Pauluxx @ 11.04.2024 00:55Skolas laikos bija dažas draudzenes ar kurām regulāri runāju un tikos. Bet pēc vidusskolas 1 gada laikā visas izzuda. Divas aizbrauca uz ārzemēm uz neatgriešanos, cita kļuva par augstprātīgu influenceri, citām draugs ierobežo, dzima bērns un tamlīdzīgi. Augstskolā kurā gāju bija lielākā daļa vīriešu, un sieviešu maz, bija 5, bet ātri atkrita un palika tikai 1, ar kuru nerunāju, jo nebija latviete.
Tagad man jau 27 gadi bet pēdējos 7 gadus nav bijušas nevienas draudzenes, tādas draudzenes kā skolā ar kurām var par visu runāt vairs nekad nav bijušas. Nezinu vai problēma ir manī, bet ar sievietēm kurām ikdienā šad tad sarunājos nevaru sadraudzēties, viņas ir par daudz vecu vai par daudz jaunu (15 gadīgas), tādēļ ar vecākām sievietēm īpaši daudz nav par ko runāt, kā tikai ģimenes dzīves lietām... Cilvēku loks ir ĻOTI mazs ar ko esmu kontaktā tā kā izvēle nav liela.
Ir grūti tikai būt kontaktā ar vīriešiem 24/7 jo kopīgs ir maz kā un viņi grib tikai vienu lietu pamatā...
Vai pēc skolas beigām tiešām kļūst tik slikti un bezcerīgi sociālajā ziņā? Vai man vecums ir tāds, kad draudzenes tiešām vairs nekad nevar atrast, jo visas jau ir aizņemtas ar savu dzīvi?
nepatīkams cilvēks
akul12 @ 12.04.2024 15:14
Labi neaizraujamies... Dzīves patiesība, pieaugušā vecumā draudzības veido ar līdzīga vai augstāka statusa cilvēkiem... un nekāda sakara ar nepatīkamiem cilvēkiem...
Zinu ļoti nepatīkamus cilvēkus ar daudz draugiem, bet viņiem ir statuss.
Tāpat ir lādzīgi cilvēki bez statusa un krietni mazāku draugu pulku.
lauku bāba @ 12.04.2024 16:27
Kas ir augstāka statusa cilvēki? WTF??
Nepatīkami cilvēki ar daudz draugiem??? Nopietni, draugiem?
Beidz murgot...
lauku bāba @ 11.04.2024 09:44Tāpēc, ka tupa un IQ stipri zem vidējā... Tāpēc nav draugu..
Turpinājumā tavs citāts no citas diskusijas
"Lidl vispār nav izvēle uz precēm un viss ir neveselīgs. Paskatijos sastāvu uz dažādiem iepakojumiem visur ir sastāvā ingredienti kas jūs ātri nonāvēs. Liekas ka lidl var tikai gaļas gabalus nopirkt un alkoholu. Un cenas tur ir tagad jau tādas pašas kā pārējos veikalos.
Eju uz Rimi ja vajag izvēli uz tomatu izstrādājumiem vai pesto mērci vai kaut kādu reto izstrādājumu vai retu sieru. Tā ikdienā visu lētāk var dabūt maxima, tikai izvēle tur mazāka kā rimi, tā kā ir grūti izvēlēties preci BEZ pievienota cukura jo tas visur klāt un indē jūs nost."