Diabolus @ 17.07.2024 22:35Atvaino, bet es tev neglaudīšu pa spalvai.
Nav tāda īstā, ideālā, speciāli tev radīta cilvēka. Nu nebūs tā, ka kādu dienu staigāsi pa parku, pēkšņi mākoņi pašķirsies un saules stari apspīdēs tavu princi baltā zirgā, un tālāk dzīvē viss būs ideāli. Katram pārim šad tad atklājas krasas rakstura atšķirības, jautājums, kā tās pārvarēt. Tev šķiet, ka tava pieeja strīdu risināšanai ir labākā, bet otram tas galīgi neder. Tad jāsaprot, kāda pieeja der. Un varbūt tas, ko tu uztver par lielo problēmu, otram nemaz nav būtiski, jo katrs uztver lietas citādāk. Tas nav toksiskums (vismaz, spriežot pēc tēmas pieteikuma).
Cik reizes tu tā sāksi jaunas attiecības, jo divas nedēļas nevarat izrunāties bez uzbraucieniem?
Atbildot uz tavu jautājumu, man ir bijušas tikai vienas attiecības - ar savu vīru. Pirms tam kaut kādi nenopietni randiņi agrā jaunībā. Kopā esam jau vairāk nekā 15 gadus. Vai es katru dienu esmu 100% apmierināta? Nē. Vai ik pa laikam nokaitina tas, ka nedomājam vienādi? Jā! Bet tas tā būs ar jebkuru cilvēku.
Es tavā vietā nedomātu par to, kurš tevi tādu ņems vai neņems, bet drīzāk, ko tad tu īsti gribi. Ja tu pilnā nopietnībā ceri atrast ideālu cilvēku, tad tu tā meklēsi ilgi jo ilgi…
es negribētu baigi ieslīgt detaļās, kāpēc viss notiek kā notiek. Esam arī centušies visu izrunāt jau pa 100x bet viss noved pie viena un tā paša. Nav tā ka nerunājam neko bet apzinos, ka iet uz galu un gribēju dzirdēt kādu pozitīvu un patīkamu noskaņu, ka ir tagad citas attiecības, kurās kopumā jūtaties laimīgas un kā jau minēju, ka nerunāju par maziem kašķiem un skaidrs, ka ik pa laikam viens otru var nobesīt, tas ir saprotams. Mūsu attiecībās ir globālākas problēmas par izēsto krabju salātu trauku no ledusskapja vai netīrām zeķēm stūrī😂Diabolus @ 17.07.2024 22:35Atvaino, bet es tev neglaudīšu pa spalvai.
Nav tāda īstā, ideālā, speciāli tev radīta cilvēka. Nu nebūs tā, ka kādu dienu staigāsi pa parku, pēkšņi mākoņi pašķirsies un saules stari apspīdēs tavu princi baltā zirgā, un tālāk dzīvē viss būs ideāli. Katram pārim šad tad atklājas krasas rakstura atšķirības, jautājums, kā tās pārvarēt. Tev šķiet, ka tava pieeja strīdu risināšanai ir labākā, bet otram tas galīgi neder. Tad jāsaprot, kāda pieeja der. Un varbūt tas, ko tu uztver par lielo problēmu, otram nemaz nav būtiski, jo katrs uztver lietas citādāk. Tas nav toksiskums (vismaz, spriežot pēc tēmas pieteikuma).
Cik reizes tu tā sāksi jaunas attiecības, jo divas nedēļas nevarat izrunāties bez uzbraucieniem?
Atbildot uz tavu jautājumu, man ir bijušas tikai vienas attiecības - ar savu vīru. Pirms tam kaut kādi nenopietni randiņi agrā jaunībā. Kopā esam jau vairāk nekā 15 gadus. Vai es katru dienu esmu 100% apmierināta? Nē. Vai ik pa laikam nokaitina tas, ka nedomājam vienādi? Jā! Bet tas tā būs ar jebkuru cilvēku.
Es tavā vietā nedomātu par to, kurš tevi tādu ņems vai neņems, bet drīzāk, ko tad tu īsti gribi. Ja tu pilnā nopietnībā ceri atrast ideālu cilvēku, tad tu tā meklēsi ilgi jo ilgi…
omg 😂 vai tad es teicu, ka tagad lēkšu uzreiz uz citām attiecībām? - nē. Vai es kaut ko jautāju par to, vai izdosies kādu atrast- arī nē.queen2820 @ 18.07.2024 05:14
Ir cilvēki , ar kuriem vienkārši nav iespējams izrunāties , jo viņi tevi nevēlas dzirdēt un kā autore pieminēja , ka vīrietis viņas sāpi sauc par zāģēšanu ,tas nav īsti okey.
Bet nu manā izpratnē ir ļoti muļķīgi lēkt no vienām attiecībām uz otru , ja šis piemēram nesanāk , vai tiešām esi tik nepašpietiekama , ka uzreiz jāskrien uz nakošajām attiecībām ? Neviens taču no malas nepateiks, vai sanāks tev atrast to savu cilvēku , vai nē.
akul12 @ 18.07.2024 09:14Neticu labām attiecībām ar vīrieti kurš nav simpatizējis, bet dēļ sievietes piedzīvotajiem aplauzieniem toksiskās attiecībās pēkšņi iepaticies.
Reddit daudz pieredžu lasīts, kur šādās attiecībās iejūdzoties neviens nav laimīgs ilgtermiņā. Arī beta vīrietis to zemapziņā saprot, bet līdz ausīm samīlējies gaida brīnumu.
Sieviete šādās attiecībās paralēli apzināti vai neapzināti meklē labāku variantu. Beigās viss beidzas ar ilgtermiņa krāpšanu vai šķiršanos, jo sievietei taureņi no darba kolēģa.
Džinga @ 18.07.2024 12:39
Vecīt, ej palasi arī citus info avotus
akul12 @ 18.07.2024 14:03
Tie būtu?
Atzīsti, ka nevienai īstenībā nestāv uz viņš man nepatīk, bet labāks par iepriekšējo toksisko rakstura ziņā. Aļa labs cilvēks ?
Džinga @ 18.07.2024 14:46
Nejau reddit thread, kur runā džeki, kas nekad nav bijuši kopā ar meiteni ?
akul12 @ 18.07.2024 19:14
Nevajag nemaz lasīt incel raudāšanu. Atliek izlasīt tēmas, kuras saistītas ar marriage, relationship, deadbedroom, adultery u.c.
Nevienai nesimpatizē simpi un kaut kādi labie puiši, ja agrāk patikuši cita veida puiši... Dzīvo kopā 10+ gadus, kā draugi un abi nelaimīgi savā veidā.
ļoti jauki un sirsnīgi šķiet😊Skudra32 @ 18.07.2024 19:44Hey! Man ir šādas attiecības - kurās beidzot jūtos mīlēta, novērtēta un visi citi jaukumi kas var būt.
Iepriekš ir bijusi nelāga pieredze, ar vecākās meitas tēvu, kur viss bija slikti, darīja man pāri, vēlāk atklāju ka viņš ir narkomāns. Beidzās viss diezgan nesmuki, pameta mani gaidībās.
Tagad jau 10 gadus esmu kopā ar vīrieti kurš nekad nav pat aizdomājies darīt jebkā pāri, dāvina ziedus bez iemesla, vienmēr varam izrunāties par jebko. Viņš ir mans labākais draugs, mīļākais un vīrs vienlaikus. Kopīgi nu jau divi bērni. Manu vecāko meitu mīl un audzina kā savējo.
Iepazināmies internetā - bija kādreiz iepazīšanās portāls flirts.lv
Sākumā viņu ieraugot, nu galīgi nešķita ka tas ir priekš manis, nevaru teikt ka mīlestība no pirmā acu skatiena. Ļāvos brīdim, devu laiku sev un sapratu ka viņš ir labākais ko varēju vēlaties.