Latvian pagan @ 23.05.2024 13:45
Kāpēc pasaules? Karu Ukrainā ir sarīkojusi Krievija: Krievijas valdība un krievu tauta! Neviens cits Ukrainā nav iebrucis. Kāds sakars ar oligarhiem? Runā kā tāda marksiste, kas kapitālismu ķengā. Oligarhi Krievijā ir aizberga virsotne, tā ir tikai neliela daļa no krievu tautas, kura grib iznīcināt ukraiņus un Ukrainu. Gluži kā Vecajā Derībā.
Latvian pagan @ 23.05.2024 13:24
Paga. Neesi domājusi kā tas septiņas tautas ir apmelotas?
Tālāk. Kāds mēsls ir tas Dievs, ka priekš viņa ir speciāli ierīkots upurkalns dedzināmajiem upuriem? Atkārtošu. Kristieši rīkojās atbilstoši Vecajai Derībai, kad dedzināja dzīvus cilvēkus uguns liesmās viduslaikos un Jaunajos laikos Lielo ģeogrāfisko atklājumu laikā jaunatklātajās zemēs.
Ja runā, par savu priesteru jeb rabīnu slepkavošanu. Kristiešu Dievs ir prātā sajucis slepkavot cilvēkus pa labi un pa kreisi? Priekš viņa vai cilvēce ir kaujami gaļas lopi?
Te sanāk, ka Bībelē slepkava ir pats lielākais morālists. Pats barojas no gavvaha, bet cilvēkus tirda un moralizē.
Tā vietā tu nosodi visus tos labos cilvēkus, kuri ziedo naudiņu Ukrainai un atbalsta Ukrainu morāli
Elīzīte12345 @ 24.05.2024 00:05
Tie "labie" cilvēki ziedo naudu ukraiņu masveida nogalināšanai, sponsorējot munīcijas un ieroču piegādi. Ar tādiem "labiem" cilvēkiem nemaz nevajag sliktos...
Elīzīte12345 @ 23.05.2024 23:13
Nē, neesmu. Tev ir kādi konkrēti pierādījumi vai tikai spekulācijas?
Par kalniem, slepkavošanu un bībeli konkrētus citātus! Tu tak zini, ka man nepatīk šie apdzejojumi.
Pagaidām Tu neesi minējis nevienu piemēru, kur Dievs barotos no gavvaha vai minētu, ka viņam to patīk darīt.
Tie "labie" cilvēki ziedo naudu ukraiņu masveida nogalināšanai, sponsorējot munīcijas un ieroču piegādi. Ar tādiem "labiem" cilvēkiem nemaz nevajag sliktos...
Latvian pagan @ 24.05.2024 09:36
Kad krievu zaldāti nogalināja miljonu afgāņu, krievi bija komunisti. Bet par oligarhiem un ļauno kapitālismu tu mēļo. Tātad Ždanoka priekš tevis ir labu labā, jo atbalsta Krieviju, spiego Krievijas labā.
Vispār jau krievi slepkavo ukraiņus reliģiska naida līmenī. Jo Krievijā pie varas ir fašisms, kuru pasaulei ir jāaptur, kamēr Krievija nav iekarojusi daļu Eiropas. Krievijas uzvara nozīmē ukraiņu genocīdu. Jauni GULAGI jeb nāves nometnes. Jauns Vjatlags, precīzāk, jauni Vjatlagi, kur mira 93% ieslodzīto, bet tie 7% dzīvi palikušo bija fiziski vai garīgi invalīdi. Pie krievnacistiem viss ir kā pie nacistiem. 20. gadsimtā krievu ''varoņdarbi'' ir redzēti.
Latvian pagan @ 24.05.2024 09:37
Es tev liku citātus no Bībeles, tu nelasīji.
Latvian pagan @ 24.05.2024 09:38
Pastudē par Kurban Bairam svētkiem, kurus es nosodu.
Latvian pagan @ 24.05.2024 09:48
Protams, tu kristiešu Dievam neglaimojušus citātus no Bībeles, kas atmasko tā plēsoņas dabu, nosauksi par apokrifiem, nevis kanoniskajiem tekstiem. Ja lasīsi apokrifus, tie būs vel plēsonīgāki nekā šodienas cenzētā Bībeles versija, kas ir pārāk samiernieciska, un neatbilst viduslaiku brutalitātei. Bet kristiešiem bija doti vairāki gadsimti, lai ne smukumus nolīdzinātu un aizšpaktelētu.
Es pieļauju, ka ar laiku arī Korāns taps šādi izrediģēts, ja vien islāmā notiks reformācija un apgaismība, renesanse. Pašlaik Korānā ir daudz plēsīgu tekstu, tie vel nav aizvākti no ļaužu acīm. Pietam viņu plēsīgie teksti nāk no Vecās Derības. Pieļauju tie ir tuvāki oriģinālam nekā tas pats saturs mūsdienu Bībeles versijā.
Viduslaikos baznīcēni daudz slikta sadarīja, pietam vel jaunatklātajās zemēs atkārtoja viduslaiku tumsonību pret iezemiešiem.
Tigeriene @ 24.05.2024 11:12Visdebīlākais, ko es šeit izlasīju, ir, ka kristietība ir pilnīgi kaut kas cits, nekā pareizticība, katoļticība, luterānisms...WHAT? ?
Elīzīte12345 @ 24.05.2024 11:24
Tu Irākas un Irānas spridzināšanu nosodi?
Uz publisko duršanos leci galopā? Iestājies par nedurto diskrimināciju un teroru?
Elīzīte12345 @ 24.05.2024 11:37
Tā arī ir. Pamācies pameklēt informāciju Google! Man Tev uzrakstīt instrukciju, kā to darīt?
Latvian pagan @ 24.05.2024 11:50
Nenosodu. Jo Irānā pie varas ir totalitāra diktatūra ar teokrātijas ievirzienu. Zem pašreizējā Irānas režīma cieš neskaitāmi miljoni cilvēku. Pietam Irāna ir no tām musulmaņu valstīm, kas iestājas par Eiropas islamizēšanu un demokrātijas nāvi Eiropā. Irānai, Plestīnai un vel citām valstīm ir izveidota sava džihāda biedrība ar šo valstu vadītājiem. Taisni kā prieks. Totalitārie režīmi turas kopā. Tas ir teikts par Krievijas un Irānas draudzību. Un šahed droniem, ar kuriem Krievijas zaldāti slepkavo civiliedzīvotājus Ukrainā.
Un ukraiņi negrib "ruzzkij mir". Tāpēc ukraiņi cīnas pret okupantiem. Kāpēc tu domā, ka krievs Ukrainas kapitulācijas gadījumā žēlotu ukraiņus? Vēsturi esi mācījusies. Līdz 1937. gadam visi latvieši Padomju Krievijā bija nosisti vai apšauti. Tautība latvietis tā laika pasē nozīmēja nāves spriedumu, pat ja biji lojāls padomijai. Precedenti jau bija, kas apliecināja krievu tautas barbariskumu. Un cik pēc 2. pasaules kara Padomju Krievija noorganizēja iebrukumu citās valstīs?
Latvian pagan @ 24.05.2024 11:51
Atbildi tu nesniedz. Saki citiem meklēt. Pati/pats raksti blēņas. Un funktierē, ko savu. Jeb kurš mācītājs tevi neuztvertu nopietni, t.i., tava Kristus kulta priesteris.
Elīzīte12345 @ 24.05.2024 11:37
Tā arī ir. Pamācies pameklēt informāciju Google! Man Tev uzrakstīt instrukciju, kā to darīt?