annnux @ 13.03.2024 15:32@Jupiter, super - paldies, noteikti palasīšu! Neesmu te biežs viesis.. ;)
Nu es īsti tam neticu. Es neesmu tā īsti pat apdomājis, kā būtu, ja man būtu draudzene ar kuru es pavadītu savu laiku, runātos and so on. Man vairāk prasās attiecības un meitene ar kuru es varu ne tikai to, bet gan daudz, daudz vairāk :D😉annnux @ 13.03.2024 15:27Kā Jums šķiet, vai šāda draudzība ir iespējama? Vai tomēr kādā brīdī no kāda puses sekos kas vairāk? Un ja sekos, vai draudzība tiks sabojāta?
Brīvības iela @ 16.03.2024 17:21Man arî bija draugs, kurš man sākuma domāju, ka būsim tikai draugi, bet beigas vins man patika patika patika tā ka bija tik gruti noslēpt, jo visi prasīja “Tev viņš patik???” Bet simpātijas bija 1 menesi, jo tad laikam krita rozā brilles un redzeju tos mīnusus ar kuriem es negribēju sadzīvot, beidzas draudzība, bet reizi 8 mēnešos kko parunājam un bet simpātijas nav nekādas vairak. Nesen man pašai par brīnumu viņš man uzrakatija vai es varu satikties ar viņu kaut kāda datuma es teicu jā. Satikāmies es pradu “kādēļ gribēji tikties ?” “Viņš tapat vien “. Es domāju nu labi. Tad viņam zvanīja telfons un draugs viņam prasa kko, bet es nedzirdēju, dzirdēju tikai to ka viņš saka “ja man gribējās to meiču satikt .” Bija jauki dzirdēt to (ka jau meitenēm )No vienas puses varbūt viņš man vēl varētu patikt , bet no otras es redzu tos treknos mīnusus ( pārmērīgais alkohols un biežā narkotiku lietošana, biežā mood maiņa, neredz sevi lietas ko uzlabot, ka tikai aprunāt un nolikt citus .) bet ja neskatamies uz so tad man trakoti patik tas ka viņš zin mani un spēj būt jauks:)
Tev skauž, ka kādu var iekārot arī 50 gados? 😁Ragana @ 14.03.2024 19:24Ir konkrēti piemēri. Bija savulaik grupiņa jaunības gados, trenējās kopā. 20-30 gadus viens otram vajadzīgi nebija, kāds ar kādu reizēm kontaktējās. Tad vienai vecenei, kuru neviens nedrāž uznāca pusmūža krīze un izdomāja savākties kopā, veco labo laiku vārdā. Tā nu tajā barā arī pastāv starp visiem sieviešu - vīriešu draudzība un viss jau būtu kārtībā, ja daža laba neturpinātu domāt, ka viņa vēl aizvien ir pamatskolas zvaigznīte savos 50 gados. Zinu, ka tagad projicēju vienkārši savu naidu, bet nesaprotu šo komandas garu, kā var sēdēt un tusēt, vienmēr muldēt par to, kā zāle bija zaļāka 1980. gadā. Vecā, labā, zaļā zāle. Pusplikiem sēdēt kublā, izlikties, ka zemāk par zodu neviens neko neredz. Tādās satikšanās reizēs viņiem laiks nerit uz priekšu, tikai atpakaļ.
LuckyStrike @ 16.03.2024 17:40Tev skauž, ka kādu var iekārot arī 50 gados? ?