VEĢETATĪVĀ DISTONIJA

Reitings 13
Reģ: 09.07.2024
Sveiki visiem!
Būšu pateicīga, ja šeit būs veselīgas sarunas par šo mūsdienu kaiti. Manas domas ir, ka vēljoprojām par šo tiek runāts ļoti maz..
Ja kāds/a vēlas, droši dalieties kāda ir Jūsu pieredze ar veģetatīvo distoniju, trauksmi, panikas lēkmēm..
Es personīgi šobrīd dzeru AD, baudu brīvdienas un baidos atgriezties darbā..
Jautājums no manas puses - vai ir iespējams ar šo kaiti iegūt grupu vai ko tādu? Es reāli nevarētu nemaz pastrādāt normālu darbu, ar normālu darba laiku vai piemēram fizisku darbu. Šobrīd darbs ir tāds, ka strādāju to miera vējos, darbs patīk, bet atalgojums visai niecīgs..
10.07.2024 23:04 |

Reitings 347
Reģ: 10.04.2018
Yes min @ 11.07.2024 09:57
Meitenes, vai paātrināta sirdsdarbība var būt no VD? Man tāda ir jau miera stāvoklī un veloergometrija uzrāda pazeminātu fizikās slodzes toleranci un sirds man skrienot par ātru.
Esot jāmeklē dziļāk, kāpēc sirds tā dara. EHoKG viss labi un parstajā kardiogrammā arī.
Vistrakāk viņa man skrien tieši no rītiem. Liekā svara nav, drīzāk esmu par tievu.

Nav tā, ka kājās stāvot vairāk? Tad tas ir POTS, vai arī kaut kāds cits disautonomijas paveids.
Ja no rīta, tad varbūt saistīts ar hormoniem pamožoties - kortizols vai adrenalīns izplatās par daudz.
15.07.2024 18:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)