Ja, sievietes tiešām iesauks dienestā, tad jau būs gan tādā situācijā, gan šādas diskusijas. 🙈MR @ 18.08.2024 15:25Nav jau pirmā reize, bet ir ļauni par Mani smieties un ņirgāties šādā situācijā. Padomājat kā es jūtos. Esmu prom no mājām, emocionālā ziņā nepatīkamā vidē. Labāk cerat, ka jūs nekad nebūsiet šādā situācijā.
pepija @ 18.08.2024 20:40bet es skatijos video,kur stastija tur ar to dienestu un vini teica,ka sakuma tik nelaiz maja,bet kad beidzas tas macibas pec 2 vai 3 menesiem,tad varot brivdienas iet maja un ja dzivo tuvuma pat katru vakaru tiek maja,ja grib
tad sanak,ka ta tomer nav un vini melo?
Natali @ 18.08.2024 20:49
Brīvprātīgajā dienestā tā tiešām ir, pēc apmācībām, agrāk bija 3 mēnešus, tagad divus. Bet viņi ļoti daudz ko nepasaka, man vienkārši pazīstama meitene piecus gadus dienēja un es viņai stāstiju, ko mums teica, viņa skatās uz mani un tad saka … bet tā nav! Piemēram, ka pēc apmācībām darba vieta ir tuvākā dzīves vietai, patiesībā kur ieliek, tur Tu strādā, nedrīkst runāt pretī, pārsvarā visi ir Ādažos (es dzivoju Kurzemē). Vēl mums (zoom iepazīšanās) teica, ka sen nav tā, ka kāds uz Tevi kliegtu, vai liktu salt, patiesība Tu stundām ziemā guli mežā uz vēdera ar ierīci rokās un nedrīksti kustēties, jo Tev jāsargā, tas nekas, ka Tu esi sieviete un varbūt kādreiz vēlēsies dzemdēt, ir aizliegts piecelties bez pavēles, viņa stāstīja, ka kājas esot bijušas jau nejutīgas, pati pārsalusi, bet celties nedrīkst. Nakšņo mežā, zem klajas debess, tikai guļammaiss, no rīta piecelies, sildi termosu padusē, lai atsalst ūdens, lai vari zobus izmazgā un apmazgaties, tas notiek visu klatbutnē, kazarmās arī dušās visi iet kopā, nevis kā mums teica, ka sievietes un vīrieši atsevišķi, visi stāvot kaili un gaidot savu kārtu.
Nezinu! Viņa nebija mana draudzene, bet darba kolēģe un ja pavisam godīgi, man radās iespaids, ka viņa cenšas atstāt iespaidu uz saviem jaunajiem kolēģiem (mums) ar to, cik viņa izturīga. Bet man nav ar ko salīdzināt un nav arī pamats apšaubīt viņas sacīto, ja Tu zini kaut ko vairāk, labprāt dzirdētu.Džinga @ 18.08.2024 21:45
Tava draudzene nav riktīgi dramatizējusi visu stāstot?
MR @ 26.07.2024 15:51Čau! Mani pret paša gribu iesauca armijā un tagad esmu dienestā. Ja patvaļīgi aizeju prom, aizbraucot uz citu valsti un sāku jaunu dzīvi. Kas notiks? Kādas tam būs sekas? Thanks.
Vērsos pie ārsta par to, ka armija čakarē manu veselību un ka armijas dēļ jūtos slikti. Izbesīju visu armijas personālu, nepildīju tā sauktās pavēles, atteicos pakļauties, runāju pretī. Kamēr citi armijā, es tagad atpūšos mājās. Vienmēr panāku to, ko gribu.Džinga @ 20.09.2024 12:03
Ko izdarīji?
MR @ 21.09.2024 22:44Vērsos pie ārsta par to, ka armija čakarē manu veselību un ka armijas dēļ jūtos slikti. Izbesīju visu armijas personālu, nepildīju tā sauktās pavēles, atteicos pakļauties, runāju pretī. Kamēr citi armijā, es tagad atpūšos mājās. Vienmēr panāku to, ko gribu.
MR @ 21.09.2024 22:44Vērsos pie ārsta par to, ka armija čakarē manu veselību un ka armijas dēļ jūtos slikti. Izbesīju visu armijas personālu, nepildīju tā sauktās pavēles, atteicos pakļauties, runāju pretī. Kamēr citi armijā, es tagad atpūšos mājās. Vienmēr panāku to, ko gribu.
Un tagad visu mūžu būsi psihiatra uzskaitē, apsveicu! 😁MR @ 21.09.2024 22:44Vērsos pie ārsta par to, ka armija čakarē manu veselību un ka armijas dēļ jūtos slikti. Izbesīju visu armijas personālu, nepildīju tā sauktās pavēles, atteicos pakļauties, runāju pretī. Kamēr citi armijā, es tagad atpūšos mājās. Vienmēr panāku to, ko gribu.
Nav jau baigi nopietnā diagnoze, tpc chillPilgrim @ 22.09.2024 08:22Un tagad visu mūžu būsi psihiatra uzskaitē, apsveicu! ?
MR @ 22.09.2024 08:43Nav jau baigi nopietnā diagnoze, tpc chill
MR @ 22.09.2024 08:18Abas gribat teikt, ka esmu mīkstais, jo atsakos kalpot šai liekulīgajai valstij, kura melo, ka ir brīva un tai pat laikā iesauc armijā pret paša gribu? Armija man atņēma brīvību, brīvo laiku, toties tagad man ir gan viens, gan otrs.