law7 @ 23.02.2024 12:44
Visvairāk slikto puišu ir cietumā. Ne visiem, bet absolūtam vairumam no viņiem līdz pārliecinātiem vīrišķīgiem vīriešiem ar mugurkaulu un viedokli ir kā līdz mēnesim. Tie vīrišķīgie sliktie puiši ir vairāk tāds romantizēts iedomu tēls, kas balstīts uz nelielu, iespējams, pamanamāko daļu slikto puišu.
Savukārt tipiskie slikto puišu koncentrēšanās vietā ir mazspējīgi, mazizglītoti, vāja rakstura, no narkotikām vai alkohola atkarīgi kadri. Vienlaikus no viņiem ir kaut kāda mutīgāka daļa, kas prot veikli izlikties, uzdoties par labākiem, nekā viņi ir.
Lovisa @ 23.02.2024 13:11
Mēs acīmredzot ļoti dažādi interpretējam vārdu salikumu "sliktais puisis". Šaubos, vai ir kāda, kura, sakot, ka viņai patīk sliktie puiši, ar to domā cietumniekus, noziedzniekus un narkomānus.
Man jau likas, ka no čaļa skatapunkta tas sliktaks puisis ir jebkurš, kurš nav viņš pats. 😅
Bet runājot par iepazīšanās portāliem, tad vislabāk ir ielikt īsu un kodolīgu aprakstu par sevi (vecums, auguma garums, nodarbošanās sfēra, hobiji, brīvā laika pavadīšanas preferences
Sisja @ 23.02.2024 13:50
Respektīvi, cik pelna un kādas izklaides šis taisās piedāvāt, nice try…
Sliktie čaļi sievietēm izraisa spēcīgas emocijas. Redzi, nice guy vadās pēc loģiskuma un domā, ka sieviete vēlas visu to, kas pēc loģikas būtu pareizi un patīkami, visu viņām atvieglojot, tādā veidā ir gatavi viņu priekšā izklāties un izdabāt. Bet sievietēm zemapziņā nevajag tikai patīkamo, patiesībā viņas tas pat garlaiko, bet gan vajag emocijas, un arī negatīvas emocijas ir emocijas. Tāpēc arī viņas pinas ar krāpējiem, sitējiem utt. Prātā viņas saprot, ka tas nav pareizi, bet šī atkarība pret emocijām ņem virsroku, un tieši to šie sliktie puiši prot sagādāt.
Džinga @ 23.02.2024 13:54
Tu runā par sievietēm ar bērnības traumām, nevis parastu, vidējo sievieti, kas meklē normālas attiecības.
Diabolus @ 23.02.2024 09:06Viens vārds: harisma.
Bet es nesaprotu, tā ir kaut kāda jaunā sērga, ka puikas ir apvainojušies uz visu pasauli, vai te atkal uzdarbojas jau bēdīgi slavenais Kristaps no Dobeles?
Sisja @ 23.02.2024 14:08
Nē, tāda ir sievietes daba. Tās, kas meklē normālas attiecības, tās parasti arī ātri atrod. Pārējās ilgmeklētājas pašas nezin ko grib, neapzināti meklē kādu čakaru, kas apstiprina manu iepriekšējo komentāru, vai arī ir pilnīgi delusional par savu reālo situāciju un otras puses ekspektācijām.
akul12 @ 23.02.2024 19:50Vai labais puika ir gatavs meiteni precēt un taisīt bērnus? Jeb gaidīs 3000 algu? ?
Domāju, ka 30 gados nevienai nevajag labo draudziņu, kurš nav gatavs ģimenei!
Sisja @ 23.02.2024 19:59
Bet tie sliktie puikas jau nekad arī nav gatavi, tur arī tas āķis, ka redziet, neviena nevar viņu sasiet, bet ES to izdarīšu. Tad sataisa bērnus, un saprot, ka šos tomēr nevar sasiet, jo ir pofigisti pa dzīvi un nozūd tālēs zilajās, atstājot vienas ar bērniem. Un tad viņas meklē tādus kā autoru, jo beidzot esot sapratušas, ka tie ir tie īstie vīrieši. Un te nu mēs nonākam pie kārtējā simpu stāsta. Šī taču ir standarta dzīves klasika.
Sisja @ 23.02.2024 13:50
Respektīvi, cik pelna un kādas izklaides šis taisās piedāvāt, nice try…
Sliktie čaļi sievietēm izraisa spēcīgas emocijas. Redzi, nice guy vadās pēc loģiskuma un domā, ka sieviete vēlas visu to, kas pēc loģikas būtu pareizi un patīkami, visu viņām atvieglojot, tādā veidā ir gatavi viņu priekšā izklāties un izdabāt. Bet sievietēm zemapziņā nevajag tikai patīkamo, patiesībā viņas tas pat garlaiko, bet gan vajag emocijas, un arī negatīvas emocijas ir emocijas. Tāpēc arī viņas pinas ar krāpējiem, sitējiem utt. Prātā viņas saprot, ka tas nav pareizi, bet šī atkarība pret emocijām ņem virsroku, un tieši to šie sliktie puiši prot sagādāt.
Bet tie sliktie puikas jau nekad arī nav gatavi, tur arī tas āķis, ka redziet, neviena nevar viņu sasiet, bet ES to izdarīšu. Tad sataisa bērnus, un saprot, ka šos tomēr nevar sasiet, jo ir pofigisti pa dzīvi un nozūd tālēs zilajās, atstājot vienas ar bērniem. Un tad viņas meklē tādus kā autoru, jo beidzot esot sapratušas, ka tie ir tie īstie vīrieši. Un te nu mēs nonākam pie kārtējā simpu stāsta. Šī taču ir standarta dzīves klasika.
SarmaD @ 23.02.2024 20:07
Es saprotu ka katrai "sliktais puisis" ir kaut kas savs. Man, piemēram, tas noteikti nav tāds, kuru ar varu jātur attiecībās, kuru jāvelk ārā no mentenes, kuru pieturēt ar bērnu un cerēt, ka labosies. Sliktais puika manuprāt ir tāds vīrišķīgs vīrietis ar savu nostāju par lietām (nejaukt ar stūrgalvību), gudrs, pašpietiekams, tādu kuru nevar likt rāmjos, tai pat laikā viņš savai sievietei atradīs laiku, veidu kā būt klāt. Vīrietis, kuram jāļauj dzīvot savu ritmu,
sievietei jābūt klātesošai, atbalstošai, jāuzticas viņa mītajai takai, ko šāds vīrietis vienmēr pierādīs par labu esam, jo zina ko dara, tapēc sievietei šādam vīrietim nav grūti sekot, ļaut lai vada.
sierakuuka @ 23.02.2024 20:34
Autors rakstīja ko viņš ar to saprot - plātīšanās (narcisisms), melošana, krāpšana u.tml.
Ja sliktos definē uzskaitot kaudzi labu īpašību, tad jautājums vai saproti vārda "slikts" nozīmi.
Sliktie puiši ir tie, ar kuriem ir interesanti, bet visu laiku drāma un spriedze, vētrainas attiecību skaidrošanas un pēc tam klēpis ar rozēm, parasti toksiskie tipiņi, narcisi un tamlīdzīgie.SarmaD @ 23.02.2024 20:07
Es saprotu ka katrai "sliktais puisis" ir kaut kas savs. Man, piemēram, tas noteikti nav tāds, kuru ar varu jātur attiecībās, kuru jāvelk ārā no mentenes, kuru pieturēt ar bērnu un cerēt, ka labosies. Sliktais puika manuprāt ir tāds vīrišķīgs vīrietis ar savu nostāju par lietām (nejaukt ar stūrgalvību), gudrs, pašpietiekams, tādu kuru nevar likt rāmjos, tai pat laikā viņš savai sievietei atradīs laiku, veidu kā būt klāt. Vīrietis, kuram jāļauj dzīvot savu ritmu,
sievietei jābūt klātesošai, atbalstošai, jāuzticas viņa mītajai takai, ko šāds vīrietis vienmēr pierādīs par labu esam, jo zina ko dara, tapēc sievietei šādam vīrietim nav grūti sekot, ļaut lai vada.
SarmaD @ 23.02.2024 20:38
Tapēc saku, ka katrs to definē pa savam. Vispār sev blakus nezinu nevienu sievieti, kura saietas ar zagli jebko ko viņš tur vel uzskaitija. Tās tādas iedomas, manuprāt, lai attaisnotu to, ka pats losis.
Pilgrim @ 23.02.2024 20:40Sliktie puiši ir tie, ar kuriem ir interesanti, bet visu laiku drāma un spriedze, vētrainas attiecību skaidrošanas un pēc tam klēpis ar rozēm, parasti toksiskie tipiņi, narcisi un tamlīdzīgie.
Pievelk tās meitenes, kuras uzaugušas ar traumu, pieradušas pie tādiem kāpumiem un kritumiem, vētrām ģimenē.
Ar labo puiku, kaimiņu botāniķi viņai nebūs labi, jo dzīve pārāk mierīga, viņš viņu mīl stabili un nesatricināmi, visa pietiek, nav par ko cīnīties, nav ar ko cīnīties.
Un viņa to stabilo, labo dzīvi nevar izturēt, viņai vajag puņķus un asaras, to, pie kā pieradusi savā disfunkcionālajā bērnības ģimenē, lūgties mīlestību, diedelēt uzmanību, piedot visu, jo viņš nopirks 120 rozes un "viņš taču mani tā mīl!"
Nedomāju negatīvi to botāniķi, bet nu doma skaidra.sierakuuka @ 23.02.2024 20:48
Piekrītu, izņemot to, ka labie vīrieši ir uzreiz botāniķi.
Manuprāt, labie vīrieši/sievietes ir vienkārši emocionāli stabili, bez psiholoģiskām problēmām, dzīves vērtības ir nopietnas, un tādiem cilvēkiem vienkārši nav pa ceļam ar tādiem drāmu taisītājiem no zila gaisa. Jo tās drāmas bieži arī ir no nekā. Vai no tā, ka cilvēks pats smagi salaiž kaut ko dēlī. Tāpēc arī rakstīju, ka diez vai pats autors skatās uz tām "labajām sievietēm", ja jau redz kā viņas visas skrien pēc sliktajiem.