Mūc no tāda ! Sāc ar to ka ignorē tagad tu viņu !Mairita24 @ 24.02.2024 23:33Ignorēšana sākās pēkšņi un pirmo reizi. Atver visas manas ziņas un neatbild, spiež nost manus zvanus. Bet nav teicis, ka vēlētos šķirties.
MR @ 25.02.2024 10:00Tas nav pareizi, jo nevajag svarīgam cilvēkam ko tādu nodarīt
Mairita24 @ 24.02.2024 23:33Ignorēšana sākās pēkšņi un pirmo reizi. Atver visas manas ziņas un neatbild, spiež nost manus zvanus. Bet nav teicis, ka vēlētos šķirties.
var ,un vajag ! Ja tik ļoti jau esi atkarīga ka veselība pat sašķobās. Trīs gadi nav 23..Ignorē,neļauj sevi palikt zem viņa tupeles par kājslauķi.Mairita24 @ 25.02.2024 11:02
Ignorēšana ir notikusi pirmo reizi. Protams, ka es tādu izturēšanos pret sevi atkārtoti nepieļaušu. Man galva sāp, vēders sāp, apetītes nav, drausmīga sajūta, bet es vēlos noskaidrot ignorēšanas iemeslu, tā neziņa ir mokoša. Tomēr 3 gadus jau kopā. Nevar tā kā ar nazi nogriezt.
Uhhhh.... Kad iestājas sajūta, ka tik daudz jau ieguldīts attiecībās un negribās pamest, jo laiks ieguldīts - tev nešķiet, ka tas ir tieši brīdis, kad cilvēks sāk rādīt savu īsto seju zinot, ka tu negribēsi iet uzreiz prom? Un varbūt viņš ignorē nevis lai manipulētu, bet jo ir sapratis, ka ir kaut kas, ar ko viņš negrib sadzīvot un tiešām negrib ar tevi vairs runāt?Mairita24 @ 25.02.2024 11:02
Ignorēšana ir notikusi pirmo reizi. Protams, ka es tādu izturēšanos pret sevi atkārtoti nepieļaušu. Man galva sāp, vēders sāp, apetītes nav, drausmīga sajūta, bet es vēlos noskaidrot ignorēšanas iemeslu, tā neziņa ir mokoša. Tomēr 3 gadus jau kopā. Nevar tā kā ar nazi nogriezt.
Mairita24 @ 25.02.2024 11:02
Mairita24 @ 25.02.2024 11:02
"netrako"??? haaaaa tagad viņš to pagriezīs tā, ka tā ir tava vaina, ka tu slikti jūties un tu vienkārši esi pārāk "jūtīga". Tā gan ir tipiska manipulēšana. Izliksies, ka nekas TĀDS jau nenotika, lai arī ļoti labi zina, ko dara.Mairita24 @ 25.02.2024 11:49Viņš man tikko uzraksta "Ko tik daudz ziņas un neatbildēto zvanu? Netrako, man vienkārši laiks nebija." Tāds nelietis... Pa 48h nebija 30sekunžu, lai padotu jebkādu ziņu. Es nolēmu neatbildēt un klusēt, lai arī cik grūti tas nebūtu. Es nevēlos vēlreiz šīs vēdersāpes, galvassāpes, apetītes zudumu.
JekaterinaKaterina @ 25.02.2024 12:01Un kāpēc jāraksta n-tās ziņas un n-tās reizes jāzvana? Nepietiek ar vienu ziņu vai zvanu? Ja gribēs, tad atbildēs, ja neatbild, tādad negrib atbildēt. Jums ir laulība, bērni un īpašumi, kas jādala? Tad varētu trakot. Nevis dēļ kaut kāda draudziņa dēļ, ar kuru dalīta gulta. Atradusi kā priekšā līst uz vēdera.
Tu nedrīksti būt atkarīga no otra cilvēka . Tas ir ne vien toksiski,bet bojās dzīvi .Otrs nav tavas laimes avots ,un otra dēļ nav jāpieļauj ka pat fiziski paliek slikti .Mairita24 @ 25.02.2024 11:49Viņš man tikko uzraksta "Ko tik daudz ziņas un neatbildēto zvanu? Netrako, man vienkārši laiks nebija." Tāds nelietis... Pa 48h nebija 30sekunžu, lai padotu jebkādu ziņu. Es nolēmu neatbildēt un klusēt, lai arī cik grūti tas nebūtu. Es nevēlos vēlreiz šīs vēdersāpes, galvassāpes, apetītes zudumu.
Uz vēdera līst nevajag, protams, bet cilvēkam taču ir jūtas. Lai pārdzīvotu un justos slikti, kad ignorē, nav jābūt precētam.JekaterinaKaterina @ 25.02.2024 12:01Un kāpēc jāraksta n-tās ziņas un n-tās reizes jāzvana? Nepietiek ar vienu ziņu vai zvanu? Ja gribēs, tad atbildēs, ja neatbild, tādad negrib atbildēt. Jums ir laulība, bērni un īpašumi, kas jādala? Tad varētu trakot. Nevis dēļ kaut kāda draudziņa dēļ, ar kuru dalīta gulta. Atradusi kā priekšā līst uz vēdera.