VivaD @ 15.07.2024 22:52Vai, balstoties uz šī vakara video ar Jāni, var droši teikt, ka viņš funkcionēs daudz labāk nekā, piemēram, Ūdrītis? Vai arī viss var apstāties pie pašreizējā apziņas stāvokļa? Man izskatās ļoti cerīgi, bet es neko par atmošanos no komas nesaprotu.
domāju, ka noteikti balss atgriežas, bet droši vien ne uzreiz.Sezam @ 15.07.2024 22:57
Es arī, paldies Dievam, nezinu un ceru nekad neuzzināt kā ir.. man izskatās diezgan cerīgi! Domāju, ka daudz cerīgāk kā Ūdrītim.. vai Udrītis runā? Man liekas nē.
Kā ar to traheostomu? Kad izņem balss atgriežas?
VivaD @ 15.07.2024 22:52Vai, balstoties uz šī vakara video ar Jāni, var droši teikt, ka viņš funkcionēs daudz labāk nekā, piemēram, Ūdrītis? Vai arī viss var apstāties pie pašreizējā apziņas stāvokļa? Man izskatās ļoti cerīgi, bet es neko par atmošanos no komas nesaprotu.
Cenšas runāt,tas jau ir labi🙂Džinga @ 19.07.2024 17:19Nu lielās, atvainojos, dirsējas, kas teica, ka viss slikti un nafig dzīvokli uzturēt, kāda vel rehabilitācija utt.
Man tāds prieks redzēt, ka nebija taisnība un šodien Jānis jau tik forši komunicē!
sauliiite.paula @ 19.07.2024 16:20Vai Jānim iepriekš bija problēmas ar vienu actiņu?
nezinu vai kāda to teica, ka nav jāmaksā par dzīvokli utt. bija cepiens par ziedojumiem! Tik daudz, tik daudz draugu un prasīja ziedojumus. Parasti tādi sīkumi notiek ģimenes un draugu lokā. Lai laba veselība Jānim🙏Džinga @ 19.07.2024 17:19Nu lielās, atvainojos, dirsējas, kas teica, ka viss slikti un nafig dzīvokli uzturēt, kāda vel rehabilitācija utt.
Man tāds prieks redzēt, ka nebija taisnība un šodien Jānis jau tik forši komunicē!
Diabolus @ 27.06.2024 10:34
Tavās smadzenēs nesaslēdzas, ka kāds varētu vispār neiesaistīties šajā cirkā ne ar ziedojumiem, ne ar storiju teksta analīzi ??
Kā es iedomājos visas “slavenību” tenku vāceles gan šeit, gan kiviču un didrihsonu diskusijās:
Jūs reāli diendienā klejojat pa svešu cilvēku profiliem, pierakstat faktus, taisat skrīnšotus, jums liekas, ka visu sīki un smalki zinat par viņu dzīvi, tas ir tik nožēlojami. Izgudro vēl visādas teorijas, un tik vārās visas savā žultī. Es kādreiz vispār nevarēju saprast, kas ir tie cilvēki, kuri lasa dzelteno presi un sūta “slavenībām” heitmeilu, ir profesionāli stalkeri u tml, bet tagad man ir skaidrs, ka viņi visi apgrozās te ?
Bet taisnību jau saka. Ja kāds ir 100% tāds, kā bijis pirms traumas, tā ir reta Dieva dāvana.Džinga @ 05.07.2024 08:57
Jūties labāk zinot kāda tu gudra un loģiska?
Sezam @ 15.07.2024 22:57
Es arī, paldies Dievam, nezinu un ceru nekad neuzzināt kā ir.. man izskatās diezgan cerīgi! Domāju, ka daudz cerīgāk kā Ūdrītim.. vai Udrītis runā? Man liekas nē.
Kā ar to traheostomu? Kad izņem balss atgriežas?
Tigeriene @ 25.07.2024 15:24
Ūdrūtis laikam nē. Tikai kaut kādas skaņas var izdvest. Tā jau nav runāšana, protams...
Vajadzētu atgriezties, jā. (Ja vispār viņam izņems...bet es ļoti, ļoti ceru, ka izņems. Ka viņš izveseļosies tik labi, ka varēs izņemt. ??)
Ariete @ 07.08.2024 14:27Ir ļoti labi, ka Jānim ir daudz, daudz labāk! ?? Bet Dāvis jau runā par nākamajiem ziedojumiem. Sajūta, ka viņš domā, ka uz ziedojumiem visu var nokārtot. Kur diez palika pirmie ziedojumi? Es saprotu, Jānim pārtika, higiēnas preces, īre dzīvoklim (kurš viņam nav īsti vajadzīgs tuvākajā laikā?).
Ariete @ 07.08.2024 14:27Ir ļoti labi, ka Jānim ir daudz, daudz labāk! ?? Bet Dāvis jau runā par nākamajiem ziedojumiem. Sajūta, ka viņš domā, ka uz ziedojumiem visu var nokārtot. Kur diez palika pirmie ziedojumi? Es saprotu, Jānim pārtika, higiēnas preces, īre dzīvoklim (kurš viņam nav īsti vajadzīgs tuvākajā laikā?).
Dalia @ 07.08.2024 16:21
Viņš tak bezdarbnieks, gan jau pats sevi uztur pa saziedoto naudu. Kaut ko bišķ nopērk Jānim. Ļoti gudri izdomājis uz naivo cilvēku rēķina pazīvot.
Hyrte @ 07.08.2024 16:31
Iepriekš taču runāja par to,ka darbus atlikšot malā,protams,kāpēc ne,Ja ziedojumi nosedz visas izmaksas.
Es neticu viņam līdz galam,nezinu kāpēc,bet ticības nav. Arī tagad,kad runāja par izrakstīšanu no slimnīcas diži priecīgs neizskatījās,bet cik laimīgs pasākumos. Neiet tas viss kopā.
Hmmm1 @ 07.08.2024 16:37
Saprotu, ka Jānim ir mīļš tas dzīvoklis.
Bet vai tik tiešām tur baigie tēriņi ir par to dzīvokli, ja tur neizmanto elektrību, ūdeni u.t.t?
Noteikti var ar dzīvokļa saimnieci sarunāt, ka lai samazina īres maksu, jo tur pagaidām neviens nedzīvo.
Tik tiešām gribētu redzēt cik kopā ir saziedots un cik jau ir iztērēts.