Diabolus @ 11.07.2024 21:11Šajā dzīves posmā, kad viss ir galvenokārt par un ap ģimeni un bērniem, man nav daudz iespēju pabūt vienatnē. Ar draudzenēm tiekos regulāri, bet man ļoti patīk būt vienai. Kad akūti vajag vai ir izdevība, tā arī pasaku - dodos randiņā ar sevi uz vairākām stundām vai uz visu dienu, lūdzu, nezvanīt un netraucēt, un tas vienmēr tiek ievērots. Tā kā parasti gribas nedarīt absolūti neko jēgpilnu, tad vnk uzlieku austiņas, klausos rokenrolu un pastaigājos, eju šopingā, aizvedu sevi pusdienās uz restorānu, aizeju uz masāžu, dažreiz vienkārši braucu pa šoseju un dziedu mašīnā, utt.
paulinjaaa @ 11.07.2024 21:49
Tas ir lieliski! Atceros, kā man agrāk ļoti patika pašai ar sevi aiziet randiņā, bet mani bieži nesaprata, kā gan es varu viena pati aiziet iedzert kafiju vai aiziet uz teātri. ?
paulinjaaa @ 11.07.2024 22:03Es jau arī labprāt ceļojumā aizbrauktu viena pati, bet zinu, ka manējais varētu to nesaprast. ?
IceCream @ 11.07.2024 23:51
Nekas vīrietim neliek zaudēt interesi tik ātri kā dārzenis bez savām interesēm un hobijiem.
IceCream @ 11.07.2024 23:51
Nekas vīrietim neliek zaudēt interesi tik ātri kā dārzenis bez savām interesēm un hobijiem.
paulinjaaa @ 12.07.2024 00:36
Vai Jūs sniedzāt atbildi uz uzdotajiem jautājumiem? Vairākas lappuses atpakaļ bija tēma “Kas vīrietim liek zaudēt interesi?” Varbūt pārkopējiet savu tekstu tur?
IceCream @ 12.07.2024 11:09
Taisnība acīs kož? Es negribētu būt tādai draudzene, kas spēj iepriekšējās uz 3 gadiem aizmirst.
Un kā tad vīrietis, arī visu šo laiku brunčos ieķēries, ne ar draugiem netiekas, ne ar kādām citām lietām nodarbojas?