Marta007 @ 20.06.2024 20:32Dāvis tak aizliedza viņu par Janīnu saukt, Tas esot tikai viņa mīļvārds
sauliiite.paula @ 20.06.2024 21:17Esmu pilnīgi pārliecināta, ka Dāvis to visu naudu iebāzīs kabatā, vai 1/10 daļu tikai iedos Jānim un notēlos, ka cilvēki vispār nav ziedojuši, tēlos cietēju, ka viņš esot visu maksājis bla bla bla..
ņem vēl vērā to cik mūsu cilvēki ir čakli uz ziedošanu, ja mierīgi bez reklāmām salasās virs 10 000! Labi ja 10 daļu piešķirs Jānim segt dažādas izmaksas. Galvenais visur tik runā Jānis tā gribētu utt. Kauns skatīties. Ipaši kā te rakstīja, ja par iepriekšējiem ziedojumiem kāds uzjautāja tā bloks.sandrute @ 20.06.2024 21:22
Precīzi manas domas. Tur cauri redzama manipulēšana ar emocijām un cilvēki aiz labas sirds ziedo. Vēl jau arī varēja noprast, ka šoferi nevajag likt cietumā, drīzāk no viņa centīsies piedzīt veselības izmaksas.
Dovana @ 20.06.2024 22:55Par Jāņa nākotni noteikt kaut kas būs drusku skaidrāk saprotams, kad tuvākās dienās pārvedīs uz parasto palātu. Dažu dienu jautājums jo gultas tur ir tikai 23 un ilgi tur netur! Ne gultas, bet tieši aprīkojums.
Viņš tagad atrodās intensīvajā terapijas nodaļā uz visu slimnīcu ir tikai 23 gultas. Tur nevienu netur ne nedēļām ne mēnešiem ne gadiem! Tas ir ārkārtas pasākums tikai. Piedevām viņam ir medikamentozā koma. Gultas ir nepiecišamas ne tikai kominiekiem. Jāsaprot arī tas, ka ne visi tiek pie viņām nepieciešamības gadījumā, cik viņu ir tik ir. Labi to nevar nosaukt par gultu, gulta ir parastā, bet aprīkojums paredzēts tikai 23 gultām. Gultu vienkārši jebkuru piestumj klāt.sandrute @ 20.06.2024 23:35
Kā var pārvest uz parasto nodaļu, ja cilvēks varbūt mēnesi būs komā? Komā var gulēt ļoti ilgi
sandrute @ 20.06.2024 23:35
Kā var pārvest uz parasto nodaļu, ja cilvēks varbūt mēnesi būs komā? Komā var gulēt ļoti ilgi
Dovana @ 20.06.2024 23:49Viņš tagad atrodās intensīvajā terapijas nodaļā uz visu slimnīcu ir tikai 23 gultas. Tur nevienu netur ne nedēļām ne mēnešiem ne gadiem! Tas ir ārkārtas pasākums tikai. Piedevām viņam ir medikamentozā koma. Gultas ir nepiecišamas ne tikai kominiekiem. Jāsaprot arī tas, ka ne visi tiek pie viņām nepieciešamības gadījumā, cik viņu ir tik ir. Labi to nevar nosaukt par gultu, gulta ir parastā, bet aprīkojums paredzēts tikai 23 gultām. Gultu vienkārši jebkuru piestumj klāt.
ir noteikts laiks ,kad slimnīca nosaka veģetatīvo stāvokli,kad izredzes ir pārāk zemās ,piedava atslēgt vai par privātiem līdzekļiem vai valsts apmaksāto Poliativo aprūpi,bet uz to cik man zināms,ļoti ilgi jāgaidasandrute @ 21.06.2024 00:14
Es nesaprotu, kā var būt tā, ka ja Jānis būs ilgi komā, tad viņam vajadzēs intensīvas nodaļas aprikojumu bet viņu aizvedis uz parasto palātu!? Kā tad nodrošinās komas stāvokli?? Ir kad komā guļ mēnešiem ilgi. Ko tad dara, ja vajag intensīvo aprīkojumu, bet aizved uz parasto palātu, kur nekā nav?
Blablablabla @ 21.06.2024 00:34ir noteikts laiks ,kad slimnīca nosaka veģetatīvo stāvokli,kad izredzes ir pārāk zemās ,piedava atslēgt vai par privātiem līdzekļiem vai valsts apmaksāto Poliativo aprūpi,bet uz to cik man zināms,ļoti ilgi jāgaida
Mans bērnības draugs tika no grūsts bērnība no trepēm,dzērumā
Slimnīca uzturēja koma pāris nedēļas! Pateica,ka smadzenes nedod vairs nekādus signālus,ka cilvēks atgriezīsies ,un beidzas atslēdza aparatus
Plus Jānim plaušu iekaisums,kas ir tipiski tādiem gadījumiem,arī neko labu nevēsta!
Pēc šodienas Amunas storijiem,pilnīgi var saprast,ka vins beidzot sapratis,cik struntigi viss īstenībā ir!
Bet brīnumi notiek,un cerams par saziedoto naudu spēs uzturēt Jani pie aparātiem un iespējams vēl spēs atgriezties dzīve,cik jau nu tas iespējams
sauliiite.paula @ 20.06.2024 21:17Esmu pilnīgi pārliecināta, ka Dāvis to visu naudu iebāzīs kabatā, vai 1/10 daļu tikai iedos Jānim un notēlos, ka cilvēki vispār nav ziedojuši, tēlos cietēju, ka viņš esot visu maksājis bla bla bla..
pirms nonākt pie tāda slēdziena ir diezgan lielas dakteru sapulces un protams tiek veikti visādi testi ,kad pārbauda smadzeņu darbību un citus refleksus!sandrute @ 21.06.2024 00:39
Ārprāts, es domāju, ka cilvēkam ļauj gulēt komā tik ilgi, kamēr atmostas vai dabiski pats nomirst. Kā var piedāvāt atslēgt, tas jau ir kaa nogalināt cilvēku un izlemt Dieva vietaa. Ja nu tomēr atmostas, bet izdomā atslēgt. Šausmīgi tas viss ir☹️☹️☹️☹️
Ariete @ 21.06.2024 00:47Noskatījos Dāvja storijus jaunākos un viņš tur lielākoties par sevi runā vienu un to pašu. Cik viņam grūti. Nu camon...