Visu laiku prasījos vecākiem iet uz vidusskolu, lai kļūtu par ārstu, kaut gan man tikai 9. klasē ieinteresēja anatomija, bet tai pašā laikā biju prātojusi mācīties par pavāru un tādā veidā uzsākt biznesu.
Esot pašlaik vidusskolā, sapratu, ka tiešām nevēlos būt ārsts un man ļoti nepatīk skolotāji un skolēni. Esmu pievērsusies vairāk ēst gatavošanai un sava biznesa plāna realizēšanai nākotnē taču tagad ir ļoti liela vēlme iet uz RTRIT (tehnikumu), lai apgūtu pavāra profesiju. Vecāki šo zin, bet pāriešanu uz tehnikumu atbalsta tikai mamma, bet tētis ir kategoriski pret, jo uzskata ka tehnikums ir daudz zemāks līmenis un varu vēl 100x pārdomāt par ko vēlos kļūt.
Lūdzu izsakiet savas domas un iesakiet kā man labāk darīt. Palikt vidusskolā, vai tomēr pierunāt tēvu un iet uz tehnikumu?
Labums no vidusskolas, manuprāt- vidējā izglītība, pabeidzot skolu varēšu mācīties tālāk, ja nu gadījumā pārdomāju
Labums no tehnikuma - dzīvojot vienai kopā ar 18gadīgo māsu, man šķiet, ka man stipendija būtu ļoti svarīga.. prakse, vidējā izglītība, garantēta profesija