Diabolus @ 11.07.2024 11:26
Tu mums te esi kaut kāda komentāru policija? ? Pat autore atbildēja, ka pieņem VISUS viedokļus. Neesmu lietas kursā par jūsu kašķi “slavenību” aprunāšanas diskusijā, bet šķiet, ka tev jāpaņem pauze un kādreiz jāpalasa kādu normālu lasāmvielu. Varbūt tad arī veselība uzlabotos?
Džinga @ 11.07.2024 12:24
pati meties iekšā svešā diskusijā un saki, ka kādai citai esot jāatslābst? :D
ok, es neesmu labāka, bet nu come on, citi nevar būt komentāru policija, bet ko tu pati dari? chillax, meitenes
tak nenem galvā to jukušo sievieti! Es ceru , ka vinai no šīs dienas VD pieklauvēs pie tukšā smadzenju podina!LivaLauva1 @ 11.07.2024 13:20Diezgan skumīgi palika, ja tā padomā, kad izlasīju komentāru, kur rakstīts, ka viss ir izdomāts, jo man ir ļoti tuvs draugs, kam ir veģetatīvā distonija. Tas nav joks un nav izdomāta kaite. Esmu redzējusi, kas notiek ar cilvēku trauksmes un lēkmes laikā, joki mazi.
Saprotams no kā šis viedoklis tiek ņemts, jo ir tiešām tādi, kas sevi paši, bez ārsta, nolemj to, ka ir vai nu depresija vai nu veģetatīvā distonija, bet šis tiešām nav joks, ir ļoti jāstrādā ar sevi.
Sveika! Kventiax miegam?ronnie @ 11.07.2024 00:38
Wow. Protams, vēl pasaki, ka arī depresija neeksistē un "viss ir tikai galvā". Goda vārds, parasti cilvēkiem nevēlu neko sliktu, jo zinu, ka tas viss var pēc tam nākt atpakaļ, taču, tā kā pati jau gadiem ilgi cīnos ar VD, tad iesaku pašai uz savas ādas "izbaudīt" visus tās simptomus un pēc tam pateikt, ka tā ir "sliņķu slimība".
Ja par mani pašu, tad ar VD cīnos jau gadiem ilgi. Ir piedzīvots teju viss iespējamais: kamols kaklā, kuru fiziski jutu katru reizi, kad noriju siekalas un kurš nepazuda un nepazuda, un visu laiku bija tur, neskatoties uz to, ka visi analīžu rezultāti un izmeklējumi bija ideāli. Panikas lēkmes, kuras sākās pēkšņi. Reizēm tik stipras, ka ir nācies ar pēdējo vilcienu braukt no savas pilsētas uz pilsētu, kurā dzīvo ģimene, jo ir bijušas briesmīgas bailes palikt vienai. Panikas lēkmes, kuru laikā ir sajūta, ka tūlīt nomirsi. Vēdera sāpes, kuras nepāriet un nepāriet, un, neskatoties uz to, ka visi izmeklējumi neko neuzrāda, tās tik un tā ir klātesošas un migrē no vienas vēdera malas uz citu. Un tā visu laiku. O, jā, un tad vēl sajūta, ka galva ir kā piebāzta ar vati. Un tā katru dienu. Reāli katru dienu. Katru sasodīto dienu pamosties un jūties tā it kā būtu smagas paģiras, jo prāts visu laiku ir neskaidrs un sajūtas ir tādas it kā atrastos nepārtraukta reibuma stāvoklī. Reizēm aiz izmisuma histēriski raudāju, jo vairs nespēju izturēt to, ka visu laiku jutos apdullusi. Reizēm vienkārši gribēju sev padarīt galu, lai tās sajūtas beidzot beigtos. Tā es varētu uzskaitīt vēl neskaitāmas lietas ar kurām esmu cīnījusies pēdējo gadu laikā. Kad ārsts beidzot izrakstīja "Kventiax" zāles, sāku justies kā cilvēks. Bet pirms tam nelīdzēja nekas - ne darbs, ne hobiji, ne atpūta. Biju kā zombijs. Ne dzīvoju, bet eksistēju.
debestinaa @ 11.07.2024 15:30Visiem tiem kam ir VD- kādus patoloģiskus procesus ārsts ir atklājis jūsu organismā? Sliktas analīzes, samazināti hormoni dažādi vai kas? Uz ko balstās tā saslimšana? Uz savām sajūtām ka ir slikti?
nu vispār jau jautāju ar tādu nolūku, lai saprastu, vai ir veikti nepieciešami izmeklējumi nevis izdomā vot man ir un tagad dzeršu ripas. Ne vienmēr šādi VD simptomi liecina par pašu VD bet iespejami citiem traucējumiem.Džinga @ 11.07.2024 15:58
Tikko šeit komentētāja teica, ka sirdsdarbība paātrināta un ir izrakstītas zāles.
Redzu, ka gribi "ķert uz muļķi", lai meitenes aplaužas, ka reālu traucējumu jau nav. Tur jau tā lieta, ka VD sākas galvā, un reālu simptomu bez sirds un vēdera darbības traucējumiem bieži nevar novērot.
Nav jau starpība, vai to sauc par VD vai par general anxiety (nezinu kā latviski skaitās pareizi), bet tie ir traucējumi nevis kkas izdomāts.
debestinaa @ 11.07.2024 16:02nu vispār jau jautāju ar tādu nolūku, lai saprastu, vai ir veikti nepieciešami izmeklējumi nevis izdomā vot man ir un tagad dzeršu ripas. Ne vienmēr šādi VD simptomi liecina par pašu VD bet iespejami citiem traucējumiem.
debestinaa @ 11.07.2024 15:30Visiem tiem kam ir VD- kādus patoloģiskus procesus ārsts ir atklājis jūsu organismā? Sliktas analīzes, samazināti hormoni dažādi vai kas? Uz ko balstās tā saslimšana? Uz savām sajūtām ka ir slikti?
labāk doties izmeklēties . Ja tas ir lēkmeē, attaisi logu, apsēdies un lēnām elpo caur muti. Seju var ielikt aukstā udens blodā.. bet 116 bez lēkmes NAV OK. Vērsies lie aarsta.GodsIRbūt @ 11.07.2024 16:59Sveikas, varbūt kāda var man dot padomu, jo man pēdējo mēnesi miera stāvoklī ir pulss 116.. vai kādai no VD ir bijis tik augsts? Tā sajūta ir neciešama, jo spiež uz sirdi un tik ātri sitās…
GodsIRbūt @ 11.07.2024 19:22Aprīlī es taisīju ehokardiogrāfiju, tad tur neko tādu neatrada, bet mēnesi vēlāk man sākās šādas sūdzības, agrāk bija pa retam, bet tagad gandrīz katru dienu, protams, man ikdienā ir daudz stresa, un es to cenšos norakstīt uz VD, jo ārsts man tādu bija secinājis pirms pāris gadiem, bet ir bijis viens sirds ārsts, kas teica, ka man ir aritmija, tāpēc cenšos noskaidrot, vai kādai miera stāvoklī ir pēkšņi uznācis līdzīgi tik ļoti augsts pulss, un pēc kāda laika nokrities, un pēc dienas atkal uznācis pats no sevis ☹️
Sirds spiediens man ir 52 šodien, zems un spiež uz sirdi, lasīju ka normāli otrajam mērījumam spiediena jābūt 80, vai tas ir slikti?Džinga @ 12.07.2024 10:07
Ja tev ārsts ir pateicis, ka aritmija, tad tiešām nenoraksti uz VD un aizej labāk uztaisīt vēl izmeklējumus
GodsIRbūt @ 12.07.2024 10:47Sirds spiediens man ir 52 šodien, zems un spiež uz sirdi, lasīju ka normāli otrajam mērījumam spiediena jābūt 80, vai tas ir slikti?
jātaisa ekg steidzami vēlamsGodsIRbūt @ 11.07.2024 16:59Sveikas, varbūt kāda var man dot padomu, jo man pēdējo mēnesi miera stāvoklī ir pulss 116.. vai kādai no VD ir bijis tik augsts? Tā sajūta ir neciešama, jo spiež uz sirdi un tik ātri sitās…