Sveiki, ko domājiet par Amunas pēdējiem dzīves notikumiem pēc noskatītiem storijiem? Es saprotu, ka viņš jūtas briesmīgi, bet vai nav pa traku jau? Kur tik mīksts raksturs var būt.... citiem tiešām ir lielākas problēmas.... te pieaudzis vīrietis netiek galā ar to ,ka cilvēki mēdz nomirt, ka ir tomēr jāspēj sevi likt drusku kautkā nodarbināt, nu nevar nestrādāt un neko nedarīt. Viņš nevarētu strādāt parastu darbu, jo ilgi nenoturētos ar šādu attieksmi, nu nevar mūžīgi atteikt visiem klientiem pakalpojumus savus (nē, es neesmu viņa kliente), arī tie halovīna fant.tēli solītie, teikšu atklāti, es viņus gaidīju. Bet ja nepārtraukti viss tiek atteikts, tad sāk šķist, ka jāpārtrauc sekot tādai personai, jo drusku pa daudz par problēmām tiek runāts, bet mazāk par lietu. Ikdienā vidējam valsts iedzīvotājam jau tā ir savu problēmu, bet nē, tagad kas tāds jāskatās. Protams, novērteju, ka viņš daļās ar savām sajūtām, bet kas par daudz, tas par skādi. Uzreiz rodas jautājums, ko viņš darītu, ja te būtu karš un notiktu bombardēšana un katru dienu mirtu cilvēki. Vai arī, ja viņam nebūtu tādu ienākumu, no kā viņš varētu šādi ,,dzīvot nestrādājot"? Nu ir jāmāk sevi nodarbināt, mazāk fantazēt, ka nevar vēl atrasties pūļos ar cilvēkiem, ja pats skraidīja pa vairākiem Beyonce koncertiem... jā, saprotu, ir pat definēta šāda fobija medicīnā, bet te kautkā savādi... kādas ir jūsu domas?