Ar alkoholiķiem pa labam nesanāks. Skaidrā esot, dievosies un sitīs pie krūts, bet vakarā atkal iegriezīs ballīti pie padjezda. Interesanti, ka ārzemēs ar šādiem tiek galā, bet kāpēc te policijai nesanāk?crete @ 19.05.2024 11:47Pacenties pa labam ar viņiem parunāt, jo, ja uzreiz būs pārmetumu vētra, par tevi pasmiesies, nolamās un turpinās darīt to pašu.
Gardenia @ 19.05.2024 12:22Tu taču esi tikai īrniece? Ko Tu vēlies? Tu tak vari aiziet jebkurā mometā. Kur problēma?
Gardenia @ 19.05.2024 12:22Tu taču esi tikai īrniece? Ko Tu vēlies? Tu tak vari aiziet jebkurā mometā. Kur problēma?
Vienīgais, ko es nesaprotu, kāda bauda ir sēdēt pie kāpņutelpas naktī un dzert, ja to var darīt pie kāda dzīvoklī civilizētā veidā vismaz. 😃
TimeToDream @ 20.05.2024 15:42
Dzīvoklis un rajons visādi citādi ir labs, tāpēc šobrīd to nevēlos mainīt. Nedzīvoju Rīgā, bet citā pilsētā.
Šis ir faktors, kas kaitina, bet citādi netraucē un neapdraud, tāpēc tikai kaut kādu alkoholiķu dēļ nevilina iespēja meklēt citu dzīvokli, vēl jo vairāk tāpēc ka ziemā un aukstā laikā viņi nesēž laukā, kā arī var aiztaisīt logu un viņus tik ļoti nevar dzirdēt (tomēr tagad ir skaists un silts laiks, tāpēc negribas smakt istabā ar aiztaisītu logu).
Laikam nāksies samierināties un saukt policiju, kad nokaitinās atkal, kamēr šie āpši nesapratīs, ka traucē citiem. Saprotu, ka nav burvju receptes, kā tādus apkarot, domāju, ka varbūt kādam ir līdzīga pieredze, jo gan jau ne viena vien māja saskaras ar ko tādu. ?
Vienīgais, ko es nesaprotu, kāda bauda ir sēdēt pie kāpņutelpas naktī un dzert, ja to var darīt pie kāda dzīvoklī civilizētā veidā vismaz. ?
TimeToDream @ 21.05.2024 12:33Paldies visiem par viedokļiem un padomiem! :)
Nāksies tad saukt policiju, kad viņi dzerstīsies atkal.
Bet par policiju ir viens padumjš jautājums, kas man reizēm rada bažas un pārdomas.? Ja es, piemēram, izsaucu policiju, bet tie alkoholiķi izdomā, ka ir īstais brīdis iet iekšā no pagalma, un policija atbrauc un redz, ka ārā neviena nav, tad tas neskaitās kā viltus izsaukums? Jo reāli viņi taču tur bija un man nav nekāda mērķa policiju vazāt aiz deguna.? Lūkojos internetā un sapratu, ka tam nevajadzētu skaitīties kā viltus izsaukumam, pareizi??
pepija @ 21.05.2024 13:58es vienreiz juaniba izsaucu policiju,kad man apaksa lidz 4 rita speleja muziku un ardijas.Nakosa nakti man 2 zeki izlauza durvis un pateica,ja gribu dziva palikt,lai turu savas redeles ciet.Parvacos.