Nestrādāju, bet naktī bieži vien sportoju tāpēc, lai dienā paliktu mazāk darāmā. Tā kā trenējos katru dienu, kas naktī izdarīts, par to dienā var uzelpotAndie @ 21.05.2024 16:22Tev tā kā maiņu darbs, ka tu nakts vidū (?), tas ir 3jos smth, sporto, vai tā kā brīva izvēle?
Studiju gados, bieži mēdzu sportot tieš naktī kkur pēc pusnakts, iet skriet, jo tas bija +/- veids kā es sevi varēju izlādēt, lai aiziet gulēt, arī tgd esmu vakarā sportotājs zālē kkur plkst.19/20, ja skriet, nedēļas dienās ap 21, brīvdienās un piektdienās ap pusnakti, jo man vnk nav iekšā to darīt dienā. Man vakarā sākas otrā "elpa".
Esmu jau aizdomājies par nakts treniņu ietekmi uz veselību, taču neuzskatu, ka sev atstāju ilgi paliekošas sekas, jo nav jau īsti tā, ka trenējos katru nakti vairākas naktis pēc kārtas. Manuprāt, reiz pa reizei nakts treniņš par sliktu nenāk ;)Minelūše @ 21.05.2024 10:02Nakts ir domāta miegam un atpūtai. Iesaku painteresēties, ko miega trūkums nodara smadzenēm un organismam kopumā.
MR @ 21.05.2024 17:35Nestrādāju, bet naktī bieži vien sportoju tāpēc, lai dienā paliktu mazāk darāmā. Tā kā trenējos katru dienu, kas naktī izdarīts, par to dienā var uzelpot