Rets sekss ar vīru

Reitings 20
Reģ: 13.01.2024
Vai kādai vēl tā ir?
Mans vīrietis vienmēr ir bijis NEseksuāls, ja tā var teikt. Protams, pašā pašā sākumā sekss bija vairāk, bet ne vairākas reizes dienā, kā citām, kā lasu 😁
Drīzāk reizi 3 dienās.
Laika gaitā, protams, pirmā iekāre zūd, kas ir saprotams.
Šobrīd mums sekss (vismaz priekš manis) ir ļoti maz - divas, max trīs reizes mēnesī. Citreiz pat reizi, atkarībā no darba apjomiem, jo bieži esam mājās vēlu.
Pašu seksu arī izraisu es - viņš nekad. Varbūt reizi gadā 😂
Esmu daudz reizes šo tematu pacēlusi mūsu starpā. Un esam arī daudz par šo atklāti runājuši un katru reizi viņš man saka vienu un to pašu - visi vīrieši nav vienādi, nav tā, ka viņš negrib, viņam es liekos seksīga utt.
Sekss, lai arī reti - ir ļoti labs! Viņam stāv uzreiz, katru reizi arī turās, lai nebeigtu tik ātri un man izpatiktu, cenšas, skupsta mani, saka visu, kas jāsaka, lai man būtu labi.
Strādājam abi no mājām, tā kā zinu, ka mīļākās nav.
Un viemēr viņš mani pārliecina, pēc šīm sarunām, ka mums ir šāds dzīves veids, viņš tāds ir utt
Jo sekss tiešām labs un jūtu viņa atdevi un visu, ko vajag, tur nav problēma.
Mana lielākā sāpe - vai tiešām man tā ir vienai? Vai tiešām visi vīrieši grib seksu katru dienu? Vai vēl kādai šādi ir? Varbūt tiešām tikai salasos internetā visādas muļķības un savā sieviešu galvā izdomāju problēmas, kur tās nav 🙈
13.02.2024 19:22 |

Reitings 3821
Reģ: 05.12.2021
Vai seksu vēlies biežāk, lai sasniegtu orgasmu. Vai lai būtu kopā ar vīrieti ka tādu.? Ja vēlies daudz un biežus orgasmus. Nopērc vibratoru. Tici man,būsi laimīga un arī neuztrauksies par vīra negribēšanu. Jo viņš varbūt vienkārši tāds ir. Ja tieši vēlies vīrieti, tad varbūt vairāk jāiekvēlina. Klēpja deja, aicinājums uz dušu vai vannu, pieskārieni.
07.11.2024 14:17 |

Reitings 1855
Reģ: 11.04.2023
Kāds labums turēt tos slēptos gejus par vīriem, ja vienīgo seksu dabū ar vibratoru? Un ikdienā vīrietis arī vēss, kā zivs.
07.11.2024 18:16 |

Reitings 3181
Reģ: 05.09.2023
Elisa_M @ 06.11.2024 21:56
Mums ar puisi ļoti ātri pazuda savstarpējā seksuālā enerģija. Ikdienā īsti neapskaujamies, neskūpstāmies vispār. Šogad sekss mums ir bijis veselas divas reizes. ?? Kādreiz par to ļoti pārdzīvoju, puisim pārmetu, ka viņš ar mani nevēlas tuvību, izrunāt to nevarējām, viens otram visu laiku kaut ko pārmetām. Vēlāk meklēju palīdzību pie speciālista, centos meklēt atbildes. Bieži biju uzvilkta, neapmierināta, līdz ar to bija arī daudz kašķu ikdienā pat par parastiem sīkumiem. Bet tad atklāju, ka varu arī pašapmierināties. Un tagad nesaprotu, kāpēc no tā agrāk kautrējos. Kad vīrietis nav mājās, bieži šo laiku veltu sev, vairs seksa neesamības tēmu nepaceļu, katrs daram to pa savam un tā laikam mūsu gadījumā ir labāk. Vai es gribu tuvību arī ar savu vīrieti? Jā, protams, taču uz to vairs neieciklējos. Nesaku, ka tas ir normāli un jāpiekopj arī citiem, taču šāds dzīvesveids mani apmierina.

Es vel brīnos ka esi kopā ar to čuvaku par kuru te sūdzējies un nīdēji.
07.11.2024 19:21 |

Patīk
Reitings 703
Reģ: 11.04.2019
SarmaD @ 07.11.2024 19:21

Es vel brīnos ka esi kopā ar to čuvaku par kuru te sūdzējies un nīdēji.

Kāds vēl atcerās manu nīdēšanas laiku. 😀
Kaut kā mūsu attiecības pamanījās, viens otram pielāgojāmies un šobrīd varu teikt, ka šajās attiecībās esmu laimīga. Ceru, ka tas arī saglabāsies.
08.11.2024 13:23 |

Reitings 3181
Elisa_M @ 08.11.2024 13:23

Kāds vēl atcerās manu nīdēšanas laiku. ?
Kaut kā mūsu attiecības pamanījās, viens otram pielāgojāmies un šobrīd varu teikt, ka šajās attiecībās esmu laimīga. Ceru, ka tas arī saglabāsies.

Vai arī tu vienkārši nolēmi turpināt ciest, pabāzt galvu smiltīs un turpināt dzīvot.
08.11.2024 16:27 |

Reitings 1855
Reģ: 11.04.2023
Ja savu vīrieti sauc par puisi, tad vēl esat savos 20 gados 😁
Neizskatās, ka puisis ir nobriedis, jo pēc rakstītā spriežot neiesaistījās risinājumu meklējumos. Pašai bija jārunā, pretīmnākšana 0, pašai jāiet pie speciālista, pašai jāpērk vibrators. Seksa sfēra atrisināta ar vibratoru bez vīrieša klātbūtnes, bet vai problēmas ar jūtu izrādīšanu, emocionālo saikni ir atrisinātas?
Kādi aizbildinājumi vīrietim sievieti nesamīļot ikdienā ar skūpstiem un apskāvieniem?
08.11.2024 17:38 |

Reitings 3181
akul12 @ 08.11.2024 17:38
Ja savu vīrieti sauc par puisi, tad vēl esat savos 20 gados ?
Neizskatās, ka puisis ir nobriedis, jo pēc rakstītā spriežot neiesaistījās risinājumu meklējumos. Pašai bija jārunā, pretīmnākšana 0, pašai jāiet pie speciālista, pašai jāpērk vibrators. Seksa sfēra atrisināta ar vibratoru bez vīrieša klātbūtnes, bet vai problēmas ar jūtu izrādīšanu, emocionālo saikni ir atrisinātas?
Kādi aizbildinājumi vīrietim sievieti nesamīļot ikdienā ar skūpstiem un apskāvieniem?

Viņam kā minimums 32 gadi, pašai kā minimums 26, tapēc arī vel uzvedas kā tīnis, lai gan laiks jau taka būtu pieaugt. 26 gados apzināties, ka ir tāds vibrators un ka tur apakšā ir klitors, ar kuru var tikt līdz pašapmierinājumam būtu smieklīgi, ja nebūtu tik bēdīgi.
08.11.2024 17:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits