debestinaa @ 26.09.2024 07:53Tik brīnumaini patiesībā, ka cilvēks spēj novelt visas savas veselības problēmas uz x lietām, nevis uz to, ka viņam ir liekais svars un neveslīgs uzturs, kas slikti ietekmē stāju, un tādam uzturam protams arī seko problēmas ar kuņģa zarnu traktu, bet tas tak brīnums ir, ka redz sāp mugura un vēders, dzīvesveids maksimāli labākais. Ne sports, ne uzturs, ne dziļie muskuļi tiek attīstīti. Taisni vai brīnums
Mashka Kakashka @ 26.09.2024 14:56
Iznākot no ģimenes ārsta, pa taisno devās uz Lido, lai apēstu ceptus kartupeļus ar treknu mērci, treknu karbonādi, uzdzertu kvasu un apēstu saldo, kaut kas vēl tur bija uz galda. Mājās desmaizes, nageti, suši. Gan Dāvim, gan Jānim būtu jādomā ko ēd. Dāvim pēc muguras operācijas jānodarbojas ar vingrošanu OBLIGĀTI, savādāk tādām operācijām nav jēgas. Tagad uzresnējis atpakaļ, ielicis pakaļu milzīgu, protams, ka mugurkauls atkal netur slodzi. Tūlīt visiem būs atkal jāziedo jaunai muguras operācijai, pēc tam gan jau atkal atsūks taukus un tā pa apli.
nu par ko tad vispār brīnās. Uzresnējis tīri no šitada pretīga ēdiena. Mēnesi uzēstu pilngraudus, dārzeņus un vārītu vistu+ fizioterapija un vingrošana/streching un nekas nesāpētu, bet nu kurš gan grib svīst ja var rīt narkotisku ultrakodu😂Mashka Kakashka @ 26.09.2024 14:56
Iznākot no ģimenes ārsta, pa taisno devās uz Lido, lai apēstu ceptus kartupeļus ar treknu mērci, treknu karbonādi, uzdzertu kvasu un apēstu saldo, kaut kas vēl tur bija uz galda. Mājās desmaizes, nageti, suši. Gan Dāvim, gan Jānim būtu jādomā ko ēd. Dāvim pēc muguras operācijas jānodarbojas ar vingrošanu OBLIGĀTI, savādāk tādām operācijām nav jēgas. Tagad uzresnējis atpakaļ, ielicis pakaļu milzīgu, protams, ka mugurkauls atkal netur slodzi. Tūlīt visiem būs atkal jāziedo jaunai muguras operācijai, pēc tam gan jau atkal atsūks taukus un tā pa apli.
Es ēdu gaļu noteikti katru dienu šad tad pat atļaukos uzcept šķēli cauraudzīša. Cīsiņi un nageti nebūs vis gaļa, kur nu vēl veselīga. Lido kā ēstuvi neatzīstu vispār! Kur nu vienam pēc operācijas, otram tā veselība arī diez ko spīdoša nav stumt iekšā karbonādi ar cepto kartupeli un mērci😳 Vispār nekad neesmu sapratusi karbonādes fenomenu! Kā var garšot pazole cepta mīklā un ja nu vēl ar sieru to vispār nespēju saprast. Ir arī veselīgas garšīgas gaļas tas pats cepetis ar dārzeņiem būs 10x labāks par karbonādi, liellopa steiki, zivis gan jau tanī pašā lidiņā var atrast ko veselīgāku, ticības gan maz. Man viņš vienmēr smirdēja pēc veciem taukiem, Spicē otrajā stāvā tā smaka bija nepanesama🙈.Menora @ 27.09.2024 08:46visi te tādi veselīgi runātāji, tikai interesanti, kāpēc vienmēr aizņem rindas pie gaļas skatlogiem un lidiņā. Gan jau pašas ēd karbonādes no lidiņa. Galīgi neticu šitiem ,,pareizajiem''.
Bingo777 @ 11.10.2024 20:51Kapēc šī diskusija “ nomira”? Kā Dāvim un Jānim iet? Jānis veseļojas? Nav nobarojies? ?
Kapēc šī diskusija “ nomira”?
Mashka Kakashka @ 15.10.2024 17:34Pavisam nesen storijos gaudoja, ka policija viņam nepalīdzot ar informāciju kam, cik daudz var prasīt par Jāņa negadījumu, atkal nodi** policiju. Tas nav policijas pienākums, tam ir domāti advokāti.
Vēl arī informēja visus, ka Jānim dzimšanas diena tuvojas un teica, lai visi sūta dāvanas.
Stulbais diedelnieks. Strādāt sāc.
Mc.Queen @ 15.10.2024 13:52Dāvis nav pazudis. Tikko LTV FB sižetā bija intervija "Dzīvei nav melnraksta" par to, ka nav vairs dzīve pašam sev.
smūtijs @ 16.10.2024 09:44
Man likās, ka tā ir kaut kāda veca intervija, jo biju šokā, kā un cik viņš ir uzēdis atpakaļ.
Dovana @ 27.09.2024 13:59Es ēdu gaļu noteikti katru dienu šad tad pat atļaukos uzcept šķēli cauraudzīša. Cīsiņi un nageti nebūs vis gaļa, kur nu vēl veselīga. Lido kā ēstuvi neatzīstu vispār! Kur nu vienam pēc operācijas, otram tā veselība arī diez ko spīdoša nav stumt iekšā karbonādi ar cepto kartupeli un mērci? Vispār nekad neesmu sapratusi karbonādes fenomenu! Kā var garšot pazole cepta mīklā un ja nu vēl ar sieru to vispār nespēju saprast. Ir arī veselīgas garšīgas gaļas tas pats cepetis ar dārzeņiem būs 10x labāks par karbonādi, liellopa steiki, zivis gan jau tanī pašā lidiņā var atrast ko veselīgāku, ticības gan maz. Man viņš vienmēr smirdēja pēc veciem taukiem, Spicē otrajā stāvā tā smaka bija nepanesama?.
Dovana @ 27.09.2024 13:59Es ēdu gaļu noteikti katru dienu šad tad pat atļaukos uzcept šķēli cauraudzīša. Cīsiņi un nageti nebūs vis gaļa, kur nu vēl veselīga. Lido kā ēstuvi neatzīstu vispār! Kur nu vienam pēc operācijas, otram tā veselība arī diez ko spīdoša nav stumt iekšā karbonādi ar cepto kartupeli un mērci? Vispār nekad neesmu sapratusi karbonādes fenomenu! Kā var garšot pazole cepta mīklā un ja nu vēl ar sieru to vispār nespēju saprast. Ir arī veselīgas garšīgas gaļas tas pats cepetis ar dārzeņiem būs 10x labāks par karbonādi, liellopa steiki, zivis gan jau tanī pašā lidiņā var atrast ko veselīgāku, ticības gan maz. Man viņš vienmēr smirdēja pēc veciem taukiem, Spicē otrajā stāvā tā smaka bija nepanesama?.
smūtijs @ 16.10.2024 09:43
Jau ne pirmo reizi viņš noliek policiju, redz kundziņam, kurš nav ģimenes loceklis vajag zināt informāciju tūlīt un tagad.
Mashka Kakashka @ 16.10.2024 09:51
Es arī noskatījos. Ēdot nagetus un desu maizes, nav jau nekāds brīnums. Instagramā viņš izskatās tievāks arī sejā, jo izmanto filtrus, televīzija parādīja kā ir patiesībā.