uz štābu un pabrīdināšu ka viens taisās bēgt😂😂😂 nodrošināsies uzreiz tur visiMR @ 18.08.2024 11:47Nu kā tu justos ja tev katru dienu būtu slikts garīgais tpc, ka esi vietaa, kur neparko negribi būt?
MR @ 18.08.2024 15:25Nav jau pirmā reize, bet ir ļauni par Mani smieties un ņirgāties šādā situācijā. Padomājat kā es jūtos. Esmu prom no mājām, emocionālā ziņā nepatīkamā vidē. Labāk cerat, ka jūs nekad nebūsiet šādā situācijā.
Lai vai ko arī darīšu, zinu, ka ar situāciju galā tikšu!Džinga @ 18.08.2024 15:30
Nopietnās sarunas bija jau vairākas lapas atpakaļ, acīm redzot tu vienkārši pilnīgi neko no tā neesi ņēmis vērā un turpini čīkstēt tā itkā tu tur vienīgais būtu izrauts no savas ikdienas. Loģiski, ka vairs netiksi šeit uztverts nopietni.
Tak ej, mūc no turienes, neklausi, dari ko gribi