Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Esmu vienīgā kam nav draugu?

Reitings 37
Reģ: 23.08.2023
Skolas laikos bija dažas draudzenes ar kurām regulāri runāju un tikos. Bet pēc vidusskolas 1 gada laikā visas izzuda. Divas aizbrauca uz ārzemēm uz neatgriešanos, cita kļuva par augstprātīgu influenceri, citām draugs ierobežo, dzima bērns un tamlīdzīgi. Augstskolā kurā gāju bija lielākā daļa vīriešu, un sieviešu maz, bija 5, bet ātri atkrita un palika tikai 1, ar kuru nerunāju, jo nebija latviete.
Tagad man jau 27 gadi bet pēdējos 7 gadus nav bijušas nevienas draudzenes, tādas draudzenes kā skolā ar kurām var par visu runāt vairs nekad nav bijušas. Nezinu vai problēma ir manī, bet ar sievietēm kurām ikdienā šad tad sarunājos nevaru sadraudzēties, viņas ir par daudz vecu vai par daudz jaunu (15 gadīgas), tādēļ ar vecākām sievietēm īpaši daudz nav par ko runāt, kā tikai ģimenes dzīves lietām... Cilvēku loks ir ĻOTI mazs ar ko esmu kontaktā tā kā izvēle nav liela.
Ir grūti tikai būt kontaktā ar vīriešiem 24/7 jo kopīgs ir maz kā un viņi grib tikai vienu lietu pamatā...
Vai pēc skolas beigām tiešām kļūst tik slikti un bezcerīgi sociālajā ziņā? Vai man vecums ir tāds, kad draudzenes tiešām vairs nekad nevar atrast, jo visas jau ir aizņemtas ar savu dzīvi?
11.04.2024 00:55 |

Reitings 222
Reģ: 13.02.2024
Nu darbu Tu arī gadu nevari atrast. Te pēc psihoterapeita prasās.
11.04.2024 08:48 |

Reitings 3026
Reģ: 05.09.2023
Grūti kaut ko ieteikt cilvèkam, kuram pat darbs ir probēma.
11.04.2024 08:57 |

Reitings 197
Reģ: 08.03.2024
Gan jau, ka neesi vienīgā. Labi, ja ir ģimene! Tālāk jau var skatīties uz interesēm. Ir cilvēki, kas nevakcinējās, ir cilvēki, kam svarīgas morālās un garīgās lietas.
Ņemot vērā vecumu, tad arī vai nu jāmeklē vīrietis pēc savām vērtībām. Vai jāmācās un jādara lietas, kas iepriekš nav darītas. Tur arī būs tie paziņas un varbūt vīrs... 😉
Mūsdienu sabiedrība pārāk iet līdzsolī ar to, kas tiem tiek pasniegts TV, ziņās vai caur dogmām. Tu šķieti visai induviduāli domājoša.
11.04.2024 09:41 |

Reitings 1011
Reģ: 19.01.2024
Tāpēc, ka tupa un IQ stipri zem vidējā... Tāpēc nav draugu..
Turpinājumā tavs citāts no citas diskusijas ;)
"Lidl vispār nav izvēle uz precēm un viss ir neveselīgs. Paskatijos sastāvu uz dažādiem iepakojumiem visur ir sastāvā ingredienti kas jūs ātri nonāvēs. Liekas ka lidl var tikai gaļas gabalus nopirkt un alkoholu. Un cenas tur ir tagad jau tādas pašas kā pārējos veikalos.
Eju uz Rimi ja vajag izvēli uz tomatu izstrādājumiem vai pesto mērci vai kaut kādu reto izstrādājumu vai retu sieru. Tā ikdienā visu lētāk var dabūt maxima, tikai izvēle tur mazāka kā rimi, tā kā ir grūti izvēlēties preci BEZ pievienota cukura jo tas visur klāt un indē jūs nost."
11.04.2024 09:44 |

Reitings 1063
Reģ: 13.12.2023
Pauliņ, dārgā, tev ir tikai 27, tu vēl neesi pensijā 😂 Pirmkārt, atrodi jebkādu darbu un būs tev instant darba paziņas, un daži var pārtapt arī par draugiem. Un ko tu dari savā brīvajā laikā, kura tev ir daudz? Vai tev ir kādas intereses?
Atriebies skolas draudzenēm - esi aizņemta pati ar savu dzīvi 😂
11.04.2024 09:51 |

Reitings 791
Reģ: 14.03.2014
Man arī šobrīd 27 un ir tikai viena draudzene jau no bērnības ar kuru tiekamies labi ja 1x pusgadā, jo katrai sava dzīve, darbs, attiecības. Es par to vispār necepos, jo ikdienā strādāju darbu ar cilvēkiem, esmu attiecībās un vēl studēju, kur ir daudz meiteņu, bet tāpat neviena par draudzeni nav kļuvusi, jo tā mākslīgi draudzību nevar izveidot - vai nu ir, vai nav. 🙃
Ja vēl nestrādā, ieteiktu pameklēt darbu tieši tajā sfērā, kur varētu būt daudz meiteņu, sieviešu, piemēram, skaistumkopšanas sfērā, bet nu te jāskatās kas tev pašai patīk.
11.04.2024 10:18 |

Reitings 85
Reģ: 18.03.2015
Jāatrod darbs un hobiji, kas Tev liktu pamest māju un satikt vairāk cilvēkus ikdienā…
11.04.2024 11:05 |

Reitings 1803
Reģ: 11.04.2023
Tāda dzīve, atskaitot izteiktus tusētājus, beidzot mācības draugu loks paliek šaurāks visiem. Draugu vietu aizpilda ģimene, bērni, darbs.
11.04.2024 12:04 |

Reitings 221
Reģ: 11.02.2024
Neuztraucies, es arī pārsvarā laiku pavadu vienatnē :D
11.04.2024 13:09 |

Reitings 387
Reģ: 10.10.2023
Mileniāļiem vairs nav tādu draudzeņu, kādas mums, vecākajai paaudzei bija. Psihologi, kouči un iedvesmas māsas, ar kurām par naudu, stundas laikā, vari parunāties, bet ikdienā, neviens netiekas ar cilvēkiem, kas otru izmanto, lai meklētu savas dzīves jēgu. No sākuma nevarēju pierast un domāju, kāda tad jēga no draudzības, līdz sapratu, cik patīkami atbraukt pēc tikšanās ar pacilātu garīgo, nevis atkal uzplēstām rētām vai domām, kā otru glābt. Es ar tevi nedraudzētos, jo izklausās, ka meklē kādu, kas tev palīdzētu justies labi un tu man būtu slogs. Es pat nebraucu ciemos vairs. Viena otru aicinam uz pasākumiem vai aktīvām nodarbēm un ikdienā liekam mieru un tiekam ar sevi galā pašas.
11.04.2024 16:58 |

Reitings 387
Reģ: 10.10.2023
Tava diskusija man viesa skaidrību. Tev ir 27 gadi, bet prātā esi kā 15 gadīgs bērns. Tu raksti, ka Tev ick (riebumu) rada, ja čalim nav draugu ( un tev?), ja cilvēkam ir alerģijas, ja cilvēkam ir cilvēcīga personība. Tev riebumu rada garums, ķermeņa proporcija, stils, gaita un personība. Riebumu. Meitēn? Es nekad, nekad, nekad netērētu savu laiku ar tik seklu cilvēku! 😂 Es jau jūtu, cik liela inteigante un aprunātāja esi.
Ir īpašības vīriešos kas izraisa tā saucamos ickus (ick)... Ko domājat par to, vai jums ir jau savs saraksts ar to?
Es piemēram varu sākt ar..
Maziņš augumā
Ātra staigāšana uz darbu vai kur citur vispār dzīvē
Mājās nav veļasmašīna
Dzīvo pie vecākiem
30 gados nav mašīnas
30 gados nav neviena drauga
Grūtnieces vēders
Aizdusas agrā vecumā
Alerģijas
Raud sieviešu priekšā
Sajūtas, ka te viņš jākopj kā bērns
'Mīkstā' personība
Pieaudzis vīrietis spēlē video spēles
Jau no skolas laikiem slavens nūģis
Valkā brilles ar apaļiem rāmjiem
Ko vēl varat ieteikt, kas iederētos?....
11.04.2024 17:09 |

Reitings 59
Reģ: 20.02.2024
Te, diemžēl, jāpiekrīt pēdējam komentāram. Piedod, bet Tavs "ick" saraksts liek Tev izklausīties kā nepieaugušam, bērnišķīgam snobam. Mums katram ir sava gaume attiecībā pret pretējo dzimumu un tas ir tikai normāli, ja kādai patīk atlētiskas miesasbūves vīrieši ar tumšiem matiem, bet kādai omulīgi vīrieši ar alus vēderiņu. Taču man personīgi nekad nav bijis tā, ka dēļ kaut kādām rakstura īpašībām vai izskata iezīmēm rastos riebums (jeb, Taviem vārdiem izsakoties, "ick") pret kādu cilvēku. Piedevām liela daļa no Taviem "ick" skan pēc, atvainojos, totāla idiotisma. Nepārskaitīšu visus, taču pieminēšu to "raud sieviešu priekšā". Kas tas vispār ir? Nopietni? Manuprāt, tā ir viena no vīrišķīgākajām lietām vīrietī - nebaidīšanās no savām emocijām un nebaidīšanās izrādīt savas emocijas. Visu pārējo pat komentēt negribas, īpaši jau lietas, kuras cilvēks nekādi nevar ietekmēt, piemēram, sava auguma garumu. Respektīvi, es tiešām nebrīnos par to, ka tādam cilvēkam kā Tev nav draugu, jo es tiešām negribētu būt draugos ar kādu, kurš tik banālā un stulbā veidā nosoda citus cilvēkus. No sirds ieteiktu pieaugt domāšanā un tad varbūt pievērsties jaunu draugu meklēšanai.
Bet, ja par mani, tad atcerējos, ka man tomēr ir viens "ick" un tas ir - man besī cilvēki, kuri ir spējīgi sastādīt veselu sarakstu ar neloģiskām lietām, kuras nepatīk citos cilvēkos, taču tajā pašā laikā paši nevar savest kārtībā savu dzīvi. :)
11.04.2024 23:54 |

Reitings 560
Reģ: 09.06.2023
Pauluxx @ 11.04.2024 00:55
Skolas laikos bija dažas draudzenes ar kurām regulāri runāju un tikos. Bet pēc vidusskolas 1 gada laikā visas izzuda. Divas aizbrauca uz ārzemēm uz neatgriešanos, cita kļuva par augstprātīgu influenceri, citām draugs ierobežo, dzima bērns un tamlīdzīgi. Augstskolā kurā gāju bija lielākā daļa vīriešu, un sieviešu maz, bija 5, bet ātri atkrita un palika tikai 1, ar kuru nerunāju, jo nebija latviete.
Tagad man jau 27 gadi bet pēdējos 7 gadus nav bijušas nevienas draudzenes, tādas draudzenes kā skolā ar kurām var par visu runāt vairs nekad nav bijušas. Nezinu vai problēma ir manī, bet ar sievietēm kurām ikdienā šad tad sarunājos nevaru sadraudzēties, viņas ir par daudz vecu vai par daudz jaunu (15 gadīgas), tādēļ ar vecākām sievietēm īpaši daudz nav par ko runāt, kā tikai ģimenes dzīves lietām... Cilvēku loks ir ĻOTI mazs ar ko esmu kontaktā tā kā izvēle nav liela.
Ir grūti tikai būt kontaktā ar vīriešiem 24/7 jo kopīgs ir maz kā un viņi grib tikai vienu lietu pamatā...
Vai pēc skolas beigām tiešām kļūst tik slikti un bezcerīgi sociālajā ziņā? Vai man vecums ir tāds, kad draudzenes tiešām vairs nekad nevar atrast, jo visas jau ir aizņemtas ar savu dzīvi?

Kaut kas tavā dzīvē nav kārtībā, esmu līdzīga vecumā kā tu, nedaudz jaunāka. Man ir vīrs, ir draudzenes, ir paziņas, ar kuriem pavadīt laiku. Es ceļoju, studēju, strādāju, man nav laika domāt par to, kas man nepatīk citos cilvēkos. Man pa savu dzīvi ir pajukušas tās saucamās draudzības, bet tīri tikai tāpēc, ka beidzās kopīgas intereses, kas savienoja. Draudzenes nav grūti atrast, ja pati esi atvērta.
12.04.2024 14:17 |

10 gadiPatīk
Reitings 4390
Reģ: 31.10.2010
Nav brīnums, ka tev nav draugu. Tas icku saraksts skaidri demonstrē, ka esi iedomīgs, aizspriedumains un ļoti nepatīkams cilvēks. Ar tevi draudzēties varētu gribēt tikai kāds, kam ir tikpat aprobežota domāšana.
12.04.2024 14:50 |

Reitings 494
Reģ: 17.12.2023
Varam draudzēties, man arī īpaši draugu vairs nav, katrai savas ģēlas :D
12.04.2024 15:03 |

Reitings 1803
Reģ: 11.04.2023
nepatīkams cilvēks

Labi neaizraujamies... Dzīves patiesība, pieaugušā vecumā draudzības veido ar līdzīga vai augstāka statusa cilvēkiem... un nekāda sakara ar nepatīkamiem cilvēkiem...
Zinu ļoti nepatīkamus cilvēkus ar daudz draugiem, bet viņiem ir statuss.
Tāpat ir lādzīgi cilvēki bez statusa un krietni mazāku draugu pulku.
12.04.2024 15:14 |

Reitings 1011
Reģ: 19.01.2024
akul12 @ 12.04.2024 15:14

Labi neaizraujamies... Dzīves patiesība, pieaugušā vecumā draudzības veido ar līdzīga vai augstāka statusa cilvēkiem... un nekāda sakara ar nepatīkamiem cilvēkiem...
Zinu ļoti nepatīkamus cilvēkus ar daudz draugiem, bet viņiem ir statuss.
Tāpat ir lādzīgi cilvēki bez statusa un krietni mazāku draugu pulku.

Kas ir augstāka statusa cilvēki? WTF??
Nepatīkami cilvēki ar daudz draugiem??? Nopietni, draugiem?
Beidz murgot...
12.04.2024 16:27 |

Reitings 1830
Reģ: 03.11.2023
lauku bāba @ 12.04.2024 16:27

Kas ir augstāka statusa cilvēki? WTF??
Nepatīkami cilvēki ar daudz draugiem??? Nopietni, draugiem?
Beidz murgot...

Cilvēks vienkārši mēģina kaut kā pierādīt un izrēķināt kā darbojas cilvēku attiecibas.
Šis viss darbojas tikai kaut kādā Dubaijas cukurtētuku sabiedrībā 😅
12.04.2024 16:44 |

Reitings 549
Reģ: 07.04.2022
lauku bāba @ 11.04.2024 09:44
Tāpēc, ka tupa un IQ stipri zem vidējā... Tāpēc nav draugu..
Turpinājumā tavs citāts no citas diskusijas ;)
"Lidl vispār nav izvēle uz precēm un viss ir neveselīgs. Paskatijos sastāvu uz dažādiem iepakojumiem visur ir sastāvā ingredienti kas jūs ātri nonāvēs. Liekas ka lidl var tikai gaļas gabalus nopirkt un alkoholu. Un cenas tur ir tagad jau tādas pašas kā pārējos veikalos.
Eju uz Rimi ja vajag izvēli uz tomatu izstrādājumiem vai pesto mērci vai kaut kādu reto izstrādājumu vai retu sieru. Tā ikdienā visu lētāk var dabūt maxima, tikai izvēle tur mazāka kā rimi, tā kā ir grūti izvēlēties preci BEZ pievienota cukura jo tas visur klāt un indē jūs nost."

Un kas tad tajā citātā ir tik tups un ar zemu IQ? Tieši otrādāk, ļoti vieds komentārs par minēto veikalu saturu. Lidl ir tiešām otršķirīgs pēc kvalitātes piedāvājums, papilnam draņķu nopērkams. Rimi no šādiem vislabākais un respektablākais - svaigs, kvalitatīvs piedāvājums, pašmāju ražotāju Lauku labumi un citas ekstras no maziem ražotājiem, kas arī maksā dārgāk. Maxima ir prasto rajonu iemītnieku iecienīts veikals, jo lētāks, bet arī mazāk kvalitatīvs par Rimi.
Tā arī ir.
12.04.2024 17:00 |

Reitings 549
Reģ: 07.04.2022
Bet draudzenes nav, jo laikam pati maz kur apgrozies, nav hobiju. Pieraksties vienalga kādā pulciņā, būs tev kontakti un arī potenciālas draudzenes.
12.04.2024 17:02 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits