Bea_ @ 25.07.2024 14:35IceCream es reiz viņiem teicu, ka lai aiztaisa logus kad pīpē, lai tā smirdoņa nenāk man iekšā un lai paši to smirdoņu osta. Tad atcirta man, lai es savus logus aizstaisu. Viņi protams jā, savus logus atrauj vaļā, pašiem nepatīk, vēdina, a citiem jāpacieš un jāosta
SarmaD @ 25.07.2024 13:01Privātmāja ir brīnišķīgs risinājums. ?
Diabolus @ 25.07.2024 16:12
Arī privātmājā dzīvojot, var ieberzties ar neciešamiem kaimiņiem. Un ko tad? Pārvākties uz bunkuru? Citu valsti? ? Domāšana tev vieglajā režīmā.
Džinga @ 25.07.2024 15:59Man arī stāvu zemāk pīpē uz balkona māte, kam ir pāris gadus vecs bērns mājās. Liekas, ka šad tad nāk arī pa ventilāciju augšā no dzīvokļa iekšpuses. Itkā liekas normāla meitene, bet šis tāds wtf?
Es vispār brīnos kā nav visi, kam zem 40 pārgājuši uz Iqos vai kaut kādiem smaržīgajiem.
debestinaa @ 25.07.2024 13:46Vispār daudzdzīvokļu māju problēmas ir bijušas un būs visu dzīvi un ar to ir jāsamierinās. Man piemēram laikam tik traki nekaitina cigarešu smaka, cik piemeram kad blakus dzīvokļiem ir nosucēji un tā smaka tiek izlaista ārā un tad manā dzīvoklī smird pēc zivīm, gaļām sautētām un vēl nezin kā, pēdējās dienas smird ļoti jo liekas ka kāds apkārt šmorē gadam?
Tāpat daudzdzīvokłu dzīvokļus vienmēr būs kādi svētki , kad sanāk ciemiņi un arī var dzirdēt troksni no mūzikas, skaļas runāšanas, man augšā dzīvo traks bērns kurš nonstop skraida apkārt un bļauj un graujas, svētdiena 8 no rīta un sākas, blakus dzīvoklī ompene nenormāli skaļi skatās tv ka citreiz sit pāri manējam pat? taka neko tur nevar padarīt un uzskatu, ka ir jāsamierinās ar tām neertībām.
Runā ar dzīvokļa īpašnieci, sauc kaut vai policiju katru reizi, uzliks sodu bet nu viņi speciāli turpinās smēķēt taka jā, neapskaužami
Lorra @ 25.07.2024 13:11
Nu jā, speciāli pīpmaņu dēļ iegādāsies privātmāju. Vot kā autore par šo neiedomājās ātrāk. ???
SarmaD @ 25.07.2024 16:16
Tpc ka tie smaržīgie ir huiņa. Esmu mēģinājusi. Liekas ka reāli kurī kkādu logu šķidrumu. Un es esmu tāda svētdienas pīpētāja. Izdomāju vienkārši pamēģināt un sapratu, ka labāk normālu cigareti.
SarmaD @ 25.07.2024 16:18
Ja gribas lai 5km rādiusā ir tikai savi likumi un noteikumi, tad nekas cits neatliek kā iegādāt savu īpašumu laukos. Tur arī gaiss svaigāks, nāks par labu visiem.
Jupiter @ 25.07.2024 17:30Aij, ej drst. Tādiem kā Tu vienmēr kaut kas traucēs.
😂labāk čakaret savus nervus un stresot un cepties nto laiku ilgi. Es jau sen labāk būtu nopirkusi kondišku ar ventilāciju+ vasarā nebūs karsts, kā saož dūmus aizvērt logus ciet. Var jau iet un brēkt pa visu pagastu, bet diemžēl jāsaprot, ka cilvēki ir dažādi, varbut lejā dzīvojošiem kaimiņiem kaitina autores sīcis kas skraida pa dzīvokli(lejā dzivojišiem to var dzirdēt nenormāli). Un jā jā kondiškām arī ir savi mīnusi, bet var salikt režīmus saudzējošos, sava miera dēļ es labāk izvēlos tādu variantu nekā lamāties ar lohiem😂Diabolus @ 25.07.2024 16:16
Nu gan salīdzināji. Cepta zivs vēl nevienam nav izraisījusi plaušu vēzi. Es nezinu, tev laikam nav vispār nekāda mugurkaula vai nekad neesi dzīvojusi normālā sabiedrībā, ja cigarešu dūmi tev ir kaut kas tāds, ar ko “vienkārši jāsamierinās”. Nevienam nav jāpacieš neadekvāti kaimiņi, kuri, velns parāvis, ir spējīgi vnk iziet ārā uzpīpēt. Pasīvā plekste.
ronnie @ 25.07.2024 23:09Uz balkona smēķēt nedrīkst, jo tad, redz, policiju sauks. Dzīvoklī smēķēt, neskatoties uz to, ka tas nav aizliegts, arī nedrīkst, jo kādam traucēs, ka pa ventilācijas šahtām dūmi ceļos no viena dzīvokļa uz otra. Pie loga smēķēt, lai arī tas nav aizliegts, arī tomēr nevar, jo, redz, traucē. Visus, kuri grib uzpīpēt, sūta ārā, bet, redz, iziet tas cilvēks ārā un atkal kādam traucē, jo no āra dzīvoklī smakas nāk. Paies tas cilvēks nostāk no mājas, atkal kādam traucēs, jo smēķēs pa tuvu kāpņutelpai/bērnu laukumam vai vēl nez kam. Goda vārds, tādos brīžos nebrīnos, ka kaimiņi uzliek mīksto, jo es arī, visticamāk, pateiktu, lai ejat vienkārši dirst. ? Pie loga smēķēt nav aizliegts un savā dzīvoklī tas cilvēks var darīt, ko grib. Kāpēc gan viņiem visu laiku iet pīpēt ārā, ja var to nedarīt? Tas, ka kādam traucē? Nu, man arī daudz kas traucē. Piemēram, tādi kaimiņi, kuriem nekas nekad nav labi - tad smēķētāji traucē, tad mašīnu izpūtes gāžu smakas pa logu iet istabā, tad vēl nez kas. Laipni lūgti dzīvē sabiedrībā, kur apkārt ir visdažādākie cilvēki! Kā jau te pareizi minēja, ja gribas mieru, svaigu gaisu un dzīvi bez kaimiņiem, vienmēr var pārcelties uz dzīvi mežā. ?