Tā īsti vis nav, jo viss nav cilvēka kontrolē. Kaut vai tā pati armija, nejau gāju brīvprātīgi, bet saņēmu pavēsti, kuru tici man, nekad negribēju saņemtRumblerx @ 25.06.2024 10:13Neviens no malas nevar izčakarēt Tavu dzīvi, ja Tu to nepieļauj. Ja kaut kas dzīvē nepatīk - maini, ja nemaini, tad nečīksti. Un kas vainas armijai? Ej armijà un nebūs jàčīkst!
MR @ 25.06.2024 10:43Tā īsti vis nav, jo viss nav cilvēka kontrolē. Kaut vai tā pati armija, nejau gāju brīvprātīgi, bet saņēmu pavēsti, kuru tici man, nekad negribēju saņemt
MR @ 25.06.2024 10:43Tā īsti vis nav, jo viss nav cilvēka kontrolē. Kaut vai tā pati armija, nejau gāju brīvprātīgi, bet saņēmu pavēsti, kuru tici man, nekad negribēju saņemt
Tevi vnk iesauc Latvijas armijā. Padomā, kā savulaik jutās tie Tava vecuma čalīši, kurus piespieda braukt uz Černobiļu vai Afganistānu, vai vnk dienēt ar urlām kādā čurku republikā vai uz zemūdenes.MR @ 25.06.2024 10:43Tā īsti vis nav, jo viss nav cilvēka kontrolē. Kaut vai tā pati armija, nejau gāju brīvprātīgi, bet saņēmu pavēsti, kuru tici man, nekad negribēju saņemt
Tev uz kara zonu karot jàdodas?MR @ 25.06.2024 10:43Tā īsti vis nav, jo viss nav cilvēka kontrolē. Kaut vai tā pati armija, nejau gāju brīvprātīgi, bet saņēmu pavēsti, kuru tici man, nekad negribēju saņemt
Diabolus @ 25.06.2024 14:04Interesanti, ka man, gadiem ritot, ir tieši otrādi. Kaut kā ir sajūta, ka viss būs labi, retāk ķeru kreņķi par mazajiem dzīves sīkumiem. Bet tas varbūt nāk ar dzīves pieredzi?
Par dzīves pārbaudījumiem un līkločiem: tas labi, ka tādi ir. Atskatoties, labāk sevi iepazīsi. Un stiprāks būsi. Un kopumā iesaukums visdrīzāk tev nāks par labu, lai gan šobrīd tā nešķiet.
Besī, ka dzīves salauzti cilvēki gribēja izčakarēt Manu dzīvi un nekad par to nesaņēma sodu.
Ļoti jauns, man tik 19. Tikko sāku studēt un jau pavēste no armijas 😑pepija @ 25.06.2024 14:28ja jau iesauca armija,tad ir jauns vel calitis.Jauniba daudziem viss liekas tragiskak,ka ir.Parasti velak ar dizves pieredzi tas pariet.
Man ādažos iesaukums. Besī ārā, ka tik tālu no dzīvesvietasRumblerx @ 25.06.2024 13:24Tev uz kara zonu karot jàdodas?
Es nekad neesmu bijis čīkstētājs, taču tagad vnk esmu punktā, kad visa jau ir par daudz un viss izbesījis. Tici man, man piemīt liela pacietība un man piemīt spēja pārvarēt grūtības. Taču tagad ir tāds brīdis, ka viss jau reāli izbesījis, jo dzīvē tik notiek kaut kas debīls.Rumblerx @ 25.06.2024 14:20Ir tàdi čīkstètàji “po žizńi”. Viss slikti, visi apkàrtèjie vainīgi, visi mani un manu dzīvi čakarē, viss netaisnīgi, visi citi, es savà dzīvè vispàr neesmu noteicèjs, es vispàr “ņipričom”, es nabadziņš.
Man likās, ka studentus neaiztiek? 🤔MR @ 25.06.2024 15:19Ļoti jauns, man tik 19. Tikko sāku studēt un jau pavēste no armijas ?
Viņiem pie vienas vietas. Man liekas, ja vajadzēs, izraus invalīdu no ratiņkrēsla 😄Aniia @ 25.06.2024 16:32Man likās, ka studentus neaiztiek? ?
MR @ 25.06.2024 16:37Viņiem pie vienas vietas. Man liekas, ja vajadzēs, izraus invalīdu no ratiņkrēsla ?
Tev visa dzīve vèl priekšā, zini, cik vēl debilā notieks,uuuu😁MR @ 25.06.2024 15:24Es nekad neesmu bijis čīkstētājs, taču tagad vnk esmu punktā, kad visa jau ir par daudz un viss izbesījis. Tici man, man piemīt liela pacietība un man piemīt spēja pārvarēt grūtības. Taču tagad ir tāds brīdis, ka viss jau reāli izbesījis, jo dzīvē tik notiek kaut kas debīls.