toties vecumdienās varēs stāstīt ka jaunībā bijušas Dubajā. 😁lietotājs @ 02.07.2024 01:32Kādus nostāstus esat dzirdējuši par latvietēm un latviešu influencerēm, kas dodas uz Dubaiju?
Vienmēr, kad instagram redzu kādu latviešu sievieti postojam bildes ar location tag 'Dubai' vienmēr nāk prātā tie stāsti par šeihiem un dubai porta potty, un visticamāk viņu ceļojumus uz turieni apmaksā kāds sugar daddy.
Esmu vairākas reizes dzirdējis no 20-25 gadīgām, ka it kā ir grupu ceļojumi sievietēm uz Dubaiju, nezinu caur ko tas notiek, vai 'modeļu aģentūrām', vai kā, bet principā dodas kādas 40+ sievietes no visas Eiropas uz Dubaiju, un tad stāv rindā kaut kādā šeiha mājā, kur viņš un viņa draugi izvēlās izskatīgākās uz nedēļas nogali par samaksu lai izdarītu visādas arābu fetišu lietas.
Varbūt esmu jauns un naivs, bet vai tiešām tik traki? Ar ko gan šeihs atšķiras no kaimiņu Jāņa, ja atskaita naftas miljardus un krietni augstāku pirktspēju?Nav_vispar @ 02.07.2024 11:18Kaut kāda daļa taisnības tur varētu būt, jo kaut kad lasīju Delfos rakstu, kur pašas tās meitenes par šo stāstīja. Patiesībā šokējoši, jo tās šeihu fantāzijas ir prātam neaptveramas.
pepija @ 02.07.2024 06:42mazak vajag skatities serialus?
Ar ko gan šeihs atšķiras no kaimiņu Jāņa, ja atskaita naftas miljardus un krietni augstāku pirktspēju?
😅😅😅 tak pase protamsirresistible @ 03.07.2024 13:15Man jautājums ne pa tēmu- uz Dubaiju braucot vajag pasi vai der arī ID karte?
Berta92 @ 02.07.2024 18:43To pašu ko Latvijā- pi*ās.
cmykk @ 06.07.2024 03:42
nu tak. uzkopj istabiņas, drillē nagus vai mazgā matus krievenēm