varētu tiešām esmu transgenders kuram patīk tās sieviešu lietas un liek justies sievišķīgi:)protams ka ziņu ka nekad nevarēšu sajus īstas sajūtas kādas ir jums mēnešreižu laiku gan sāpes gan emocionālas svārstības gan pašu asiņošanu....Varu tik sajus kā ir kad pakete ir iezīmēta biksītes:(un pa krūšturu nēsāšanu jau tā pat...man jau nav tik lielas krūšturi lai sajustu īsto krūštura funkcijas sajūtu...bet viss notaļ tās man ir ļoti patīkamas sajūtasAtkal @ 17.02.2024 22:26Lūdzu, lai kura tevi atbalstīja. Tikai ja plāno kļūt par sievieti, beidz būt gejisks. Viss ko tu uzrakstīji, transgender tiešām var šķist kas īpašs, bet man kā sievietei no dzimšanas, gribas vien apskaust, ka mr tev būs tikai kā psiholoģiska iedoma, bet bez reāliem krampjiem, emocionālajām svārtībām un sajūtu, ka ģībsi pie katras straujākas kustības, pirmajās extra asiņainajās dienās. Ā un kad tās krūtis ne tikai gribas ielikt ļifonā, bet jāpieņem pat ja karājās līdz nabai pēc bērniem. Stringi gan forši. Ja netroļļojies, tad īstajā laikā piedzimi. Pasaule ir atvērta.
dažreiz tās olas krīt ārā, bet sajūtas patīkamas dažreiz liekās ka nav pat biksītes uzvilktas ka tikai "stiķitis dibenā " un ļoti ērti personīgi man irdebestinaa @ 18.02.2024 13:52Gribētu redzēt veci sieviešu stringos? ola katra uz savu pusi? sasmejos kad iedomājos to skatu???
Matisss @ 19.02.2024 07:46dažreiz tās olas krīt ārā, bet sajūtas patīkamas dažreiz liekās ka nav pat biksītes uzvilktas ka tikai "stiķitis dibenā " un ļoti ērti personīgi man ir
Un ar krūšturi mugurā būtu vēl smieklīgāk tev domāju;)
jā zinu bet Drogas nav tādu iespēju :( uzreiz pērku lielāko paciņu parasti kur ir 20vai 24 paketes lai nav tik bieži jāpērk:)Globuss @ 18.02.2024 14:05Trollītis Matīss ?
Bet tiem, kam kauns nopirkt higiēnas preces, var ieteikt veikalā izmantot pašapkalpošanās kases.
tas jau atkarīgs kāda veida stringu biksītes vel🙈🙉viņas jau arī ir dažādas ja uzvelk nedaudz lielākas tad ārā nekrīt:) un mugurpusē to striķiti nedaudz ievelk tad viss ir okDžinga @ 19.02.2024 08:08
Skaidrs, ka trollis. ? Ja būtu tiešām uzvilcis sieviešu stringus, tad būtu skaidrs, ka olas nevar tur nekrist ārā ?
tas jau atkarīgs kāda veida stringu biksītes vel🙈🙉viņas jau arī ir dažādas ja uzvelk nedaudz lielākas tad ārā nekrīt:) un mugurpusē to striķiti nedaudz ievelk tad viss ir okDžinga @ 19.02.2024 08:08
Skaidrs, ka trollis. ? Ja būtu tiešām uzvilcis sieviešu stringus, tad būtu skaidrs, ka olas nevar tur nekrist ārā ?
Matisss @ 09.08.2024 06:21Bet kāpēc es jūtos patīkami varētu teikt pat ļoti labi ar tām sieviešu lietām izjūtot uz sava ķermeņa??
pamēģini paketē ieliet tomātu sulu , savādāk te saki, ka jūties labi nemaz neizjutis realitāti😆Matisss @ 09.08.2024 06:21Bet kāpēc es jūtos patīkami varētu teikt pat ļoti labi ar tām sieviešu lietām izjūtot uz sava ķermeņa??
kāpēc tieši tomātu sulu? Krāsas dēļ?debestinaa @ 10.08.2024 19:05pamēģini paketē ieliet tomātu sulu , savādāk te saki, ka jūties labi nemaz neizjutis realitāti?
Sāc skūt kājas, tad ari regulāri to dari katru otro dienu, ar pincete izrauj matiņus no virslūpas vai novaksē, sāc iet pie urologa katru gadu tāpat kā sievietes pie ginekologa, savādāk plika diršana no realitātes