Elisa_M @ 06.11.2024 21:56Mums ar puisi ļoti ātri pazuda savstarpējā seksuālā enerģija. Ikdienā īsti neapskaujamies, neskūpstāmies vispār. Šogad sekss mums ir bijis veselas divas reizes. ?? Kādreiz par to ļoti pārdzīvoju, puisim pārmetu, ka viņš ar mani nevēlas tuvību, izrunāt to nevarējām, viens otram visu laiku kaut ko pārmetām. Vēlāk meklēju palīdzību pie speciālista, centos meklēt atbildes. Bieži biju uzvilkta, neapmierināta, līdz ar to bija arī daudz kašķu ikdienā pat par parastiem sīkumiem. Bet tad atklāju, ka varu arī pašapmierināties. Un tagad nesaprotu, kāpēc no tā agrāk kautrējos. Kad vīrietis nav mājās, bieži šo laiku veltu sev, vairs seksa neesamības tēmu nepaceļu, katrs daram to pa savam un tā laikam mūsu gadījumā ir labāk. Vai es gribu tuvību arī ar savu vīrieti? Jā, protams, taču uz to vairs neieciklējos. Nesaku, ka tas ir normāli un jāpiekopj arī citiem, taču šāds dzīvesveids mani apmierina.
SarmaD @ 07.11.2024 19:21
Es vel brīnos ka esi kopā ar to čuvaku par kuru te sūdzējies un nīdēji.
Elisa_M @ 08.11.2024 13:23
Kāds vēl atcerās manu nīdēšanas laiku. ?
Kaut kā mūsu attiecības pamanījās, viens otram pielāgojāmies un šobrīd varu teikt, ka šajās attiecībās esmu laimīga. Ceru, ka tas arī saglabāsies.
akul12 @ 08.11.2024 17:38Ja savu vīrieti sauc par puisi, tad vēl esat savos 20 gados ?
Neizskatās, ka puisis ir nobriedis, jo pēc rakstītā spriežot neiesaistījās risinājumu meklējumos. Pašai bija jārunā, pretīmnākšana 0, pašai jāiet pie speciālista, pašai jāpērk vibrators. Seksa sfēra atrisināta ar vibratoru bez vīrieša klātbūtnes, bet vai problēmas ar jūtu izrādīšanu, emocionālo saikni ir atrisinātas?
Kādi aizbildinājumi vīrietim sievieti nesamīļot ikdienā ar skūpstiem un apskāvieniem?
😬amnēzija @ 16.02.2024 00:31
Starp citu auglīgajās dienās sieviete uzplaukst. Šajās dienās daba dara visu, lai rastos jauna dzīvība, to laikā sievietes mēdz neapzināti pucēties, vilkt kārdinošu apakšveļu un ir gatavas mesties mīlas dēkās.
ZilasAcis @ 13.02.2024 22:07Atvainojos par neskaidrību, noteikti memeloju un negribēju, lai tas tā izklausās ?
Paskaidrojums - darba specifika mums ir kopīga, strādājam no mājām, bet braukājam arī uz dažādiem objektiem, tāpēc bieži esam mājas vēlu. Bieži - ne katru dienu. Doma bija, ka neesam ārpus mājas katru dienu.
Bet pamatdarbs ir no mājām.
Ceru, ka tapa skaidrāks ?
(vēlams neiesaistot trešās personas).
Ja ir pāŗlieku liela tieksme bez maz katru dienu to darīt - nu tur man liekas, kaut kas nav piepildījies līdz galam.
akul12 @ 26.02.2025 11:37
Klibojošās seksuālās attiecībās iesaistīt trešo personu ir nāves spriedums attiecībām vispār. Nemaz neskaitot, ka trešā personā paņem savu daļu no pāra emocionālās komunikācijas.
Maz sakara ar seksuālu neapmierinātību. Katram cilvēkam savs sex drive.
Džinga @ 26.02.2025 12:08
Jūs te tā runājat, itkā tā būtu nenormāli vienkārša lieta, ņemt un iesiastīt trešo presonu. :D Īpaši Latvijā, kur nav nekādas aplikācijas tam, tikai gribu.lv, kur pat bail skatīties.
akul12 @ 26.02.2025 12:39
Kurā pasaules malā tā būtu vienkārša lieta? Gribu.lv vienmēr bijis dīvains.
Parasti jau trešais ir kāds pazīstams (draugs, draudzene) tāpēc arī saku, ka tas ir nāves spriedums attiecībām.
Džinga @ 26.02.2025 12:55
Asv pilns ar iepazišanās saitiem tieši tādām vajadzībām, noteikti rietumeiropā arī.
Nu tak pilnīgi traki piesaistīt kādu draugu, un arī - kāda iespēja, ka kādam vispār ir tādi draugi. :D
akul12 @ 26.02.2025 13:47
Bet tie saiti nav mazāk dīvaini, kā mūsu gribu ?
Ar sveci nevienam neesmu stāvējis, bet zinu pietiekami daudz gadījumus, kur sievas draudzenei vai vīra draugam paslīd kāja ar otro pusīti.
Pieņemu, ka šāds variants ir reālāks par trešā atrašanu caur gribu.