Sarma mētājas ar jēdzieniem nevietā. Līdzatkarība ir kaut kas pilnīgi cits.Mairita24 @ 25.02.2024 15:55
Kas tas ir? Ka man ir atkarība no viņa vai kā tas izpaužas?
Kur bija minēts, ka dzīvo kopā?Kenty @ 25.02.2024 17:04Lasīju visus komentārus,rakstīšu atsevišķi.
1.Kāpecneprasi aci pret aci,interesējošo jautājumu,bet sarakstēs?
2 Kur tas 48 h bija,ja jūs dzīvojat kopā?
"3 gadus kopā."Manuprāt kopdzīve kautkāda ir tad.Ja es kļūdos, tad atvainojos.Jupiter @ 25.02.2024 17:05Kur bija minēts, ka dzīvo kopā?
Mairita24 @ 25.02.2024 15:55
Kas tas ir? Ka man ir atkarība no viņa vai kā tas izpaužas?
Es tā vispārīgi izteicos. Vienkārši zinu, ka ignorēšana nekad nav risinājums, jo kaut ko atrisināt var tikai izrunājoties.SarmaD @ 25.02.2024 10:01
Sāksim ar to ka tam viņas draugam autore nemaz nav svarīga.
Mairita24 @ 26.02.2024 10:28Man nāk smiekls par te dažām pārgudrajām. ? Es ar cilvēku esmu attiecībās 3 gadus. 3 gadus mēs katru dienu sazvanamies, sarakstamies, tiekamies vienmēr 4x nedēļā (darba, studiju, dzīvesvietas dēļ), bet pēkšņi viņš pazūd uz 48h, sāk ignorēt, nedot nekādu ziņu. Nopietni domājat, ka es nesākšu uztraukties? Man nesāksies stress? Kas tas par uzskatu, ka ja jūs esat tikai 3 gadus kopā un jums nav bērnu un īpašumu, tad tās nav attiecības, attiecības ir tikai 10+ gadi un blablabla. Ziniet, citiem tie 10+ gadi nav nekādas attiecības, bet dzīvo kopā kā kaimiņi, tāpēc nevajag tā vērtēt, ka 3 gadi nav attiecības. Un pirms ignorēšanas mums nebija nekāda strīda un vispār pa 3 gadiem nav bijis neviens liels strīds, lai es būtu viņam izbesījusi pēkšņi, tāpēc sāka ignorēt, kā te dažas saka. Un par tām meitenēm. Viņam instagramā regulāri parādās jaunas, bet es pirmo reizi pajautāju un jautāju mierīgi bez uzbraucieniem. Un "emocionāla izvarošana" es rakstīju, nevis fiziska. Ka tu sāc cilvēku pēkšņi ignorēt, lai gan tikko viss bija labi. Cilvēks ir panikā, uztraucas par tevi, vai tev viss labi, uztraucas, kas ne tā, neko nesaprot. Tie ir drausmīgi pārdzīvojumi.
ja jau tiekaties,kāpēc nevar aci pret aci paprasīt,par tām meičām?Caur sarakstēm un zvaniem,tas var izklausīties,kā uzbrukums.Katram tā domāšana savādāka.Kāds izvēlas pārtraukt,uz laiku izskaidrošanos,lai nesarunātu liekas muļķības.Tajā pašā laikā, tu zvani raksti bez apstājas gandrīz,un paildzini to brīdi.Jo uzskata,ka neesi pietiekami nomierinājusies,lai vestu sarunas,Tā ka ķēdes reakcija..Viens doma vienu ,otrs otru.Un beigās sanāk ,kas sanāk.Pie tam tavas trauksmes,jāmeklē cēlonis ātrāk,sistēma ir pietiekami noslogota bijusi,lai reaģētu uz vienu strīdu tāda veidāMairita24 @ 26.02.2024 10:28Man nāk smiekls par te dažām pārgudrajām. ? Es ar cilvēku esmu attiecībās 3 gadus. 3 gadus mēs katru dienu sazvanamies, sarakstamies, tiekamies vienmēr 4x nedēļā (darba, studiju, dzīvesvietas dēļ), bet pēkšņi viņš pazūd uz 48h, sāk ignorēt, nedot nekādu ziņu. Nopietni domājat, ka es nesākšu uztraukties? Man nesāksies stress? Kas tas par uzskatu, ka ja jūs esat tikai 3 gadus kopā un jums nav bērnu un īpašumu, tad tās nav attiecības, attiecības ir tikai 10+ gadi un blablabla. Ziniet, citiem tie 10+ gadi nav nekādas attiecības, bet dzīvo kopā kā kaimiņi, tāpēc nevajag tā vērtēt, ka 3 gadi nav attiecības. Un pirms ignorēšanas mums nebija nekāda strīda un vispār pa 3 gadiem nav bijis neviens liels strīds, lai es būtu viņam izbesījusi pēkšņi, tāpēc sāka ignorēt, kā te dažas saka. Un par tām meitenēm. Viņam instagramā regulāri parādās jaunas, bet es pirmo reizi pajautāju un jautāju mierīgi bez uzbraucieniem. Un "emocionāla izvarošana" es rakstīju, nevis fiziska. Ka tu sāc cilvēku pēkšņi ignorēt, lai gan tikko viss bija labi. Cilvēks ir panikā, uztraucas par tevi, vai tev viss labi, uztraucas, kas ne tā, neko nesaprot. Tie ir drausmīgi pārdzīvojumi.
Mairita24 @ 26.02.2024 10:28Man nāk smiekls par te dažām pārgudrajām. ? Es ar cilvēku esmu attiecībās 3 gadus. 3 gadus mēs katru dienu sazvanamies, sarakstamies, tiekamies vienmēr 4x nedēļā (darba, studiju, dzīvesvietas dēļ), bet pēkšņi viņš pazūd uz 48h, sāk ignorēt, nedot nekādu ziņu. Nopietni domājat, ka es nesākšu uztraukties? Man nesāksies stress? Kas tas par uzskatu, ka ja jūs esat tikai 3 gadus kopā un jums nav bērnu un īpašumu, tad tās nav attiecības, attiecības ir tikai 10+ gadi un blablabla. Ziniet, citiem tie 10+ gadi nav nekādas attiecības, bet dzīvo kopā kā kaimiņi, tāpēc nevajag tā vērtēt, ka 3 gadi nav attiecības. Un pirms ignorēšanas mums nebija nekāda strīda un vispār pa 3 gadiem nav bijis neviens liels strīds, lai es būtu viņam izbesījusi pēkšņi, tāpēc sāka ignorēt, kā te dažas saka. Un par tām meitenēm. Viņam instagramā regulāri parādās jaunas, bet es pirmo reizi pajautāju un jautāju mierīgi bez uzbraucieniem. Un "emocionāla izvarošana" es rakstīju, nevis fiziska. Ka tu sāc cilvēku pēkšņi ignorēt, lai gan tikko viss bija labi. Cilvēks ir panikā, uztraucas par tevi, vai tev viss labi, uztraucas, kas ne tā, neko nesaprot. Tie ir drausmīgi pārdzīvojumi.
JekaterinaKaterina @ 26.02.2024 11:50
Kā Tev pieklājīgāk pateikt, lai Tu saprastu? Ja cilvēks grib/uzskata par vajadzīgu atbildēt, tad jau pēc pirmā zvana/ziņas da kaut vai sapulcē/uz poda/pie stūres atbildēs. Kāpēc ir jāraksta un jāzvana n-tās reizes un sevi jāpazemo, ja redzi, ka izlasa un neatbild? Ko dod tas, ja to pašu jautājumu uzdod 20 nevis vienu reizi? Viņš NEGRIB at Tevi diskutēt, neuzskata par vajadzīgu un viņam nospļauties. Viņš nav nedz reanimācijā, nedz citplanētiešu nolaupīts, bet NEGRIB atbildēt. Ja man kāds sāktu nest smadzenes par to, ka es momentā neatbildu uz ziņu, atsūtot 20 ziņas, es to cilvēku aizsūtītu pie galvas daktera. Un ja drāma ir par kaut kādiem sekotājiem IG, tad pieaudziet abi divi. Ja kāds sāktu analizēt manu IG profilu un to, kam es sekoju, es arī aizsūtītu pie galvas daktera. Gribu skatīties uz Moschino modeli, kurš reklamē vīriešu stringus, vai uz arābu šeihu, kurš staidzina tīģeri, skatos.
JekaterinaKaterina @ 26.02.2024 11:50
Kā Tev pieklājīgāk pateikt, lai Tu saprastu? Ja cilvēks grib/uzskata par vajadzīgu atbildēt, tad jau pēc pirmā zvana/ziņas da kaut vai sapulcē/uz poda/pie stūres atbildēs. Kāpēc ir jāraksta un jāzvana n-tās reizes un sevi jāpazemo, ja redzi, ka izlasa un neatbild? Ko dod tas, ja to pašu jautājumu uzdod 20 nevis vienu reizi? Viņš NEGRIB at Tevi diskutēt, neuzskata par vajadzīgu un viņam nospļauties. Viņš nav nedz reanimācijā, nedz citplanētiešu nolaupīts, bet NEGRIB atbildēt. Ja man kāds sāktu nest smadzenes par to, ka es momentā neatbildu uz ziņu, atsūtot 20 ziņas, es to cilvēku aizsūtītu pie galvas daktera. Un ja drāma ir par kaut kādiem sekotājiem IG, tad pieaudziet abi divi. Ja kāds sāktu analizēt manu IG profilu un to, kam es sekoju, es arī aizsūtītu pie galvas daktera. Gribu skatīties uz Moschino modeli, kurš reklamē vīriešu stringus, vai uz arābu šeihu, kurš staidzina tīģeri, skatos.