Man pirms daudziem gadiem bija smaga trauma, ne tik smaga galvas trauma kā Jānim, bet slimnīcā pavadīju ilgu laiku, daudz operācijas un smags atveseļošanās periods. Es tajā periodā veselu gadu atrados uz slimības lapas, jo pēc pusgada invalidātes komisija pagarina slimības lapas periodu vēl uz pusgadu. Plus man piešķīra uz to periodu 2 grupas invaliditāti, es kā maksāju pirms tam nodokļus, arī grupas pensija bija ļoti laba. Varbūt smieklīgi izklausīsies, bet naudiņas pēc traumas bija vairāk, nekā pirms, un man neviens nekādus ziedojumus nedeva, arī pat neiedomājos prasīt. Protams es pat ļaunākajam ienaidniekam nenovēlu kļūt par invalīdu, tas ir smagi netikai fiziski, bet morāli. Jānis vēl emocionāli labi turās, jo es biju smagā depresijā un ar mani strādāja psihologs, ko starpcitu apmaksā valsts. Par slimības naudu turpināju maksāt dzīvokli un pārējos izdevumus, man pietika. Tamdēļ skatoties to kentauru, kas runājot par ziedojumiem novērš acis no kameras un sāk nervozi glāstīt savus matus (tas liecina par to ka cilvēks melo), mani reāli trigero tie meli un reāla naudas kāšanas programma. Vienīgais ko šis nemelo, ka uz rehabilitāciju ir rindas, jā ir un visi gaida rindas -Visi! Nav labāka cilvēka vai sliktāka, visiem rindas kārtībā pienākas. Es kad gaidīju rindu uz rehabilitāciju Vaivaros, tajā periodā pati mājas strādāju ar sevi. Man jau slimnīcā pilnīgi bez maksas fizioterapeits sastādīja individuālo programmu pēc kuras man mājās bija jāvingro.
Te amuna stāsta ka grib mājās fizioterapeitu, sūtiet naudu. Varbūt vienkāršāk ir publiski palūgt kādu fizioterapeitu, kas varētu pastaigāt pie Jāņa uz mājām. Ņemot vērā kentaura lielo auditoriju soc tīklos 100% atrastos kāds fizioterapeits kuršs vēlētos reklāmu un pastrādātu ar Jāni caur sadarbību.
Pretīgs tas dāvis, sūtiet davai naudu tik. Viņš slauc cilvēkus, bet nezkapēc kauns ir man.