Ar interesi izlasīju diskusiju Cāli par Cāļa foruma slēgšanu, te daži novērojumi, pat atbildes, jo Dieviete.lv forums ir pieminēts un pat admin 👀👋🏻:
1) Es nekad neesmu neko rakstījusi Cālis forumā ✅️
2) Ja Tev Cālī ir mūža bans, tad tev arī Dieviete.lv forumā ir mūža bans, problēma gan ir laicīgi šīs personas identificēt. 😬
3) Katram cilvēkam ir savs viedoklis un cik tālu tas neaizskar likumu, tik tālu var komunicēt latviešu valodā arī ar rupjiem sarunas valodas vārdiem.
4) Mums var netīkamo komentāru caur Nosūdzēt atsūtīt uz izskatīšanu.
5) Burtiņš M pie lietotāja profila nozīmē, kas tas ir "Power" user un var dzēst komentārus forumā. Ja uskatāt, ka tas noticis nepamatoti, tad var sūtīt man pretenziju.
6) Dieviete.lv ir par vārda brīvību! Mēs cilvēki esam tie, kas veido forumu un šo daudzo gadu laikā mūsu forumā ir ļoti liels foruma satura koks un ieraksti. Izveidosim arī jaunu lielo satura tēmu Politika & Ekonomika. Kats var lasīt un sekot līdzi sev interesējošajai tēmai, un nav jālasa ne Kiviču, ne Didras tēmas. Es tās nelasu, jo pilnīgi neinteresē, izņemot darba gadījumā, kad atnāk ieraksts caur nosūdzēt.
Cienīsim viena otru un piedalīsimies tur, kur ir interesanti, bet neaizliegsim to, ko uzskatām par muļķībām.
PS: labprāt uzzinātu kaut vienu tehnisku lietu, kas citā.forumā ir labāka, bet Dieviete.lb forumā nav, to gan lūgums rakstīt atbilstošā tēmā šeit:
https://forums.dieviete.lv/forums/topic/215352-it-un-foruma-funkcionalitate/