Latvian pagan @ 18.04.2024 09:58
Cik es saprotu, tu esi gatava gulties zem Krievijas zaldāta un laizīt viņam pautus. Bet es nē. Te nu mums ir dažādas domas, un viedokļi dalās.
Latvian pagan @ 18.04.2024 10:12
Tavs viedoklis ļoti ērti pārklājas ar Kremļa TV kanālu propagandu un propagandas vēstījumiem. Elīzīte12345, tu vari nolikt svecīti Krievu pareizticīgo baznīcā par kara noziedznieku, Bībeles viltus Dieva kalpu Vladimiru Gundjajevu. Tikai svecīti liec za upokoj (krieviski: за упокой) kājām gaisā un aizdedz no aizmugurējā gala. Vari pie reizes noskaitīt Krievu pareizticīgo baznīcā Tēvreizi ačgārnā secībā un pateikt: ‘’Vladimir Gundjajev, mirsti!’’. Tālāk nomet sauju sīknaudas pie pareizticīgo baznīcas vārtiem un pasaki: ‘’Uplačeno!’’ (krieviski: уплачено).
Elīzīte12345 @ 18.04.2024 11:34
Nē. Es, atšķirībā no Tevis, esmu gatava izdzīvot. Starp citu, kāpēc Tu vēl neesi frontes priekšgalā, ja jau tik ļoti gribi mirt?
Elīzīte12345 @ 18.04.2024 11:38
Es neesmu pareizticīgā un, atšķirībā no Tevis, smadzeņu "skalošanas" kasti neskatos. Kaut kā šķita, ka mūsu saruna būs saturīga, bet, acīmredzot, Tev jau sāk aptrūkties argumenti. Turpini vien slavināt cilvēku genocīdu! Neaizmirsti arī atdot savu algu nākamreiz, kad ziedos ieroču piegādei, lai genocīds turpinātos.
Latvian pagan @ 18.04.2024 12:03
Krievi man uzdod to pašu jautājumu, kad es rakstu Vladimira Putina diktatūru nosodošus un atmaskojošus komentārus. Un krievi netraucēti demonstrē, cik ļoti atbalsta diktatora Vladimira Putina uzsākto karu Ukrainā. Jo krievi ir krievi… Krievs tā ir diagnoze.
Varu piebilst, ka pastāv noteikti ierobežojumi Latvijas pilsoņu dienēšanai Ukrainas armijā. Citēju: ‘’Brīvprātīgajiem, kuri vēlas stāties Ukrainas bruņoto spēku jaundibinātajā Starptautiskajā teritoriālās aizsardzības bataljonā, jāvēršas Ukrainas vēstniecībā Latvijā. Vienlaikus Aizsardzības ministrija un NBS aicina pilsoņus pirms iesaistīšanās aktīvā karadarbībā Ukrainā ļoti nopietni izvērtēt savas militārās zināšanas un iemaņas, kuras miera apstākļos ir iespējams iegūt, sākot dienestu Latvijas bruņotajos spēkos. NBS norāda, ka profesionālā dienesta karavīriem un zemessargiem, kuriem ir spēkā līgums par dienestu NBS, dalība citas valsts bruņotā konfliktā nav atļauta.’’. Es neesmu karavīrs. Esmu bioloģijas students. Bet es varu atbalstīt Ukrainu ar simbolisku ziedojumu.
Iegūts no: https://www.la.lv/cik-latviesi-sobrid-pieteikusies-karot-ukrainas-armijas-puse
Latvian pagan @ 18.04.2024 12:06
Kara noziedznieks un Bībeles viltus Dieva kalps Vladimirs Gundjajevs ir savā amatā kopš 2009. gada 1. februāra. Respektīvi, 15 gadus. Tātad tu internetu lieto, bet ziņas neklausies un nelasi konsekventi 15 gadus pēc kārtas.
Elīzīte12345 @ 18.04.2024 12:06
Derēs. Par nabaga daunīšiem, kurus viņi sūta kara zonā, noteikti būsi efektīvāks.
Elīzīte12345 @ 18.04.2024 12:11
Saku, ka pirmo reizi dzirdu šo uzvārdu. Pirms kovida televizoru skatījos, bet ne reizi nedzirdēju šo uzvārdu. Vēlreiz atkārtošos. Es esmu kristiete. Man visas Tavas pareizticības, pagānismi utt. neinteresē, jo tās ir sātana reliģijas.
Elīzīte12345 @ 18.04.2024 12:11
Saku, ka pirmo reizi dzirdu šo uzvārdu. Pirms kovida televizoru skatījos, bet ne reizi nedzirdēju šo uzvārdu. Vēlreiz atkārtošos. Es esmu kristiete. Man visas Tavas pareizticības, pagānismi utt. neinteresē, jo tās ir sātana reliģijas.
Latvian pagan @ 18.04.2024 12:12
Tu cilvēkus, kuri cīnās par savu dzimteni (domāts Ukrainu) sauc par daunīšiem, bet Krievijas armiju, kura ir iebrukusi Ukrainā, tu nosodīt neesi spējīga. Latviski tu televizoru neskaties, krieviski toties gan.
Latvian pagan @ 18.04.2024 12:17
Tu esi it kā kristiete, bet neorientējies kristietības vēsturē. ??
Latvian pagan @ 18.04.2024 12:15
Bet Sātans mājo tikai ābramiskajās reliģijās. Pareizticība ir otra vecākā kristietības konfesija. Tātad tu uzskati kristietību par sātanismu?
Elīzīte12345 @ 18.04.2024 12:20
Nē. Es runāju tieši par cilvēkiem ar atpalicību, kurus sūta frontes priekšgalā. Tās ir šausmas!
Latvian pagan @ 18.04.2024 12:27
Bet tu saki, ka ziedot Ukrainas armijai nevajag un ka Ukrainas aizstāvji ir daunīši. Tu to pati teici. Bet par Krievijas armiju tu nepateici neviena slikta vārda. Visa tava mēļošana grozījās ap Ukrainu.
Elīzīte12345 @ 18.04.2024 12:20
Nē. Es runāju tieši par cilvēkiem ar atpalicību, kurus sūta frontes priekšgalā. Tās ir šausmas!
Latvian pagan @ 18.04.2024 10:12
Tavs viedoklis ļoti ērti pārklājas ar Kremļa TV kanālu propagandu un propagandas vēstījumiem. Elīzīte12345, tu vari nolikt svecīti Krievu pareizticīgo baznīcā par kara noziedznieku, Bībeles viltus Dieva kalpu Vladimiru Gundjajevu. Tikai svecīti liec za upokoj (krieviski: за упокой) kājām gaisā un aizdedz no aizmugurējā gala. Vari pie reizes noskaitīt Krievu pareizticīgo baznīcā Tēvreizi ačgārnā secībā un pateikt: ‘’Vladimir Gundjajev, mirsti!’’. Tālāk nomet sauju sīknaudas pie pareizticīgo baznīcas vārtiem un pasaki: ‘’Uplačeno!’’ (krieviski: уплачено).
chihiro @ 18.04.2024 12:44
Pierādījumi?
chihiro @ 18.04.2024 12:44
Pierādījumi?
Džinga @ 18.04.2024 12:48
Elīzītim nekad nav bijuši pierādījumi, kas meklējami ārpus follija cepurīšu mājaslapām, nepievērs uzmanību.
Dažreiz pat liekas, ka tam cilvēkam maksā. Jo viens ļoti līdzīgs šeit reiz darbojās pirms vēlēšanām un pēc tam momentā pazuda.
chihiro @ 18.04.2024 12:47
Elīzīte ir trollis, bet aiz katra troļļa stāv cilvēks.. nebrīnītos, ja šī pati Elīzīte sociālo tīklu komentāros būtu tas, ko dēvē par krievu botiem.
Tūkstoš plusu tavam viedoklim šajā diskusijā, Latvian pagan.