Sociālie tīkli

Reitings 131
Reģ: 21.06.2023
Tev paveicās, ka svešinieki tik atsaucīgi. Kad es biju atvērusi savu rokdarbu biznesiņu un noreklamēju, paprasīju privāti arī dažām meitenēm, lai pieseko, jo iepriekš viņām arī labu darīju, tad viņas mani ignorēja. Uzmeta vienkārši, bet pārējie tikai skatījās storijus, bet neviens (izņemot pāris tuvākās draudzenes un ģimeni) nav nošērojis tālāk. Lai gan mani darbiņi ir glīti, konkurētspējīgi starp līdzīgiem produktiem.
Tāpēc esmu vīlusies un biznesu vairs nebīdu. Man nav skaidrs, kā citiem izdodas, ka Instagrama sekotāji tik atsaucīgi un pieseko jaunizveidotam biznesa projektam, vēl šēro.
16.02.2024 14:27 |

Reitings 1731
Reģ: 19.05.2016
Ja man prasa, lai es to daru tikai tāpēc, ka "rads vai draugs", es to vēl speciāli nedarīšu.
23.02.2024 11:22 |

Reitings 235
Reģ: 04.12.2023
Neko nešēroju, ielaikoju vien tuvākajiem cilvēkiem, ja ir kas personisks salikts nevis random shit, un arī ne vienmēr. Vispār besī tie “draugi”, kas share katru s*du 30 reizes dienā, ātri vien gribas uzspiest unfollow.
Un man neinteresē nekādi personīgie “biznesiņi”, ja redzu ka kāds šāds profils aicina, nemaz neapstiprinu, pietiek jau ar standarta reklāmām, nieiešu vēl skatīties jūsu reklāmas spamus.
23.02.2024 14:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!