AMUNA DĀVIS UN ZIEDOJUMI JANĪNEI

10 gadi
Reitings 1463
Reģ: 10.01.2012
ZIEDOJUMI AP JANĪNI UN DĀVI.
20.06.2024 19:11 |

Reitings 3131
Reģ: 15.09.2023
debestinaa @ 26.09.2024 07:53
Tik brīnumaini patiesībā, ka cilvēks spēj novelt visas savas veselības problēmas uz x lietām, nevis uz to, ka viņam ir liekais svars un neveslīgs uzturs, kas slikti ietekmē stāju, un tādam uzturam protams arī seko problēmas ar kuņģa zarnu traktu, bet tas tak brīnums ir, ka redz sāp mugura un vēders, dzīvesveids maksimāli labākais. Ne sports, ne uzturs, ne dziļie muskuļi tiek attīstīti. Taisni vai brīnums

Iznākot no ģimenes ārsta, pa taisno devās uz Lido, lai apēstu ceptus kartupeļus ar treknu mērci, treknu karbonādi, uzdzertu kvasu un apēstu saldo, kaut kas vēl tur bija uz galda. Mājās desmaizes, nageti, suši. Gan Dāvim, gan Jānim būtu jādomā ko ēd. Dāvim pēc muguras operācijas jānodarbojas ar vingrošanu OBLIGĀTI, savādāk tādām operācijām nav jēgas. Tagad uzresnējis atpakaļ, ielicis pakaļu milzīgu, protams, ka mugurkauls atkal netur slodzi. Tūlīt visiem būs atkal jāziedo jaunai muguras operācijai, pēc tam gan jau atkal atsūks taukus un tā pa apli.
26.09.2024 14:56 |

10 gadi
Reitings 6140
Reģ: 09.07.2011
Mashka Kakashka @ 26.09.2024 14:56

Iznākot no ģimenes ārsta, pa taisno devās uz Lido, lai apēstu ceptus kartupeļus ar treknu mērci, treknu karbonādi, uzdzertu kvasu un apēstu saldo, kaut kas vēl tur bija uz galda. Mājās desmaizes, nageti, suši. Gan Dāvim, gan Jānim būtu jādomā ko ēd. Dāvim pēc muguras operācijas jānodarbojas ar vingrošanu OBLIGĀTI, savādāk tādām operācijām nav jēgas. Tagad uzresnējis atpakaļ, ielicis pakaļu milzīgu, protams, ka mugurkauls atkal netur slodzi. Tūlīt visiem būs atkal jāziedo jaunai muguras operācijai, pēc tam gan jau atkal atsūks taukus un tā pa apli.

Viņš taču vēl pavisam nesen runāja, ka jau plāno nākamo plastisko operāciju. Ja jau tai nauda kārtējo reizi atrodas, tad ziedojumu vākšana vēl vienai muguras operācijai būtu vairāk nekā bezkaunīga. Bet no Dāvja, protams, ne to vien var sagaidīt. Labāk ēdīs nagetus un sūks nost taukus, nekā lieku reizi mājas vingrojumus izpildīs, lai kaut cik savu veselību uzturētu normālā stāvoklī
26.09.2024 16:14 |

Reitings 828
Reģ: 28.01.2023
Mashka Kakashka @ 26.09.2024 14:56

nu par ko tad vispār brīnās. Uzresnējis tīri no šitada pretīga ēdiena. Mēnesi uzēstu pilngraudus, dārzeņus un vārītu vistu+ fizioterapija un vingrošana/streching un nekas nesāpētu, bet nu kurš gan grib svīst ja var rīt narkotisku ultrakodu😂
26.09.2024 16:34 |

Reitings 2772
Reģ: 09.06.2024
Par to neveselīgo dzīvesveidu es patiesi brīnos viņi tak palielam ir geji! Vai tie drag queeni ir diametrāli pretēji gejiem parastajiem? Viņi tak vienmēr kopti ar sportu un veselīgu dzīvesveidu. Tas pats Kašers un Jānis es tak esmu pārliecināta, ka viņi ēd ļoti veselīgu un kvalitatīvu pārtiku! Neticās, ka Rodžers ar Modri arī ēda tik nepareizu pārtiku. Bet šitiem tak abiem bija liekais svars! 😳 kādu operāciju plastisko Amuns grib? Es jau uzreiz teicu, ka tūlīt būs kad sāka prasīt ziedojumus! Man draugs gejs cītīgi šķīvi skatās ko mutē bāž. Kaut ko sagrēko, maksimums reizi mēnesī iedzer arī tikai laikam 2 -3 x gadā, tad mēnesi šausta sevi ar pārmetumiem,😂 Ceptus kartupeļus laikam tikai sapņos redzējis, kūpinājumus neēd ne desas ne gaļu tikai ļoti reti kūpinātu zivi, man šķiet neviena caca pret sevi tik stingri neskatās, tieši par veselīgumu. Bet šie izskatās pārtiek no briesmām! 🙈 nu jo ma jo kāds lidiņš tik novājinātam ķermenim😳 Jāņa ķermenim pēc tāda stresa to nu gan nav ieteicams nekādā gadienā. Tak jāsaprot, ka pusgadu jādomā ko ēd, kamēr viss neatjaunojās, viņš tak pa lielam ēdot tādas briesmas dorajā momentā var daudzus iekšējos orgānus sabeigt un slimībās vispār iedzīvoties.
27.09.2024 03:51 |

Reitings 135
Reģ: 21.06.2017
visi te tādi veselīgi runātāji, tikai interesanti, kāpēc vienmēr aizņem rindas pie gaļas skatlogiem un lidiņā. Gan jau pašas ēd karbonādes no lidiņa. Galīgi neticu šitiem ,,pareizajiem''.
27.09.2024 08:46 |

Reitings 1438
Reģ: 17.06.2024
Kas gaļā ir neveselīgs? Nav jau visu laiku pareizi jāēd, bet var taču ar mēru un sabalansēti. Mums varbūt nav bijusi tauku atsūkšana un pēc tam neilgā laika posmā atkal svara uzaudzēšana.
27.09.2024 08:53 |

Reitings 2772
Menora @ 27.09.2024 08:46
visi te tādi veselīgi runātāji, tikai interesanti, kāpēc vienmēr aizņem rindas pie gaļas skatlogiem un lidiņā. Gan jau pašas ēd karbonādes no lidiņa. Galīgi neticu šitiem ,,pareizajiem''.
Es ēdu gaļu noteikti katru dienu šad tad pat atļaukos uzcept šķēli cauraudzīša. Cīsiņi un nageti nebūs vis gaļa, kur nu vēl veselīga. Lido kā ēstuvi neatzīstu vispār! Kur nu vienam pēc operācijas, otram tā veselība arī diez ko spīdoša nav stumt iekšā karbonādi ar cepto kartupeli un mērci😳 Vispār nekad neesmu sapratusi karbonādes fenomenu! Kā var garšot pazole cepta mīklā un ja nu vēl ar sieru to vispār nespēju saprast. Ir arī veselīgas garšīgas gaļas tas pats cepetis ar dārzeņiem būs 10x labāks par karbonādi, liellopa steiki, zivis gan jau tanī pašā lidiņā var atrast ko veselīgāku, ticības gan maz. Man viņš vienmēr smirdēja pēc veciem taukiem, Spicē otrajā stāvā tā smaka bija nepanesama🙈.
27.09.2024 13:59 |

Reitings 40
Reģ: 03.09.2023
Kapēc šī diskusija “ nomira”? Kā Dāvim un Jānim iet? Jānis veseļojas? Nav nobarojies? 🫡
11.10.2024 20:51 |

Patīk
Reitings 3022
Reģ: 03.11.2023
Bingo777 @ 11.10.2024 20:51
Kapēc šī diskusija “ nomira”? Kā Dāvim un Jānim iet? Jānis veseļojas? Nav nobarojies? ?

Laikam tās pāris lietotājas, kas iecepās, būs nomierinājušās :D
11.10.2024 20:56 |

Reitings 669
Reģ: 05.08.2024
Kapēc šī diskusija “ nomira”?

Jo vairs nav interesanti, Dāvim vai rs nav uz kā haipu celt. Jānis pa mājām, iet un darās..
Dāvim vairs nav jāraud kamerā un jāatskaitās par katru gājienu uz slimnīcu un kafejnīcu pēc tam.
Nu baigais noziedējiens viņam...Cik augstu šī nelaime pacēla viņa profilu, tik bezjēdzīgs tas palika tagad.
15.10.2024 13:39 |

Reitings 2772
Nav pamata vākt ziedojumus
15.10.2024 13:49 |

Patīk
Reitings 3912
Reģ: 09.08.2016
Dāvis nav pazudis. Tikko LTV FB sižetā bija intervija "Dzīvei nav melnraksta" par to, ka nav vairs dzīve pašam sev.
15.10.2024 13:52 |

Reitings 3131
Pavisam nesen storijos gaudoja, ka policija viņam nepalīdzot ar informāciju kam, cik daudz var prasīt par Jāņa negadījumu, atkal nodi** policiju. Tas nav policijas pienākums, tam ir domāti advokāti.
Vēl arī informēja visus, ka Jānim dzimšanas diena tuvojas un teica, lai visi sūta dāvanas.
Stulbais diedelnieks. Strādāt sāc.
15.10.2024 17:34 |

Reitings 1438
Mashka Kakashka @ 15.10.2024 17:34
Pavisam nesen storijos gaudoja, ka policija viņam nepalīdzot ar informāciju kam, cik daudz var prasīt par Jāņa negadījumu, atkal nodi** policiju. Tas nav policijas pienākums, tam ir domāti advokāti.
Vēl arī informēja visus, ka Jānim dzimšanas diena tuvojas un teica, lai visi sūta dāvanas.
Stulbais diedelnieks. Strādāt sāc.

Jau ne pirmo reizi viņš noliek policiju, redz kundziņam, kurš nav ģimenes loceklis vajag zināt informāciju tūlīt un tagad.
16.10.2024 09:43 |

Reitings 1438
Mc.Queen @ 15.10.2024 13:52
Dāvis nav pazudis. Tikko LTV FB sižetā bija intervija "Dzīvei nav melnraksta" par to, ka nav vairs dzīve pašam sev.

Man likās, ka tā ir kaut kāda veca intervija, jo biju šokā, kā un cik viņš ir uzēdis atpakaļ.
16.10.2024 09:44 |

Reitings 3131
smūtijs @ 16.10.2024 09:44

Man likās, ka tā ir kaut kāda veca intervija, jo biju šokā, kā un cik viņš ir uzēdis atpakaļ.

Es arī noskatījos. Ēdot nagetus un desu maizes, nav jau nekāds brīnums. Instagramā viņš izskatās tievāks arī sejā, jo izmanto filtrus, televīzija parādīja kā ir patiesībā.
16.10.2024 09:51 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Dovana @ 27.09.2024 13:59
Es ēdu gaļu noteikti katru dienu šad tad pat atļaukos uzcept šķēli cauraudzīša. Cīsiņi un nageti nebūs vis gaļa, kur nu vēl veselīga. Lido kā ēstuvi neatzīstu vispār! Kur nu vienam pēc operācijas, otram tā veselība arī diez ko spīdoša nav stumt iekšā karbonādi ar cepto kartupeli un mērci? Vispār nekad neesmu sapratusi karbonādes fenomenu! Kā var garšot pazole cepta mīklā un ja nu vēl ar sieru to vispār nespēju saprast. Ir arī veselīgas garšīgas gaļas tas pats cepetis ar dārzeņiem būs 10x labāks par karbonādi, liellopa steiki, zivis gan jau tanī pašā lidiņā var atrast ko veselīgāku, ticības gan maz. Man viņš vienmēr smirdēja pēc veciem taukiem, Spicē otrajā stāvā tā smaka bija nepanesama?.

Žēl, ka cilvēks nav ēdis labu karbonādi, tik “pazole” miltos gadījusies.
16.10.2024 11:28 |

10 gadi
Reitings 341
Reģ: 29.03.2010
Dovana @ 27.09.2024 13:59
Es ēdu gaļu noteikti katru dienu šad tad pat atļaukos uzcept šķēli cauraudzīša. Cīsiņi un nageti nebūs vis gaļa, kur nu vēl veselīga. Lido kā ēstuvi neatzīstu vispār! Kur nu vienam pēc operācijas, otram tā veselība arī diez ko spīdoša nav stumt iekšā karbonādi ar cepto kartupeli un mērci? Vispār nekad neesmu sapratusi karbonādes fenomenu! Kā var garšot pazole cepta mīklā un ja nu vēl ar sieru to vispār nespēju saprast. Ir arī veselīgas garšīgas gaļas tas pats cepetis ar dārzeņiem būs 10x labāks par karbonādi, liellopa steiki, zivis gan jau tanī pašā lidiņā var atrast ko veselīgāku, ticības gan maz. Man viņš vienmēr smirdēja pēc veciem taukiem, Spicē otrajā stāvā tā smaka bija nepanesama?.

Tas, ka Tev negaršo karbonādes nenozīmē to ka mums negaršo.🤣🤣🤣🤦‍♀️ Un vel ar sieru..🤤😁😁😁
16.10.2024 12:06 |

Reitings 135
smūtijs @ 16.10.2024 09:43

Jau ne pirmo reizi viņš noliek policiju, redz kundziņam, kurš nav ģimenes loceklis vajag zināt informāciju tūlīt un tagad.

Ģimenei ir nospļauties par Jāni. Tāpēc Amuna ir svarīgāka persona viņa dzīvē nevis tie, kuriem Jānis ir pie kājas. Tizlie ticīgie, mūžīgie dieva lūdzēji, nepalīdz saviem bērniem, bet tic kautkādam izdomajumam. Nav lielāku grēcinieku kā ticīgie. Muļķi.
16.10.2024 18:21 |

Reitings 135
Mashka Kakashka @ 16.10.2024 09:51

Es arī noskatījos. Ēdot nagetus un desu maizes, nav jau nekāds brīnums. Instagramā viņš izskatās tievāks arī sejā, jo izmanto filtrus, televīzija parādīja kā ir patiesībā.

Tu arī stāvi rindā pēc desām veikalos. Ko tagad muļķības raksti? Lielie bļāvēji ir arī lielie rijēji. Tad neizpirktu veikalus ja jau tik pareizi ēd.
16.10.2024 18:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!