Otiiilija @ 02.07.2024 11:57Pieaudzēšana maksā vairāk, gelish vai korekciju labs meistars var veikt stundas laikā, taču drošības pēc ņemam, ka katrs darbs aizņem 1,5 stundas. Ja, ka meistars strādā kā visi 8 stundas dienā ( uz leju noapaļojot 5 klienti) un par katru darbu saņem 50 eiro, tad nopelna 250 eur dienā.
tagad topā ir gelish😁Džinga @ 02.07.2024 11:21
6 klientes dienā ir 12 stundu darba diena bez pārtraukuma ?
Pieaudzētos netaisa pat ilgāk par 2h?
Vārdotāja @ 02.07.2024 12:23tagad topā ir gelish?
Otiiilija @ 02.07.2024 11:57Pieaudzēšana maksā vairāk, gelish vai korekciju labs meistars var veikt stundas laikā, taču drošības pēc ņemam, ka katrs darbs aizņem 1,5 stundas. Ja, ka meistars strādā kā visi 8 stundas dienā ( uz leju noapaļojot 5 klienti) un par katru darbu saņem 50 eiro, tad nopelna 250 eur dienā. Labi, pieņemsim, ka katrs pieaudzēšanas darbs maksā 60-70 eiro un aizņem 2-2,5 stundas, pieņemot, ka meistars strādā 8 stundas dienā, tad sanāk tie paši 240 eur aptuveni. Te nav nekas pārspīlēts, bet tīra matemātika, protams ka +/- jo cenas atšķiras.
jūs būtu pārsteigta, ja uzzinātu cik daudzi "normālie saloni" šādi dara. Arī frizieri - nopērk 5l bezbrenda šampūnu pa lēto, salej profesionālo šampūnu pudelēs, balinātāju lētāko, saber brenda bļodiņās utt..Džinga @ 01.07.2024 11:07
Kaut kā neticās, ka normāls salons lej Aliexpress draņķus citās pudelītēs, un normāliem saloniem arī ir normālas izmaksas. Bet ja kaktu kanotris parastā dzīvoklī prasa 40-50 eur, tad es šķībi skatītos, jā.
Mangosaldejums @ 02.07.2024 22:12jūs būtu pārsteigta, ja uzzinātu cik daudzi "normālie saloni" šādi dara. Arī frizieri - nopērk 5l bezbrenda šampūnu pa lēto, salej profesionālo šampūnu pudelēs, balinātāju lētāko, saber brenda bļodiņās utt..
Mangosaldejums @ 02.07.2024 22:12jūs būtu pārsteigta, ja uzzinātu cik daudzi "normālie saloni" šādi dara. Arī frizieri - nopērk 5l bezbrenda šampūnu pa lēto, salej profesionālo šampūnu pudelēs, balinātāju lētāko, saber brenda bļodiņās utt..
Kļava @ 02.07.2024 22:01
Jūs laikam neesat manikīra meistars, es nezinu kur tā nodarbina cilvēku, iespējams salonā par kapeikām, bet tā es nezinu nevienu meistari kura katru dienu ņemtu pa 5 klientēm. Tas nav apsēsties un darbs gatavs ? nenormāli liela slodze. 3 ir max
Taču par to jau neviens neaizdomājās, bet skaita svešu naudu. ?
es eju ik pēc 4 nedēļām. Ir kas raud jau pēc divām.Varava @ 03.07.2024 00:02Jāsaka, ka esmu izbrīnījusies, ka nu jau 50 € ir gandriz norma. Piekritu, ka maksa ire, materiāli un tā, bet proporcija pret pārējiem izdevumiem un ienākumiem vairs nav laba.
Bet cik bieži jūs ejat? Mana manikirmeistare visu laiku burkšķ, ka pareizi esot 3 ned. Nez, man lēni aug nagi un ja nav spilgti , bet kāds Nude tonis, izskatās labi.
tikko reģistrējusies manikīre komentē😁 zinu tādu, kas ņem līdz pat 8ām dienā, tā kā nevajag.Kļava @ 02.07.2024 22:01
Jūs laikam neesat manikīra meistars, es nezinu kur tā nodarbina cilvēku, iespējams salonā par kapeikām, bet tā es nezinu nevienu meistari kura katru dienu ņemtu pa 5 klientēm. Tas nav apsēsties un darbs gatavs ? nenormāli liela slodze. 3 ir max
Taču par to jau neviens neaizdomājās, bet skaita svešu naudu. ?
EmilijaArm @ 06.07.2024 21:10Es arī beidzot atteikšos no gelish un palikšu tikai pie parastā pedikīra kājām, rokas pati sakopšu. Man bija Kolonnā 85 eur rokas + kājas, bet kvalitāte - kā jau te saka - arvien krītas un krītas, nezinu kāpēc. Vai agrāk tie Kinetics bija labākas kvalitātes, vai kas?