Kāpēc dzīve ir tāda?

Reitings 259
Reģ: 11.02.2024
Gadiem ejot, aizvien vairāk uz dzīvi esmu noskaņots negatīvi. Vēlos saprast, vai man vienīgajam tā ir? Es dusmojos uz dievu, vainoju viņu par dzīves pārbaudījumiem, laiku pavadu vienatnē. Besī, ka dzīves salauzti cilvēki gribēja izčakarēt Manu dzīvi un nekad par to nesaņēma sodu. Esmu beidzis ticēt labajam, pēc visa tā ļaunā, kas manā dzīvē noticis. Plus vēl saņēmu iesaukumu armijā. Liekas, ka paliek tikai sliktāk. Kā jūs skatāties uz dzīvi? Kāpēc reizēm dzīve ir tāda maita? Patlaban, pārliecinoši varu teikt, ka pats uz dzīvi skatos ļoti negatīvi, bet still netaisos padoties.
25.06.2024 03:09 |

Reitings 38
Reģ: 25.06.2024
Ja es būtu vīrietis iesaucamā vecumā, mēģinātu izvairīties no armijas veselības stāvokļa dēļ. Gan jau katram kādu vainu var atrast, lasīju, ka daudzus dēl veselības nepaņem. Noteikti nebūtu gatava no savas dzīves, pie tam jaunības, padirst veselu gadu. Un tas, cik saprotu, ir lēmums uz dzīvi (līdz noteiktam vecumam), ja sāksies karš, kaut ne Latvijā, tur var sūtīt armiju izgājušos.
26.06.2024 16:56 |

Reitings 259
Meredita @ 26.06.2024 16:56
Ja es būtu vīrietis iesaucamā vecumā, mēģinātu izvairīties no armijas veselības stāvokļa dēļ. Gan jau katram kādu vainu var atrast, lasīju, ka daudzus dēl veselības nepaņem. Noteikti nebūtu gatava no savas dzīves, pie tam jaunības, padirst veselu gadu. Un tas, cik saprotu, ir lēmums uz dzīvi (līdz noteiktam vecumam), ja sāksies karš, kaut ne Latvijā, tur var sūtīt armiju izgājušos.
Es jau mēģināju, man ir operēta mugura diska trūces dēļ, bet pateica, ka esmu derīgs dienestam. Es jau ar gadu no jaunības negribu pakāst. Esmu ļoti spēcīgs fiziski, varu izpildīt daudz vairāk nekā tikai normatīvus, jo trenējos katru dienu. Esmu pārliecināts, ka tieši tas ir tas iemesls, kāpēc mani vēlas armijā.
26.06.2024 17:05 |

Reitings 216
Reģ: 08.03.2024
Ļoti žēl, ka 21. gadsimtā notiek kari un, ka Latvija nesaglabā neitralitāti. Un tas dēļ mūsu izcilā ārlietu ministra, valdības kā arī sabiedrības lielās ignorances. Kādiem plānprātiņiem ļaujam tur sēdēt un iedomāties, par ko pārāku, lai gan neviens par nevienu nekad nav pārāks.
No pozitīvās puses varu tik pateikt, ka laimīgas dzīves noslēpums ir vairāk disciplinā un arī "veselā miesā vesels gars"!
27.06.2024 10:36 |

Reitings 1227
Reģ: 13.12.2023
Reiboņa @ 27.06.2024 10:36
Ļoti žēl, ka 21. gadsimtā notiek kari un, ka Latvija nesaglabā neitralitāti. Un tas dēļ mūsu izcilā ārlietu ministra, valdības kā arī sabiedrības lielās ignorances. Kādiem plānprātiņiem ļaujam tur sēdēt un iedomāties, par ko pārāku, lai gan neviens par nevienu nekad nav pārāks.
No pozitīvās puses varu tik pateikt, ka laimīgas dzīves noslēpums ir vairāk disciplinā un arī "veselā miesā vesels gars"!

Ar ko tad 21.gs ir sliktāks par pārējiem? Vai arī varbūt tev šķiet, ka tieši tagad nedrīkstētu notikt kari, jo, redz, tu te šobrīd uzņem skābekli?
27.06.2024 10:39 |

Reitings 402
Reģ: 18.03.2023
MR @ 26.06.2024 17:05
Es jau mēģināju, man ir operēta mugura diska trūces dēļ, bet pateica, ka esmu derīgs dienestam. Es jau ar gadu no jaunības negribu pakāst. Esmu ļoti spēcīgs fiziski, varu izpildīt daudz vairāk nekā tikai normatīvus, jo trenējos katru dienu. Esmu pārliecināts, ka tieši tas ir tas iemesls, kāpēc mani vēlas armijā.
Tagad izklausies pēc šizofrēniķa. Armijai ir pofig Tavi normatīvi.
27.06.2024 10:56 |

Reitings 216
Diabolus @ 27.06.2024 10:39

Ar ko tad 21.gs ir sliktāks par pārējiem? Vai arī varbūt tev šķiet, ka tieši tagad nedrīkstētu notikt kari, jo, redz, tu te šobrīd uzņem skābekli?
Kādēļ sliktāks? Es domāju, ka labāks! Taču ir tādi, kas aizsēdējušies savos krēslos un nevēlas tos zaudēt, tadēļ jārada nepieciešamība pēc sevis - jārada problēmas, kuras pēc tam strēbt. Dzenot valsti vēl lielākā iznīcībā - atraujot vēl tos pāris jauniešus no darbiem un mācībām, kamēr ievedot lēto darbaspēku no 3. pasaules valstīm un neļaujot vietējiem pelnīt, veidot ģimenes.
Ņemot aizņēmumus, nevis ekonomikas stimulācijai, bet patēriņam, kas bremzēs ekonomiku nākotnē.
Jāatceras arī, ka visas sistēmas ir cilvēku radītas, kas nav gudrāki par mums pašiem, tādēļ novēlu pabeigt savas mācības un doties mainīt sistēmu un par valdību domāt tikai sliktu vēlot viņiem saņemt to ko pelnījuši, jo domām ir spēks par to arī nekad neaizmirstiet!
27.06.2024 11:01 |

Reitings 1227
Reiboņa @ 27.06.2024 11:01
Kādēļ sliktāks? Es domāju, ka labāks! Taču ir tādi, kas aizsēdējušies savos krēslos un nevēlas tos zaudēt, tadēļ jārada nepieciešamība pēc sevis - jārada problēmas, kuras pēc tam strēbt. Dzenot valsti vēl lielākā iznīcībā - atraujot vēl tos pāris jauniešus no darbiem un mācībām, kamēr ievedot lēto darbaspēku no 3. pasaules valstīm un neļaujot vietējiem pelnīt, veidot ģimenes.
Ņemot aizņēmumus, nevis ekonomikas stimulācijai, bet patēriņam, kas bremzēs ekonomiku nākotnē.
Jāatceras arī, ka visas sistēmas ir cilvēku radītas, kas nav gudrāki par mums pašiem, tādēļ novēlu pabeigt savas mācības un doties mainīt sistēmu un par valdību domāt tikai sliktu vēlot viņiem saņemt to ko pelnījuši, jo domām ir spēks par to arī nekad neaizmirstiet!

Pirms es turpinu šo diskusiju, gribu apjautāties, vai tu šobrīd esi pie skaidra prāta? 😂
Bet patiesībā forši, ka tu savas zināšanas un izpratni par procesiem pielīdzini ekspertiem, tā laikam vieglāk dzīvot 👍
27.06.2024 11:07 |

Patīk
Reitings 2913
Reģ: 03.11.2023
Reiboņa @ 27.06.2024 11:01

Jā, domām ir spēks un par citiem domāt tikai sliktu nebūtu ieteicami.
27.06.2024 11:12 |

Reitings 304
Reģ: 20.02.2024
Diabolus @ 27.06.2024 11:07

Pirms es turpinu šo diskusiju, gribu apjautāties, vai tu šobrīd esi pie skaidra prāta? ?
Bet patiesībā forši, ka tu savas zināšanas un izpratni par procesiem pielīdzini ekspertiem, tā laikam vieglāk dzīvot ?

Eksperti tagad jau nav lamuvārds?
27.06.2024 11:15 |

Reitings 216
Džinga @ 27.06.2024 11:12

Jā, domām ir spēks un par citiem domāt tikai sliktu nebūtu ieteicami.
Ne, sliktu, bet tikai to, ko pelnījuši! Vai tad nav godīgi?
Protams, arī pašiem jācenšas dzīvot vismaz pēc sirdsapziņas un nav jau tikai slikts un labs, melns un balts.
27.06.2024 11:31 |

Reitings 216
Diabolus @ 27.06.2024 11:07

Pirms es turpinu šo diskusiju, gribu apjautāties, vai tu šobrīd esi pie skaidra prāta? ?
Bet patiesībā forši, ka tu savas zināšanas un izpratni par procesiem pielīdzini ekspertiem, tā laikam vieglāk dzīvot ?

Tikko pameditēju, tad jau pie visai skaidra.
Diskusijas būtība jau ir izteikt savus viedokļus, kamēr bez personīgiem uzbraukumiem var arī pretargumentēt!
27.06.2024 11:38 |

Reitings 1227
Reiboņa @ 27.06.2024 11:38

Tikko pameditēju, tad jau pie visai skaidra.
Diskusijas būtība jau ir izteikt savus viedokļus, kamēr bez personīgiem uzbraukumiem var arī pretargumentēt!

Ja tu mums pastāstīsi, kā izvilktu mūs ārā no šī politiskā un ekonomikas purva, es tev personīgi nosponsorēšu kampaņu nākamajās vēlēšanās partijā pēc tavas izvēles.
27.06.2024 11:48 |

Reitings 259
Aniia @ 27.06.2024 10:56
Tagad izklausies pēc šizofrēniķa. Armijai ir pofig Tavi normatīvi.
Es nerunāju par kaut kādiem saviem normatīviem, bet armijas, starp citu. Pietam, armijā spēks nekad nav un nebūs pofig.
27.06.2024 12:11 |

Reitings 304
Reģ: 20.02.2024
Reiboņa vēl ir optimists, rakstot šādas lietas:
Taču ir tādi, kas aizsēdējušies savos krēslos un nevēlas tos zaudēt, tadēļ jārada nepieciešamība pēc sevis - jārada problēmas, kuras pēc tam strēbt.

Tā praktiski nekad nav apzināta, plānota rīcība, cilvēkiem vienkārši ir po***. Un citi vēl skatās uz tiem sūdiem un tiešām domā - oi, cik labi viss, īsts eksperts :D
27.06.2024 12:32 |

Reitings 216
Diabolus @ 27.06.2024 11:48

Ja tu mums pastāstīsi, kā izvilktu mūs ārā no šī politiskā un ekonomikas purva, es tev personīgi nosponsorēšu kampaņu nākamajās vēlēšanās partijā pēc tavas izvēles.
Policija jau sēž pie manas mājas...turpinājums... Par šo tēmu var sarakstīt kādus sējumus...
27.06.2024 12:44 |

Patīk
Reitings 2913
Reģ: 03.11.2023
Reiboņa @ 27.06.2024 12:44
Policija jau sēž pie manas mājas...turpinājums... Par šo tēmu var sarakstīt kādus sējumus...

tev viss okei vecīt?
27.06.2024 13:21 |

Reitings 105
Reģ: 22.05.2024
MR @ 25.06.2024 03:09
Gadiem ejot, aizvien vairāk uz dzīvi esmu noskaņots negatīvi. Vēlos saprast, vai man vienīgajam tā ir? Es dusmojos uz dievu, vainoju viņu par dzīves pārbaudījumiem, laiku pavadu vienatnē. Besī, ka dzīves salauzti cilvēki gribēja izčakarēt Manu dzīvi un nekad par to nesaņēma sodu. Esmu beidzis ticēt labajam, pēc visa tā ļaunā, kas manā dzīvē noticis. Plus vēl saņēmu iesaukumu armijā. Liekas, ka paliek tikai sliktāk. Kā jūs skatāties uz dzīvi? Kāpēc reizēm dzīve ir tāda maita? Patlaban, pārliecinoši varu teikt, ka pats uz dzīvi skatos ļoti negatīvi, bet still netaisos padoties.
pirmkārt tā tava ticība dievam ir viens no iemesliem kāpēc tu esi tāds. Jo tu dzive kautko gaidi un paļaujies uz kādu iedomu tēlu nevis ņem visu pats savās rokās.
Otrkārt iesaukums armijā ir laba lieta, vismaz kā vīrietim pienākās, kautko dzīvē iemācīsies. Plus vēl modernais dienests Ādažos nav tāda sūdu bedre kā runas par to, kāda bija padomju obligātā armija. Sapazisies ar cilvēkiem un paliksi pozitīvāks.
27.06.2024 14:22 |

Reitings 216
Džinga @ 27.06.2024 13:21

tev viss okei vecīt?
ir labi, bet vispār mani novēro un gaida kādu kļūdu. Tiesāts neesmu, bet jautājumā par savu veselību uzticos vairāk sirdsbalsij kā TV kampaņām...tādēļ arī visi tādi skābulīši cenšas kūdīt sabiedrību pret mani uz robežas cenšas teikt dažādas nepatiesas lietas, bet meli ir zagšana! Tādēļ dažiem, kas man ir tikuši tuvāk es vienmēr vēlu saņemt to ko pelnījuši!
27.06.2024 15:22 |

Reitings 1057
Reģ: 18.08.2022
Man skumji, ka tu aizstāvēt savu zemi uztver kā kaut kādu slogu.
Pašlaik, viss tevis rakstītais izklausās pēc čīkstēšanas. Visiem cilvēkiem ( ne tikai tev0 ir dažādas problēmas, notikumi, kurus tienekontrolē un lietas ar kurām jātiek galā.
27.06.2024 16:57 |

Reitings 216
Min91 @ 27.06.2024 14:22
pirmkārt tā tava ticība dievam ir viens no iemesliem kāpēc tu esi tāds. Jo tu dzive kautko gaidi un paļaujies uz kādu iedomu tēlu nevis ņem visu pats savās rokās.
Otrkārt iesaukums armijā ir laba lieta, vismaz kā vīrietim pienākās, kautko dzīvē iemācīsies. Plus vēl modernais dienests Ādažos nav tāda sūdu bedre kā runas par to, kāda bija padomju obligātā armija. Sapazisies ar cilvēkiem un paliksi pozitīvāks.
Bet Dievs ir! Vajag ticēt un zināt, tad arī tās visas pasakainās lietas sāk notikt. Jāsaka gan, ka Dievs vai tā likumi ir lai Tevi aizstāvētu, bet to savu veiksmi nosaki Tu pats ar saviem darbiem, savu ieguldījumu, disciplīnu, spēku un pozitīvām domām!
Tev ir jāiemācās negatīvo izmantot kā spēku pozitīvam un masīvam atspērienam. Domājot negatīvi radīsi sev vairāk negatīvā - ko sēj to pļauj un tā raža bieži ir daudz lielāka par iesētajām sēklām!
27.06.2024 17:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits