Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kur var nodot vecās mēbeles.

Reitings 197
Reģ: 08.03.2024
Kādus gadus atpakaļ mēbeles Rīgā varēja atstāt pie atkritumiem un tad reizi vai 2 mēnesī tās arī izveda. Bet šobrīd ir pacelta maksa par apsaimniekošanu un atkritumiem, konteineri izsvaidīti pa visu rajonu, nav iekārtotas atkritumu nojumes un nav arī pat veidi vai informācijas ko iesākt ar nevajadzīgajām mēbelēm. Man interesē pašiem izvest, nevis dēļ 1 naktsskapīša es saukšu mēbeļu puišus. Padalieties, lūdzu.
05.05.2024 10:26 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Ieliec FB grupā "Atbrīvojies no lietām" un paņems par brīvu.
05.05.2024 12:40 |

Reitings 197
Reģ: 08.03.2024
LuckyStrike @ 05.05.2024 12:40
Ieliec FB grupā "Atbrīvojies no lietām" un paņems par brīvu.

Jā, gan jau, ka var atdot, kas ir vēl lietojams, taču mēdz but arī nolietotas un padomju laiku mēbeles, kurām būs mazāk gribētāju un lai sevi nenogurdinātu ar garām sarakstēm var būt vienkāršāk aizvest un nodot.
Tas ir tas ko, beigu beigās, atradu:https://www.atkritumi.lv/lv/karte/lielgabarita/
06.05.2024 19:31 |

Reitings 1706
Reģ: 15.09.2023
Reiboņa @ 05.05.2024 10:26
Kādus gadus atpakaļ mēbeles Rīgā varēja atstāt pie atkritumiem un tad reizi vai 2 mēnesī tās arī izveda. Bet šobrīd ir pacelta maksa par apsaimniekošanu un atkritumiem, konteineri izsvaidīti pa visu rajonu, nav iekārtotas atkritumu nojumes un nav arī pat veidi vai informācijas ko iesākt ar nevajadzīgajām mēbelēm. Man interesē pašiem izvest, nevis dēļ 1 naktsskapīša es saukšu mēbeļu puišus. Padalieties, lūdzu.

Novietojot mēbeles pie atkritumu urnām, tas nozīmē, ka par šiem atkritumiem maksās visi dzīvokļu īpašnieki, sadalot uz dzīvokļiem. Šis nav bezmaksas pasākums. Šādus atkritumus var nodot tikai par maksu visos atkritumu pieņemšanas punktos, maksājot par svaru.
06.05.2024 19:37 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits