Aminoskabe @ 28.07.2024 12:52
Tu šobrīd esi neko nespējoša lupata. Šī un citas tavas tēmas to pierāda. Tāpat kā citi arī es padomāju, ka esi trollis. Labā ziņa - ja tavas problēmas ir īstas, tev jāstrādā ar sevi, lai izietu no upura lomas, tas ir iespējams un VAD ir lieliska iespēja tam.
Nitaris @ 28.07.2024 13:30Kā varēs aizstāvēt ģimeni, ja tiksi iesaukts armijā un nošķirts no ģimenes? Tik nosūtīts uz karstākajiem kara punktiem, ierakumos, bet ģimene paliks mājās, vai bēgļu gaitās.
Aminoskabe @ 28.07.2024 13:46
Nekādu bēgļu gaitu nebūs, iepazīsties ar karti. Valsts aizstāvēšana ir savas ģimenes aizstāvēšana, jo, ja iesaisties tajā, ka ienaidnieks neiekļūst tavā zemē, tad ienaidniekam nav iespēju nogalināt tavu sievu un bērnus. Pilnīgi visiem, arī sievietēm un pusaudžiem, būtu noderīgi iziet kaut kādus pamata kursus par izdzīvošanu krīzes situācijās un pašaizsardzību, varbūt šaušanu arī, jo maz kas var notikt.
Ukrainas pieredze, kas nezinu, kā būtu pie mums, jo mums cilvēku mazāk - ne visi nokļūst frontē, arī tiem, kam ir pieredze, daudzi reģistrējas un turpina dzīvot ar ģimeni kamēr būs nepieciešamība pēc viņiem frontē.
Pat ja nerunājam par karu, visi ieraksti no Mr un Pagāna ir kaut kāds ārprāts, ar tādiem pat sievu, ko aizstāvēt, neatradīs. :D Ja nu vienīgi mammas tipa sievieti, kas pati aizies karot šo vīriešizstrādājumu vietā. :D Mr vēl karājas mammas pupu galos, ja aizbraukšana no Gulbenes uz Alūksni ir tik tālu, somu sakārtot nevar, celties 6 ir vardarbība pret viņu, bet Pagānam nabaga domāšana jeb "visi visu sasniedz, jo ir aizmugure!!!". Tā kā vienam - MR - noteikti VAD noderētu pat bez jebkādiem kara draudiem, lai pieaugtu, otram - Pagānam - drīzāk psihoterapeits.
Latvian pagan @ 28.07.2024 13:29
Pats vainīgs? Alise Siliņai studēšanu Londonā no valsts līdzekļiem apmaksāja. Ierēdnes meitiņa-peciņa! Ko šo armijā dienēt neiesauc? Vai es esmu sliktāks par Alisi Siliņu?
Ironija. Vienu LU BF puisi pagājušo nedēļ paņēma armijā sakarā ar obligāto iesaukumu. Kā prasīt pilsoņa pienākumu pildīt, tā valsts ir klāt. Bet kā brīdināt, ka RTU izmet visus dabaszinātņu ķīmiķus 15 budžetnieki un daži maksas studenti, to neviens nebrīdina. Un ka no ķīmijas inženieros RTU no 60 budžetniekiem un kāda maksas studenta būs vien 20 vai pat mazāk absolventu neviens nebrīdina. Kojām Laimdotas ielā 2A atlaižu nav. Pusdienas naudu maksā. Kā ķīmiķi tevi darbā negrib redzēt! Un puisis, kurš tagad ir RTU MLĶF Youtube ambasadors, no pirmā kursa ar lepnu mašīnu braukā. Nabadzību dzīvē nav redzējis, bet RTU reklamē, kas priekš lauku pāķiem kā man ir peļu slazds.
Nu, LU BF biologos vismaz ir 53 absolventi no 60 budžeta vietām. Būtu zinājis studiju aizkulises, tad angļu valodu cītīgi mācītos. Pieprasītu savā lauku skolā to no 1.klases, nevis no 3.klases. Pēcāk pieprasītu fakultatīvās nodarbības, lai būtu C1 līmenis. Un krievu valodu lūgtu svītrot no izglītības programmas. Bet man kā lauciniekam tādu opciju nebija. LU mani paņēma priekšā tikai birokrātijas pēc. Nez kāpēc 9. klasē man iegūt 1. vietu novadā un 31. vietu valstī bioloģijas olimpiādē nebija šķēršļi. Bet kad jāstudē, tad uzreiz naudu grib. Izdirsināts es esmu līdz pēdejam. Bet diploms kaut kāds man ir. Un par to prieks.
Latvian pagan @ 28.07.2024 14:07
Nu, esmu 165cm garš. Tēvs 178cm garš. Meitenes no LU META futbola komandas, kas mācījās man līdzās, ir virs 165cm. Vari man apmaksāt kāju pagarināšanu un venīrus, lāzerepilāciju, botoksu, sportošanu. Varbūt es arī tikšu kādā LU sporta komandā, lai arī man ir 24 gadi, nevis 18 vai 19. Būšu sievas vai arī patrnera meklējumos. Esmu biseksuāls. Gluži kā spāņu rudais gliemis.
Mačisti (skatīt literatūru par mačisma, mačoisma domāšanu) var pārmest, ka es esmu mīkstais. Bet lai paši mačisti padzīvo tā kā es. Diez vai viņiem dzīvē ies labāk. Esmu bezgala pateicīgs saviem vecākiem. Es esmu pateicīgs Dieviem, Dievietēm, pusdieviem par dzīvību, par to ka esmu dzīvs. Esmu pateicīgs Latvijas valstīj par demokrātiju un augsto dzīves līmeni, ka man ir iespēja kaut kā izglītoties un garīgi augt. Bet par 300€ 11 mēnešus dienēt ir ārpus manu mentālo, fizisko spēku robežas.
Man gribās dzīvot. Omei paliatīvo aprūpi uzlabot. Vecākiem zobus ielikt. Pašam sākt sportot un veselīgi baroties. Un kad man ir sākušās darba gaitas, ne Maximā par mazo algu, uz armiju mani neaizdzīt. Man tik daudz ir jādara, lai sev stāju izlabotu, dikciju izlabotu, zobus izlabotu. Man tik daudz jādara, lai uzkačātos, mājokli izremontētu. Un lai vispār es dzīvotu. Bet 300€ ir cilvēka pazemošana. 3000€ mēnesī pie dzīves dārdzības ir labs pabalsts.
Aminoskabe @ 28.07.2024 13:46
Nekādu bēgļu gaitu nebūs, iepazīsties ar karti. Valsts aizstāvēšana ir savas ģimenes aizstāvēšana, jo, ja iesaisties tajā, ka ienaidnieks neiekļūst tavā zemē, tad ienaidniekam nav iespēju nogalināt tavu sievu un bērnus. Pilnīgi visiem, arī sievietēm un pusaudžiem, būtu noderīgi iziet kaut kādus pamata kursus par izdzīvošanu krīzes situācijās un pašaizsardzību, varbūt šaušanu arī, jo maz kas var notikt.
Ukrainas pieredze, kas nezinu, kā būtu pie mums, jo mums cilvēku mazāk - ne visi nokļūst frontē, arī tiem, kam ir pieredze, daudzi reģistrējas un turpina dzīvot ar ģimeni kamēr būs nepieciešamība pēc viņiem frontē.
Pat ja nerunājam par karu, visi ieraksti no Mr un Pagāna ir kaut kāds ārprāts, ar tādiem pat sievu, ko aizstāvēt, neatradīs. :D Ja nu vienīgi mammas tipa sievieti, kas pati aizies karot šo vīriešizstrādājumu vietā. :D Mr vēl karājas mammas pupu galos, ja aizbraukšana no Gulbenes uz Alūksni ir tik tālu, somu sakārtot nevar, celties 6 ir vardarbība pret viņu, bet Pagānam nabaga domāšana jeb "visi visu sasniedz, jo ir aizmugure!!!". Tā kā vienam - MR - noteikti VAD noderētu pat bez jebkādiem kara draudiem, lai pieaugtu, otram - Pagānam - drīzāk psihoterapeits.
Aminoskabe @ 28.07.2024 14:12
Tev patiešām nepieciešams sakārtot galvu. Psihologs, psihoterapeits, kouči, jebkas, kas tev iemācītu beigt žēloties un sākt darīt.
Nav runa par VAD, tu apčīksti un noliec visu.
Neienāk prātā, ka tādu subjektu kā tu nekur neņems? Te izklausās pēc klīniska gadījuma, kad jādzer zāles, ar psihologu nebūs līdzēts. Darba devēji taču redz, kas par putnu, ar psihu neviens negrib krāmēties.Latvian pagan @ 28.07.2024 14:13
Protams, manām kursa biedrenēm no "Meta" futbola komandas ir vecāku protekcija. Kaut kā bomzenei netikt Valsts sieviešu izlasē un nestartēt ārpus Latvijas sacensībās. Tas ir pašsaprotami.
Mani, piemēram, pagājušogad "Silava" nepieņēma sakarā ar diplomdarba rakstīšanu. Varēja ņemt. Bet ignorēja. Bet cits mans kursa biedrs putnus gredzenoja pusaudža gados un tika pie visām stipendijām. Ir dažādi dzīves stāsti. Bērni ir vecāku spogulis. Labo vecāku bērni tiek visai augstu.
Latvian pagan @ 28.07.2024 14:13
Protams, manām kursa biedrenēm no "Meta" futbola komandas ir vecāku protekcija. Kaut kā bomzenei netikt Valsts sieviešu izlasē un nestartēt ārpus Latvijas sacensībās. Tas ir pašsaprotami.
Mani, piemēram, pagājušogad "Silava" nepieņēma sakarā ar diplomdarba rakstīšanu. Varēja ņemt. Bet ignorēja. Bet cits mans kursa biedrs putnus gredzenoja pusaudža gados un tika pie visām stipendijām. Ir dažādi dzīves stāsti. Bērni ir vecāku spogulis. Labo vecāku bērni tiek visai augstu.
LuckyStrike @ 28.07.2024 14:23Neienāk prātā, ka tādu subjektu kā tu nekur neņems? Te izklausās pēc klīniska gadījuma, kad jādzer zāles, ar psihologu nebūs līdzēts. Darba devēji taču redz, kas par putnu, ar psihu neviens negrib krāmēties.
Aminoskabe @ 28.07.2024 14:30
Bērni ir savu vecāku spogulis - kā audzina, tādi viņi būs. Pēc tam bērni var paši vai ar speciālista palīdzību koriģēt, ja vecāki kļūdījušies, tāpēc ieteikums par psihoterapiju.
Skaidrs, ka ar dzimtas naudu vienmēr ir vieglāk un reizēm redzi, ka cilvēks izsitas tieši tādēļ, bet - !! - Latvijā daudziem 27gadniekiem bērnība nav bijusi bagātībā, jo 90.tie viņu vecākiem bija nabadzībā, vēlāk jau atkal nākamā krīze. Tas, ka neesi bagāts, nav nekas unikāls Latvijai un vecāku, vecvecāku veselības problēmas arī nē.
Tomēr ne visi cilvēki izvēlas dzīvot ar neveiksminieku mindsetu, bet mācās, strādā un uzkāpj pa karjeras kāpnēm, varbūt ne galvu reibinošā līmenī, bet tik, lai ieliktu sev zobus un apmierinātu citas vajadzības.
Ierēdnītes Rasas Siliņas meitiņa-peciņa.Aminoskabe @ 28.07.2024 14:09
Kas ir Alise Siliņa? Meklējot internetā, parāda tikai vienu talantīgu akordeonisti, kas mācības Londonā sasniedza pateicoties savai neatlaidībai un draugu uzrīkotajai ziedojumu akcijai.
Aminoskabe @ 28.07.2024 14:30
Bērni ir savu vecāku spogulis - kā audzina, tādi viņi būs. Pēc tam bērni var paši vai ar speciālista palīdzību koriģēt, ja vecāki kļūdījušies, tāpēc ieteikums par psihoterapiju.
Skaidrs, ka ar dzimtas naudu vienmēr ir vieglāk un reizēm redzi, ka cilvēks izsitas tieši tādēļ, bet - !! - Latvijā daudziem 27gadniekiem bērnība nav bijusi bagātībā, jo 90.tie viņu vecākiem bija nabadzībā, vēlāk jau atkal nākamā krīze. Tas, ka neesi bagāts, nav nekas unikāls Latvijai un vecāku, vecvecāku veselības problēmas arī nē.
Tomēr ne visi cilvēki izvēlas dzīvot ar neveiksminieku mindsetu, bet mācās, strādā un uzkāpj pa karjeras kāpnēm, varbūt ne galvu reibinošā līmenī, bet tik, lai ieliktu sev zobus un apmierinātu citas vajadzības.
Mani neviens nevar regulēt. Ko gribu to daru. Tāpēc arī dusmojos, ka tiku iesaukts. Neesmu nekāds mīkstais. Esmu neatlaidīgs un disciplinēts.Aminoskabe @ 28.07.2024 13:46
MR @ 28.07.2024 15:12Mani neviens nevar regulēt. Ko gribu to daru. Tāpēc arī dusmojos, ka tiku iesaukts. Neesmu nekāds mīkstais. Esmu neatlaidīgs un disciplinēts.
Aminoskabe @ 28.07.2024 14:09
Kas ir Alise Siliņa? Meklējot internetā, parāda tikai vienu talantīgu akordeonisti, kas mācības Londonā sasniedza pateicoties savai neatlaidībai un draugu uzrīkotajai ziedojumu akcijai.
ak dievs tak nekur tu neaiziesi. Tu esi par mīkstu lai somu sapakotu kur nu aizbēgt no dienesta un no valsts😂 dusmojies un vāries savā sulā tālāk ,gaudojies un žēlojies un neko vairāk arī nevari. Esi dusmīgs uz visu pasauli bet izdarīt neko nevari. Citi jaunieši ļoti labi atsaucas par vad, ka viss ir forši, interesanri, savādāka dzīve, bet tu ņaudi taka marta kaķis.MR @ 28.07.2024 15:12Mani neviens nevar regulēt. Ko gribu to daru. Tāpēc arī dusmojos, ka tiku iesaukts. Neesmu nekāds mīkstais. Esmu neatlaidīgs un disciplinēts.
piesakies uz grupu jo tu esi slims. Noformēs otro toč jo izskatās pēc šizo😂Latvian pagan @ 28.07.2024 15:19
Vai gribi man ziedot, lai es būtu vīrusologs? Tā ir dārgākā mikrobioloģijas apkšpecialitātē, ko Latvijā biologiem nedocē. Ārzemēs ir atsevišķas maģistra programmas. Gribu. Studēšana 3 gadus, jo es 1 gadu veltīšu tiem mikrobioloģijas un molekulārās bioloģijas kursiem, kādus LU nedocē. Būšu Siliņš NR.2. Studēšana no 30 000€ par 40KP. Ir kur 60 000€ studēšana par 40KP. Bet speciālists būšu labs.
debestinaa @ 28.07.2024 16:01piesakies uz grupu jo tu esi slims. Noformēs otro toč jo izskatās pēc šizo?
debestinaa @ 28.07.2024 16:00ak dievs tak nekur tu neaiziesi. Tu esi par mīkstu lai somu sapakotu kur nu aizbēgt no dienesta un no valsts? dusmojies un vāries savā sulā tālāk ,gaudojies un žēlojies un neko vairāk arī nevari. Esi dusmīgs uz visu pasauli bet izdarīt neko nevari. Citi jaunieši ļoti labi atsaucas par vad, ka viss ir forši, interesanri, savādāka dzīve, bet tu ņaudi taka marta kaķis.