Te, diemžēl, jāpiekrīt pēdējam komentāram. Piedod, bet Tavs "ick" saraksts liek Tev izklausīties kā nepieaugušam, bērnišķīgam snobam. Mums katram ir sava gaume attiecībā pret pretējo dzimumu un tas ir tikai normāli, ja kādai patīk atlētiskas miesasbūves vīrieši ar tumšiem matiem, bet kādai omulīgi vīrieši ar alus vēderiņu. Taču man personīgi nekad nav bijis tā, ka dēļ kaut kādām rakstura īpašībām vai izskata iezīmēm rastos riebums (jeb, Taviem vārdiem izsakoties, "ick") pret kādu cilvēku. Piedevām liela daļa no Taviem "ick" skan pēc, atvainojos, totāla idiotisma. Nepārskaitīšu visus, taču pieminēšu to "raud sieviešu priekšā". Kas tas vispār ir? Nopietni? Manuprāt, tā ir viena no vīrišķīgākajām lietām vīrietī - nebaidīšanās no savām emocijām un nebaidīšanās izrādīt savas emocijas. Visu pārējo pat komentēt negribas, īpaši jau lietas, kuras cilvēks nekādi nevar ietekmēt, piemēram, sava auguma garumu. Respektīvi, es tiešām nebrīnos par to, ka tādam cilvēkam kā Tev nav draugu, jo es tiešām negribētu būt draugos ar kādu, kurš tik banālā un stulbā veidā nosoda citus cilvēkus. No sirds ieteiktu pieaugt domāšanā un tad varbūt pievērsties jaunu draugu meklēšanai.
Bet, ja par mani, tad atcerējos, ka man tomēr ir viens "ick" un tas ir - man besī cilvēki, kuri ir spējīgi sastādīt veselu sarakstu ar neloģiskām lietām, kuras nepatīk citos cilvēkos, taču tajā pašā laikā paši nevar savest kārtībā savu dzīvi. :)