No drošiem avotiem zināms, ka neko viņš neatnesa pateicībā ārstiem :)brunettte @ 16.08.2024 20:06Tas, ka to neielika storijā, nenozīmē, ka tas nenotika, jēziņ??♀️??♀️??♀️
Neuztraucies, Tava kapeiciņa neaizgāja Dāvja rēķiniem. To nu es zinu 😊MonikaZīle @ 16.08.2024 21:15Sāksies ikdiena un Dāvis izdomās,ka Jānim laiks uz savu māju. Ticiet man ,tas nav viegls darbs. Pašlaik viņam ziedotāji ir " banka" un drošības garants,ka viss tiks nomaksāts. Vai būtu jāmaksā Dāvja rēkini? Es domāju nē.
Dāvis ir labs draugs, malacis par to ko viņš sākumā izdarīja. Šis viss jau paliek par cirku, ir slimības lapa algas apmerā. Jānis tak līdz šim kka maksāja rēķinus un ēda.Tas viss par savu algu. Tad būtībā sanak,ka es gan arī jūs apmaksājat Dāvja rēķinus.
kas par padomju uzskatiem…Jukooo @ 16.08.2024 19:32Jā.. jā.. Dāvis tā domā par Jāni un viņa labklājību, kad pat nevarēja iedomāties slimnīcas ārstējošajiem ārstiem kaut kūciņj nopirkt pēdējā izrakstīšanās dienā. Balonu virtuves , kas paredzētas 3 gadnieka prātam, var iedomāties sanest mājās ( protams, par ziedojuma naudām ) , bet , personālam, kas rūpējās par Jāni FIZSIKI , pat končas vai kūciņu nevarēja atnest… tā ir pieņemts izrādīt kaut nelielu pateicību.. bet Dāvis nav tiktāl ka izglītots un tikai zin kā pamperdibenu kratīt
tie nav padomju uzskati. Pieklājīgi cilvēki, kas grib pateikties var uzdāvināt kaut konfekšu kasti no Maximaa ar atlaidi. Tie kas ir nepateicīgi, tie var staigāt ar dzīvi neapmierinati tālākAmeliya @ 16.08.2024 21:47kas par padomju uzskatiem…
Ja Tu strādātu medicīnā, zinātu, ka ne visi ārsti ar atplestām rokām gaida to Tavu nocenoto Maximas konču kasti.Jukooo @ 16.08.2024 21:55tie nav padomju uzskati. Pieklājīgi cilvēki, kas grib pateikties var uzdāvināt kaut konfekšu kasti no Maximaa ar atlaidi. Tie kas ir nepateicīgi, tie var staigāt ar dzīvi neapmierinati tālāk
24 h smagā dežūrā apēdīs arī tādu konču kasti un ar māsiņām, sanitāriem padalītos.brunettte @ 16.08.2024 22:18Ja Tu strādātu medicīnā, zinātu, ka ne visi ārsti ar atplestām rokām gaida to Tavu nocenoto Maximas konču kasti.
Tas, ka sanitāriem atdos, tas skaidrs.😌Anna.Boleina @ 16.08.2024 22:2224 h smagā dežūrā apēdīs arī tādu konču kasti un ar māsiņām, sanitāriem padalītos.
nu ? Lai atdod! Žests paliek žests!brunettte @ 16.08.2024 23:01Tas, ka sanitāriem atdos, tas skaidrs.?
Ameliya @ 16.08.2024 21:47kas par padomju uzskatiem…
pavasarazieds @ 17.08.2024 00:02Esmu stradajusi par fizioterapeiti kada no medicinas iestadem un ar visiem “jaunajiem” arstiem esmu smiknajusi, ka visas vecas dakterites psrlaimigas ar savu konfesu kasti dodas uz atputas telpu? miljie, sie konfesu laiki ir pagajusi?
Aizspogulia @ 17.08.2024 00:45
Bet ja tā “vecā” ārste ir pārlaimīga par to konfekšu kasti. Kapēc, lai es viņu neaiznestu?
Es gan vairāk esmu par piemēram kārtīgu sāļo kliņģeri, augļu grozu, bet tas nemaina lietas būtību.
Ja, apkalpojošais personāls man ir palicis pozitīvi atmiņā es gribu pateikt paldies. Tas var būt kaut sētnieks kurš notīra no rīta man mašīnu no sniega, jo zin ka esmu viena ar mazu bērnu.
Manuprāt, tāda paldies pateikšana ir jauka lieta kā uzlabot dienu gan sev, gan otram cilvēkam.
Klimpa @ 17.08.2024 02:54Tā "kukuļu" došana med.personālam ir stulbums. Normāli būtu, ja cilvēks savu darbu pilda pēc labākās sirdsapziņas, jo galu galā pats šo darbu ir izvēlējies. Nu nevar izturēties pret pacientu kaut kā "ķep ļep", bet ja tev iespiež rokā dešiku, tā tu esi jauks kā maija saulīte.
Anna.Boleina @ 17.08.2024 06:07Nedomāju ka šokolādīte ir dižais kukulis, darbiņu tik un tā visi izdara ar vai bez tās. Bet iedomājoties par intensīvas terapijas personālu, kur smagi strādā 24 h lai glābtu dzīvības, patīkami pēc dežūras ieiet atpūtas telpā un pie kafijas uzkost kādu konītu, tā lai enerģiju zaudēto atgūtu. Un es nesaprotu tos tekstus - viņi izvēlējās tādu profesiju, lai nestrādā, ja nepatīk. Ja visi tā domās, neviens vairs neies strādāt to darbu medicīnā, nebūtu kas glābj Jāni. Tamdēļ Paldies ka ir mediķi un ka viņi izvēlas tādu profesiju, pat ja tā tiek nenovērtēta un nicināta.
konīte bija domāts kā - konfekte. Bet kas kuram tuvāks, tas uzreiz par to padomā🤦♀️Džinga @ 17.08.2024 08:27
Nepagriez lietas otrādi, es ļoti novērtēju mediķu profesiju, bet tas ir viņu sarbs un nu konīti toč nav jādzer. Un nav arī jāpārdzīvo ja nedabū konfektes par savu izdarīto darbu.