sla @ 22.04.2024 22:58
Jā, saņēmu briesmīgu somu, samaksāju 500€, izskatās pēc feika, vai pat kāda cilvēka panēsāta un atgriezta atpakaļ, vispār nav iepakojuma normāla, bez kastes, nav pat satīta soma, lai nesabojātos ceļa laikā, somai ir skrāpējums redzams, un nav pievienojuši siksniņu plecam. Domāju, ka feiks, jo man šī soma jau ir, citā krāsā, un kvalitāte galīgi neatbilst manai iepriekšējai somai, ko es pirku no oriģinālā zīmola veikala. Ceru, ka atgriezīs naudu.
Man pilnīgi identiska situācija. Sūtīju somu no Zalando,pasūtīju tikai tāpēc,ka zīmola oficiālajā mājas lapā un arī klātienes veikalā nebija man vēlamās krāsas,bieži baidos sūtīt internetā,jo ļoti neatbalstu fakes,ļoti baidos uzrauties uz fake,esmu gatava maksāt lielāku summu,lai būtu 100% pārliecināta par autentiskumu. Un man atnāca tā soma arī bez putekļu maisiņa,prasti iepakota. Sāku nēsāt un jutu,ka nav ērta,ka rokturi cieti,āda cieta,plastmasīga,bija sajūta,ka kaut kas nav,kavlitāte slikta,2 ned.laikā furnitūrai sāka krāsa iet nost. Atpakaļ nenosūtīju,jo biju jau sākusi nēsāt un negribējās čakarēties. Vēl ir tāds Quar reader,kur noskanējot svītrkodu vai quar kodu,internetā izmet preces modeli. Visām somām,kas pirktas Stockamnn,uzreoz šis nostrādāja,tam Zalando mēslam ne.Pēc kāda laika pasūtīju oriģinālajā mājas lapā to somu un nevar salīdzināt-atnāca ielakota ar putekļu maisiņu,rokturi mīksti,āda mīkstāka. Vīrs domāja,ka man rādās un es teicu paņem abas rokās un pat viņš pateica:ir atšķirība jūtama. Par Zalando miskasti ir daudz sliktas atsauksmes,es no tās mēslu bedres vairs neko sūtīt netaisos. Nezinu,visticamāk fake preces vai arī spec.autletiem taisītas preces,sliktākā kvalitātē,vai brāķētas vai kādas,nezinu. Man Rīgas oriģinālveikalā arī teica versiju,ka varbūt tā soma ir bijusi atgriezta un kāda to jau 3 mēn nēsājis