cory @ 26.03.2024 21:00Sekoju līdzi aktuālajām tendencēm caur instagram un tik tok, sekojot kontiem, kas apskata modes jaunumus un taisa 'hauls' no dažādiem veikaliem. Visas tendences savā garderobē neieviešu, tikai tās, kas man patīk un kas varētu palikt uz nedaudz ilgāku laiku, kā viena sezona. Piem. Adidas Spezial man patīk, daudz nēsāju sportiska tipa apavus, līdz ar to esmu sev iegādājusies pāri, bet sarkanās kurpes, kas tagad parādās visām ārzemju influencerēm, nav īsti man stils un uzskatu, ka dēļ spilgtās krāsas tās varētu būt vienas sezonas trends līdz ar to kaut kam tādam naudu netērēšu.
meitenes ar Aliexpress pērlēm un feiko Pradu izskatīsies dorogo bogato.
Krišjānis Kariņš @ 27.03.2024 09:38
Pat ja tā Prada ir īsta, šādi zīmoli cilvēka izskatu tagad jau padara lētāku nevis dārgāku. Jo daudziem ir asociācija ar šādiem cilvēkiem ar sliktu gaumi, kas saģērbjas brendu logo no galvas līdz kājām, uzpumpē lūpas, nokrāso matus nepiemērotā krāsā utt.
Man ir atsevišķas brendu lietas, bet bez redzamiem logo, jo godīgi sakot būtu kauns to nēsāt.
LuckyStrike @ 27.03.2024 09:09Piekrītu Z.Gailei, elegance ir zudusi, vai ir nevietā.
Dīvainas ir tās pārpucējušās meičas OldMoney stilā, absolūti neatbilstoši situācijai, piem., ekskursijā uz purva taku vai jūru brauc lakādas zābaciņos, pērļu virtene ap kaklu un Kardašjanas frizūra ? Vai kad frizieres un uzaču zīmētājas saģērbjas ofisa stilā, Chanel žaketītē.
Modei baigi nesekoju, ikdienā vairāk smart casual. Nezinātājs nepateiks, cik dārga ir mana jaka vai soma. Bet meitenes ar Aliexpress pērlēm un feiko Pradu izskatīsies dorogo bogato.
Merilda @ 27.03.2024 09:46
Man aksesuāri ir akcents, es labprāt ielieku kādu Celine, ysl jostu kā akcentu, tas mazais logo neko tur dorogo bogato nepadara. Nezinātājs nemaz nezinās to Celine logo, cik tas ir neuzkrītošs. Tāpat ar somām, saulesbrillēm.
mrthkjj @ 27.03.2024 09:52Modes tendencēm līdzi nesekoju, jo ģērbjos klasiski eleganti ar melnu pieskaņu. Darbā tās ir žaketes, kokteiļkleitas, papēži vai zābaki, ārpus darba- mežā sportiski, mājās legingi un tunikas. Patīk būt apģērbtai tā, ka jebkurā mirklī mani var pārsteigt un es nekaunētos par savu izskatu.
Tāpat mans stils ir universāls, es varu no darba pa taisno uz teātri aiziet, vai uz mežu pastaigā, jo tērps ir brīvs, ērts un pielāgojams. Nekad neesmu super pārpucējusies, nekad neesmu noskrandusi, vai super comfy hūdijā.